Dog.bg Форуми : Моля подарете ми хъски

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Моля подарете ми хъски

#21 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 November 2010 - 11:01 AM

Миме :) тогава защо не си купиш хъски? Да го отгледаш от бебенце :) да си го обучиш както ти искаш :)
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#22 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 01:10 PM

Ами ако не се намери човек който да ми подари едно бебнце, ще си го купя..

#23 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 November 2010 - 01:29 PM

Показване на мнениетоMimsito_, в 19 November 2010 - 12:15 PM, написа:

А защо искаш някой да ти подари бебе хъски, при условие че има толкова нещастни хъскита, които хората подаряват.

Мими, моля те, разбирам че се захласваш по визията им и мечтаеш-желаеш, но твоят подход е абсолютно несериозен: самият факт че има хора които желаят да подарят някому своите любимци не ти ли говори че това не е порода за всеки? Знам че ти вярваш как ще се справиш, но и тези хора са вярвали че ще се справят.

Помисли си за да не четем отново по форумите "Прекрасно хъски търси дом".

Не се обиждай и не се засягай, но далеч не всеки човек трябва да има куче, но всяко куче трябва да има свой стопанин.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#24 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 19 November 2010 - 01:55 PM

Показване на мнениетоMimsito_, в 19 November 2010 - 10:15 AM, написа:

ахаха бебе хъски съжалявам,че ще те разочаровам ама това няма как да стане :tb_195:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 02:11 PM

Може и да не е бебе хъски, просто хъски да е... И за пореден път казвам, че съм на ясно с всички грижи които изисква....

#26 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 November 2010 - 02:17 PM

Колко кучета си гледала до сега? Твърдиш че си на ясно, за това те питам.
User's Signature

#27 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 02:28 PM

Твърдя че съм на ясно защото прочетах доста материал за хъскитата. Гледала съм много кучета. В момента имам едно безпородисто но е вече старо, имам и питбулл (6 месеца) но живее у приятелят ми защото той има повече опит в гледането на питбули

#28 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 19 November 2010 - 03:04 PM

А, защо просто не си купиш ами чакаш някой , който да ти подари? Освен това ти казваш , че си наясно с изискванията на хъскитата (така да се каже) т.е с грижите , които трябва да полагаш за него ... разбирам, но няма как да си подготвена, едно е теорията , съвсем друго практиката .... може безброй кучета да си гледала и пак да не можеш за това, просто има породи , които са по - твърдоглави ... разбира се всяко куче е индивидуално , но все пак си има от характера на породата. Не казвам, че не бива да си вземеш хъски никога, но примерно ако имаш познати отиди им на гости и поговори с тях, за всеки кучето му е най - прекрасното, но все пак , честно ги попитай какви "главоболия " им причинява ... разпитай ги подробно, или просто излез на разходка в близкия парк (повечето кучета са хъски :ab_041: ) , определено не чакай някой да ти подари , това си е загубена кауза , никой не дава току така куче, дори и спешно да го подарява, бебе пък НИКОЙ няма да ти подари. Времето също е от значение - ако нямаш достатъчно е просто излишно да си взимаш куче , за хъскитата казват , че сами не обичат да стоят (както всяко куче) и ако останат за по - дълго време сами стават разрушително опасни (за къщата де), освен това е за препоръчване , според познат който има 5 (но на село :ab_041: :ab_041: ) , че е най - добре да са поне 2 , за да не са самотни. Освен това са много своенравни и твърдоглави, с една дума сложни характери, не всяко куче е за всеки. Аз например както казах харесвам кангала , но на външен вид, не мога да си взема не само заради голмината му , но и заради характера му, който не съвпада с моят начин на живот, харесвам и чао чао , даже се бях навила да си взимам преди няколко месеца, но хората на бързо ме отказаха, не съм достатъчно как да го кажа .... отговорна (не е точната дума , но все пак) за да поема такова куче, едни казват, че били агресивни , ак о не ги обучаваш правилно, общо взето всеки с мнението си .... но отново не съвпадна с мен , сега им се радвам от страни иначе ако знаеш колко много ги харесвам и искам , но знам , че няма да мога да се справя на този етап от живота си .... едно е визия друго е характер .... съжалявам за дългия пост, дано си ме разбрала правилно
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#29 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:11 PM

Аз мисля че всеки човек е различен. И все пак човек се учи докато е жив, така че не мисля че нямам шансове да успея с гледането му!

#30 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:20 PM

и какво ще правиш ако решите да се съберете с приятели ти който има питбул а ти ще си взела хъски? Уж ти имаш питбул, ама той живее другаде.

детска му работа, ако утре се окаже че нямаш никакъв опит с хъскита и не се справяш къде ще отиде това куче? не може за всяко едно "Подарете ми" да търсиш приятел с опит в гледане на породата.

Това че си чела в нета и си говорила с някого не значи че си готова.

Отчайващо е това което чета тук.
User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:24 PM

Ами тогава просто не го чети! Не разбирам какво лошо има в това някой да иска да даде дом на някое куче. Все пак този който подарява ще прецени дали ставам за стопанин или не....не си ти човека (нищо лично)

#32 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 19 November 2010 - 03:27 PM

И как някой който подарява животно , което той самият не може да гледа или изоставя понеже заминава за чужбина или ще има бебе или всякакви такива ще прецени , че ти ставаш за стопанин?! Човек , който изоставя живо същество защото не е преценил , че няма да може да го гледа ще реши , че вие сте подходяща? Малко вероятно .........
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#33 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2010 - 03:29 PM

Според мен две кучета са достатъчно голяма отговорност и време за отглеждане на трето.

User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:33 PM

Защо гледате толкова песимистично на нещата. А ако някой човек има бебета хъски, който иска да продаде, но не е успял и решава да ги подари на някои който иска да има хъскита, нормално че ще задава въпроси за мен и ще се интересува от всичко което му е необходимо за да си извади мнение... Не разбирам защо всички сте отрицателно настроени към моята тема?! Дори да има хора, които не знаят какво искат и как да се справят, не твърдя че съм перфектна, но има ли желание - има и начин

#35 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:33 PM

p.s Аз отглеждам само едно куче

#36 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:41 PM

Показване на мнениетоMimsito_, в 19 November 2010 - 02:38 PM, написа:

Защо гледате толкова песимистично на нещата. А ако някой човек има бебета хъски, който иска да продаде, но не е успял и решава да ги подари на някои който иска да има хъскита, нормално че ще задава въпроси за мен и ще се интересува от всичко което му е необходимо за да си извади мнение... Не разбирам защо всички сте отрицателно настроени към моята тема?! Дори да има хора, които не знаят какво искат и как да се справят, не твърдя че съм перфектна, но има ли желание - има и начин

Това се случва само в приказките .... поглеждали ли сте обявите, давам пример с ротвайлери, защото ми е съвсем прясно - не са успели да продадат нито едно , но продължават - кученцата са на 7 месеца и нещо , почти на 8 , на обявата пишеше спешно ..... не всички си мислите , че са такива ... да ама са .... това което си мислите , че може да стане е възможно само ако имате познат и той се съгласи да ви го даде на по - ниска цена или ако ви е по - близък да ви го подари ..... не сме песимисти , а реалисти
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   Mimsito_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:49 PM

Мен пък са ме учили, че надеждатда умира последна!

#38 Потребителят е офлайн   k1champion Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2010 - 03:50 PM

Показване на мнениетоMimsito_, в 19 November 2010 - 01:33 PM, написа:

В момента имам едно безпородисто но е вече старо, имам и питбулл (6 месеца) но живее у приятелят ми защото той има повече опит в гледането на питбули

Ето тук пише че имаш 2, аа ти гледаш само едното пък на другото в паспорта на собственик пише твоето име и затова и то е твое..Та имаш опит добре, но никой няма да ти подари хъски,ю по простата причина, че всеки гледа да си направи далаверката вече щом и бабките и дядовците почнаха да питат кога ще си "онождам" кучето да правя далавера и да изкарвам пари то е ясно, че няма да намериш подарък. В нета има достатъчно актуални обяви за продаване не бебета, а ако имаш достатъчно средства за куче от развъдник идеално! Пожелавам ти успех и да се похвалиш ако си вземеш някоя душичка и да участваш все така активно във форума, че да расте с нас.Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 03:55 PM

То и Дядо Коледа и Феята на зъбките съществуват ....
User's Signature

#40 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2010 - 04:06 PM

Аз не разбирам защо трябва да подбивате момичето с тези постове.
Не всеки българин е "онзи, лошият, който е готов да зареже кучето си на втората минута".

А към Мимито...има си достатъчно поговорки, които ясно си казват "Нищо в тоя свят не е безплатно" :)
Подаръкът може да ти излезе и по-солено отколкото закупуването, казвам го от собствен опит.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

• (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни