kacumoto, в 29 October 2011 - 06:57 PM, написа:
Здравейте и от нас! Нашата кукличка се казва Британи! Съвсем скоро ще навърши 2 г. Чела съм доста във форума ви, но до сега не съм писала. Много сте полезни със съветите и знанията си и ми се иска да станем членове на клуба ви. Свалих вече формуляра за молбата, но исках да попитам какви документи трябва да се приложат? Ние имаме само здравния паспорт, тъй като нямаме родословие? И какви по-точно данни, ръст, дължина и какво друго?
А това е моето момиченце, по-късно ще пусна и други снимки!

Членове на клуба са хората, а не кучетата. Предполагам сте се подвели от обяви в интернет пространството в които пише: "Предлагат се клубни ..........". Това е, защото собствениците са клубни членове и имат регистрирани развъдници в Световната Федерация по кинология.
За да станете член дори не е задължително да имате йоркширски териер, камо ли пък представител на породата с родословие, необходимо е да покажете, че просто харесвате тази порода, имате желание за съхранението й, популиаризирането й в България и имате желание да се образовате на темите: Кинология, генетика и чистопородно развъждане.
Не знам от къде сте свали молбата, тъй като не е публикувана в интернет пространството?
След като имате желание да станете член на БНККПЙТ, пишете ми на скайп evgeni-555 или на имейл
lidia_vl@abv.bg. Ще ви запозная с Устава и Правилника за развъждане, ще Ви изпратя оригинала на молбата за членство, ще Ви обясня абсолютно всичко като права и задължения и въобще всичко което Ви интересува, ще представя молбата Ви за разглеждане съгласно Устава ни, и съответно ще бъдете уведомена за решението.
Като начало можете да прочете Устава и Правилника на Българска Републиканска Федерация по кинология в следния сайт: www.brfk.org
Владова, Секретар на БНККПЙТ