Говорих с циганите, които живеят до автогарата и където спят бездомни кучета, но те казаха, че кучето не е тяхно и не спи там. Не знаеха къде спи. Питах и друг циганин, който срещнах в района, но той дори не се сети за кое куче го питам. Аз не съм виждала кучето с никой, не знам с кой клошар се движи, за да го попитам. Това е от мен. Аз ще опитам с упояващото лекарство като се появи кучето, но ще ми трябва клетка. Засега намерих една, но не е достатъчно голяма. Ако има някой голяма клетка и може да я даде да пише.
Краставо куче
Публикувано: 29 January 2011 - 05:31 PM
Виждам, че Нина не е писала тук. Да ви осведомя, че след няколко месечни усилия, кучето е заловено. Това стана благодарение организацията на Цвети от Фейса, която намери човек от София да го отстреля. Нина ,която пусна темета, събра парите с дарения на Фейсбук, за да се плати операцията. Кучето предполагам, че вече е в приют Надежда. Цвети го съпровожда. От насочените за Ст Загора календари, дадох на нея 25лв за пътуването. Залавянето е станало трудно и много опасно. Дано куча има късмет занапред! Страхливо момиченце е тя.
Публикувано: 29 January 2011 - 09:25 PM
Виждам, че Дикари вече е писала. Аз само ще добавя, че кучето е вече в приют Надежда в София. Пътуването е било безпроблемно. Пристигнали са в приюта около 18:30-19:00 ч. Благодаря на всички, които помогнаха нещата да се подредят благополучно за животинчето!
Публикувано: 13 February 2011 - 10:55 AM
Кучето се чувства добре,храни се и го лекуват.Все още е страхливо,ръмжи като си доближиш ръката до него.Вероятно е малтретирано като е живяло на улицата.Аз няколко пъти успях да го пипна за ухото,което в началото не беше възможно.Надявам се,че като се успокои съвсем и се оправи кожния проблем,постепенно и кучето ще започне да се доверява на хората.

Публикувано: 13 February 2011 - 11:22 AM
Благодарим ти за инфото. То е страхливо според жената там от саматото начало. И майка му и сестричките са много гушками и социални. Може да го е ритал някой и да е станало такова. Дано се успокои и социализира бързо. Вижда се, че изглежда по-добре.
Публикувано: 06 March 2011 - 11:46 PM
Страхотен напредък! Просто е преобразена. Дано се поуспокои и социализира!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза