Кучета на изплащане?! поредната простотия .....
Публикувано: 18 November 2010 - 02:01 PM
Може и да знаете, а може и да не знаете, но днес направо се изумих като ми казаха съседи, че са си взели куче на изплащане
....първо помислих, че се шегуват, но се оказа, че е доста популярно след като се поразрових. Кучето им е йорки - уж йорки за 1980 лева и някакви стотинки
, стотинки ... тцтц , били уж развъдник, но не мисля, че уважаващ себе си развъдчик би пуснал такива обяви....имат си сайт, който може би не бива да пускам тук, открих и още безброй такива щуротии. О свен това кучетата са доста скъпи , не са под 1000 лева, доста хора се лъжат ..... но това е просто бизнес за тях.... неща от сорта на "два броя кучета" , "перфектна стока" , "перфектно качество" и др. такива показват , че тези кучета не са от развъдник .... въпреки фалшивото родословие ....

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 18 November 2010 - 02:24 PM
Е и в уважавани наши развъдници се предлага това. Всъщност, оставам с впечатлението, че е обичайна практика.
Някои остават излъгани, предполагам, но все пак практиката съществува...
Някои остават излъгани, предполагам, но все пак практиката съществува...

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!
Публикувано: 18 November 2010 - 02:28 PM
Аз знам , че и развъдници предлагат това, но не го формулират така както тези хора, освен това те издават истински родословия , а това е зоомагазин и няколко частника, които искат да припечелят....развъдчиците се грижат за кученцата докато тези ора само искат да спечелят

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +