Публикувано: 26 November 2010 - 07:47 PM
Благодаря,ще се ровя и в понеделник мисля да пусна жалбата.Много благодаря за разбирателството на GAG,на мен ми се щеше обаче тази бабичка да разхождаше пинчер без каишка,но уви,нейният проблем е по-голям-голямо доминатно куче,което не я слуша и не знае нито една команда,ако моето куче беше още по-малко едва ли не щеше да го убие,поне се разминахме без поражения(поне сериозни).Ще види тя,решен съм вече и цялото семейство да и коригираме "нежеланото поведение"-и на нея и не чак до там на кучето и.Но не бих го обвинявал,каквото си го е направила тя-такова си е,животно,прави това,което си иска(ако му е позволено,разбира се).И още веднъж благодаря.Може моето куче на вид да е чист "помияр",но поне си е моето куче отвътре и аз няма да позволя на чуждото куче,което не е на каишка да го напага и "вършее" като парцал.Ще го направи(това за жалбата)не само заради нас с Рекси,но и за другите собственици на кучета,които не подозират за звяра,а просто са искали да минат оттам.На всичкото отгоре(мисля,че го споменах,но не съм сигурен)има и детска площадка до блоковете,там има много дечица-всеки ден,като мина там винаги е имало деца,а тази ще го разхожда без каишка,не дай си боже да нападне дете,не ми се мисли тогава.Затова ще пусна жалба и за моето и за нейното и за другите минаващи кучета.Благодаря отново!