Моля подарете ми хъски
Публикувано: 30 November 2010 - 09:43 AM

Публикувано: 30 November 2010 - 09:57 AM

Дано момичето случи на специалното си куче на аванта :) На мен лично ми направи силно лошо впечатление и стигнах до заключението, че Мимето хич не си пада по кучета по принцип, пък хъскито защо го иска тогава...мистерия :)
Няма смисъл да се натоварва мозъка на вече затормозено от собствените си желания дете.
"Капка по капка-вир" не важи тук. За да се промени нещо у нас единственият вариант е машина за масово настройване на правилната честота. След като Айнщайн се е справил с атомната бомба, а в училище е бил доста посредствен, значи някой съвестен кучкар може и да успее в начинанието.

Публикувано: 30 November 2010 - 10:24 AM
Цитат
Защото те изглеждат прекрасно с тези сини очи. И в мечтите си тя вижда как всички ахват, когато я гледат до кучето.
Тя не обича кучето, а себе си до кучето, представата си за картинката отстрани.
За съжаление такива стопани са все повече, а последствията за кучета са ни ясни...

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 30 November 2010 - 10:27 AM
Не трябва да ставаме като тези .
Момичето пуска тема "подарете ми .." Знаете , че знаем , че много от подфорума ще имат малки кученца , ще се опитат да изкарат някой лев от тях ,
и с това ги дразни -" подарете " .
Просто в човек трябва да остане някаква милост , или човещина към другите , иначе става като тези .
Който може да помогне -да пише тук , тя ще стане една от щастливките като вас ,
не може да обвинявате предварително ... ако тя не го гледа - родителите и ще го гледат , повечето случай са така , ( че и моят )
Моля не ме цитирайте без мое разрешение .

( Огледах вчера едни хъскита по улицата , верно са мн. красиви , макар че не могат дасе мерят с пекинеза

Публикувано: 30 November 2010 - 10:49 AM
Това не е играчка да се подмята натам-насам.
Относно репликата ти че хората които ще имат малки се дразнят от думата "подарете" - бъркаш. Хората не се дразнят от факта че няма да изкарат някой лев - аз дори нямам хъски, еле пък малки.
Хората се дразнят от факта че кучето за някого е каприз и прищявка. На фона на всичките грижи и любов, които влагаме в кучетата си, ние знаем много добре какъв трябва да е живота на едно куче и как трябва да му светят очите от щастие.

Публикувано: 30 November 2010 - 11:01 AM
Един вчера ме пита кога ще ражда Ози :) и аз му казах, че още не можах да намеря мъжкар да му се качи! Ако го намеря някой ден. Обещавам, че ще подаря на всички малки хъскита :)

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 30 November 2010 - 11:35 AM
emilvr, в 30 November 2010 - 09:32 AM, написа:
И какво като те цитирам? Има опция за цитат, отгоре си пише, че си цитиран, съжалявам ако засягам творческата ти личност.
Човещина ще има, ако отсреща има съответното отношение, нали?
Не може някой да ми се сопва на среща, демонстрирайки абсолютна липса на някакво етично поведение, при положение, че е в ролята на "молещ за съдействие" и да очаква другия веднага да се притече с куче и да му го подари на драго сърце.
Веднъж съдействах за продаване на родословно куче на абсолютно симвалична цена, която така и не се даде в последствие, кучето стана на подарък. Уж бяха свестни хората и много искаха куче, четяха и разбираха всичко което им се говореше преди да го вземат, ама ако не им вися на главата постоянно и не им се обяснявам всичко по 20 пъти, кучето щеше да е изгубено или умряло отдавна.
Както и преди това писах старите си знаят "Куче и нож не се подаряват" :)
Публикувано: 30 November 2010 - 11:47 AM

Може и да бъркам , не знам .
Вярно , сега се загледах , хъскитата са мн. красиви , но явно близо до вълкът , , гледам че ги водят винаги вързани . ...
Прекалена любов и грижа към куче , на мен ми прилича на някаква подтисната сексуалност
( комплекс на Мейн/Йокаста -забелязва се повече в поста на Мето . )
Мойто куче за да е щастливо му трябва само кокал от пържолите които изядохме вчера .
Мъж за да е щастлив , му трябва някоя парица , + руса женица.
Публикувано: 30 November 2010 - 11:58 AM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 30 November 2010 - 12:06 PM
Имаше едно беличко в бараката 2 на 3 метра на съседната улица до нас. Как виеше заключено вътре горкото, то му се тичаше, ама кой да го изведе. Не знам какво стана с нея, сигурно издъхна или беше "подарено", но изчезна кучицата и не вярвам да е поради причината че е намерила по-добри стопани. Друго едно такова подарено хъски пък живее на верига вързано в двора, голямо щастие за песа, няма що.
Хората взимат жива играчка запленени от визията й. Но ключовата дума е "жива" - тя изисква много движение и грижи, всеки божи ден при това, и изисква нещо повече от това да отвориш вратата и да го пуснеш да се изходи в двора.