В крайна сметка откъде взе кученцето? Видя ли родителите и прочие? Да е жива и здрава малката
Фотогалерия и представяне:))
Публикувано: 03 May 2011 - 12:41 PM
Илиев, няма ли как да комбинираш всичко, което имаш да кажеш/напишеш в един пост, защото така е ужасно трудно да се възприема като са разпръснати в 100 ... ?
В крайна сметка откъде взе кученцето? Видя ли родителите и прочие? Да е жива и здрава малката
Публикувано: 03 May 2011 - 01:56 PM

"The more I know about people, the more I love my Dog"
Публикувано: 03 May 2011 - 02:04 PM
DiLqNkaa, в 02 May 2011 - 02:11 PM, написа:
Добре, не видя ли, че в сайта като натиснеш на картата Северна Ирландия и ти излиза името на
Mrs E Kennedy Enniskillen, County Fermanagh с кучило от 15/02/2011
..... Като си решил да си взимаш куче от подобни обяви като тези, които гледаш в Гъмтрий.. успех
Само дето се занимавах да ти ровя списъци с легитимни развъдници и прочие ...
Едит: Не знам как очакваш някой да ти каже по тези обяви, които пускаш кое точно кученце да вземеш и от кой... Ако тези последните наистина имат легитимни документи и прочие - проверяваш ги в горния сайт, който дадох и си правиш преценката сам за себе си...
Mrs E Kennedy Enniskillen, County Fermanagh с кучило от 15/02/2011
..... Като си решил да си взимаш куче от подобни обяви като тези, които гледаш в Гъмтрий.. успех
Само дето се занимавах да ти ровя списъци с легитимни развъдници и прочие ...
Едит: Не знам как очакваш някой да ти каже по тези обяви, които пускаш кое точно кученце да вземеш и от кой... Ако тези последните наистина имат легитимни документи и прочие - проверяваш ги в горния сайт, който дадох и си правиш преценката сам за себе си...
Говорих с него,но няма кученца

Публикувано: 12 May 2011 - 12:22 AM
Ушите ги обръснах с машинката,ама изправя само едното от време на време.Опитвам се да я науча да яде royal canin junior ,обаче яде само от ръката ми и то по малко ветеринарката ми каза да я мъча докато не започне да яде,иначе и давам мляко и пиле по малко.

Публикувано: 12 May 2011 - 02:57 AM
Супер, че си ги минал с машинката..щом вдига едното от време на време, значи сигурно ще ги изправи
Тя на колко месеца е точно? А за гранулките..пробвай да й ги накисваш в млекцето докато е малка или с бульонче от пиле ги заливай..може да не може да ги хрупа все още или просто да не са й достатъчно вкусни (големи са глезльовци), но ветеринарката правилно ти е казала де.. трябва да си по-инат от нея

Вход

Горе
Цитиране +