Салуки
Публикувано: 22 July 2009 - 08:57 PM
НА ВТОРО МЯСТО В ГРУПАТА НА ХРЪТКИТЕ СЕ КЛАСИРА САЛУКИ СЪС ЗЛАТИСТ ЦВЯТ ОТ РУСИЯ...БЕШЕ ТАКОВА ,ЧЕ НЕ СИ НАПРАВИХ ТРУДА ДА СИ НАСОЧА ФОТОАПАРАТА КЪМ НЕГО -БЕЗСМИСЛЕНО БЕШЕ ДА ХАБЯ БАТЕРИЯТА....

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 28 August 2009 - 09:58 PM
Много поздрави от дядо ви
Като гледам всички сте се метнали на него...

Когато се запознах с него веднага разбрах откъде Айра е наследила тази грация .... пък и гюлето в главата също

Когато се запознах с него веднага разбрах откъде Айра е наследила тази грация .... пък и гюлето в главата също

Прикачени снимки

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 31 August 2009 - 07:20 PM
Излежаването е силно породен белег- все се търсят пухените завивки- всъщност всеки у нас си има по една лична пухена възглавница, а върхът на удоволствието е ако някой се домогне и успее да се разположи поне на две
Колкото до дядо ни, то се вижда как красотата се предава

Прикачени снимки

ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса:-))))
Публикувано: 31 August 2009 - 08:29 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 01 September 2009 - 09:23 AM

Тия дни успявам да влизам само да ги погледам малко и все не мога да драсна...
Колко са красиви всичките!!! И все по-хубави ставате!!!

А бялата ми любимка - само ми подновява болестта!!!
Мечтите ми имат образ и подобие!!!!!!!!!!!
Да сте здрави и палави, и искаме снимки, снимки, снимки...

saluki, представи ни ги поименно, моля...
Разкажи кой какъв характер има... Всичко е интересно за тях!!!
Как искам да вляза в тези снимки...

Публикувано: 13 September 2009 - 02:05 PM
По именно нашите красоти са:
цвят Гризли- нашата мама Айрин
, чисто бялата ни гордост е Куки (курабийка
), черно-белият е единственият мъж сред тях- Касим (означава красавец, а той е
), по-карамелената на цвят хубавица е Карамел
Това са нашите 4 броя салукита
Освен тях разбира се е налице унгарската визла Ерато и баба им ирландския сетер и болонката Глиган (която е от женски пол, но това са подробности, разбира се) Това накратко е нашият състав от 7 членното куче семейство
цвят Гризли- нашата мама Айрин

Публикувано: 13 October 2009 - 08:49 AM
Толкова са красиви всички!!!
Куки и Карамел са ми любимки!!! Мислех, че само Карамел е едноцветна! А Куки е прелест!!!!
А снимката с възглавниците е блян!!!!!!!!
Разкажи, моля те, за характерите им - има ли срамежливци и палавници, влюбчиви и верни...
Какъв е дневният им режим - какво обичат да правят по кое време...
ОХ! Всичко ме интересува! Ей така, да се пренесем поне за малко в техния вълшебен свят!!!
Да са много здрави и много весели!!!!!!!

Куки и Карамел са ми любимки!!! Мислех, че само Карамел е едноцветна! А Куки е прелест!!!!
А снимката с възглавниците е блян!!!!!!!!

Разкажи, моля те, за характерите им - има ли срамежливци и палавници, влюбчиви и верни...
Какъв е дневният им режим - какво обичат да правят по кое време...
ОХ! Всичко ме интересува! Ей така, да се пренесем поне за малко в техния вълшебен свят!!!
Да са много здрави и много весели!!!!!!!

Публикувано: 17 October 2009 - 10:57 PM
Публикувано: 01 November 2009 - 08:04 PM
Като гледам братовчедите как са се наредили, май си е породен белег да се подреждат за снимка и да позират, красавци!!!
А за характера какво да кажем, много са мили, но са и своенравни, просто обичат да става на тяхното. Гледат те в очите, разбират какво им говориш и искаш от тях, усмихват ти се и отиват да си правят това, което те са си намислили.
Всяко обаче като при хората си има свой характер, Куки например си е лидер отвсякъде, страшно е будна, съобразителна и интелигентна. Карамелчето ни е по-отнесено, само си се занимава някъде с нещо (обикновено яде копчетата на калъфките на възглавниците
) Касим е най-страхливия, нищо че ни е единствения мъж, ама какво да се прави, иначе знае колко е красив и позира с удоволствие. А мама Айрин най-обича да се излежава и по възможност никой с нищо да не я занимава
Това е накратко за нас :-)

А за характера какво да кажем, много са мили, но са и своенравни, просто обичат да става на тяхното. Гледат те в очите, разбират какво им говориш и искаш от тях, усмихват ти се и отиват да си правят това, което те са си намислили.