Фотогалерия и представяне:))
Публикувано: 03 September 2012 - 02:00 PM
Здравейте и от нас.И ние от няколко дни се сдобихме с малко йорки,което също се казва Лео,но е малко по-голямо-вчера навърши два месеца.Леко се притесних,защото когато го взехме беше с изправени ушички,а вчера клепнаха,но на обратната страна.Извинете ме за невежеството,но има ли някаква вероятност ние да сме му направили нещо.Иначе всички в къщи сме на седмото небе и се надявам той да усеща,колко много го обичаме.
Публикувано: 04 September 2012 - 07:32 AM
Leo12, в 03 September 2012 - 12:00 PM, написа:
Здравейте и от нас.И ние от няколко дни се сдобихме с малко йорки,което също се казва Лео,но е малко по-голямо-вчера навърши два месеца.Леко се притесних,защото когато го взехме беше с изправени ушички,а вчера клепнаха,но на обратната страна.Извинете ме за невежеството,но има ли някаква вероятност ние да сме му направили нещо.Иначе всички в къщи сме на седмото небе и се надявам той да усеща,колко много го обичаме.
Добре дошли да ви е жив и здрав и много да ви радва , най вероятно е стресиран и уплашен ,пък е и много малък започнете да му давате по 1/4 калции- KAVU посъветваите се с вашия ветеринар каква да е схемата на приемане на калция но тои е много много важен за него в тази възраст , или поискайте съвет от развъдника от където сте го купили .
поздрави
катя

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 03 November 2012 - 07:04 PM
Rufys, в 26 April 2012 - 10:12 AM, написа:
Здравейте,
казвам се Милица, а мъникът от снимките - Руфъс. Ние сме от Варна. Руфъс е на 2 месеца и тежи 800 грама (всъщност утре става), а сме заедно от 2 дена. Поръчахме си го от развъдник от Чехия чрез зоомагазин.
казвам се Милица, а мъникът от снимките - Руфъс. Ние сме от Варна. Руфъс е на 2 месеца и тежи 800 грама (всъщност утре става), а сме заедно от 2 дена. Поръчахме си го от развъдник от Чехия чрез зоомагазин.
Ооооо направо се чудя как не те нападнаха тук за това че не сте "българчета" от БЪЛГАРСКИ ЛЕГИТИМИРАН РАЗВЪДНИК-а сте чехи по природа.
Не го казвам да се заяждам,ами аз лично се почуствах обидена че се представих в друга тема и ми беше казано че щом кучето ми е внесено от Словакия не е йоркшир а само прилича на такова.Емииии за щастие смело мога да заявя че не прилича на доберман и е едно красиво йорки и то доста по добре изглеждащо от доста тук йоркита.
Поне се радвам че има добре приети хора тук.....това ми е втория пост тук./Честно казано само чета/
Публикувано: 10 February 2013 - 08:38 PM
Bijuto, в 10 February 2013 - 01:40 PM, написа:
Ето ни и нас ! Името ни е Бижу
. Не сме с родословие и купени от развъдник, нито сме най-красивия представител на породата, но пък много си я обичаме всички 

Това е най-важното за вас да е най-красивата !!!! Куето не знае дали е красиво или не то иска да е обичано а красотата е различна в различните очи ! Успех и винаги така да се обичате

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 11 February 2013 - 06:07 AM
Здравейте! Това е Арчи. Взех го от моя позната, която няма възможност да го гледа. Той е на 1г. и 6 месеца и вече от 3 месеца сме заедно. Много отдавна исках такова куче и все не се решавах да купя, докато в един прекрасен момент не се появи Арчи. Веднага се харесахме и съм много щастлива. Имахме проблеми със козинката и се наложи да бъде подстриган, затова прическата му е странна, но фризьорката каза, че няма друг вариант. :)))
Публикувано: 19 February 2013 - 11:20 PM
Prekrasna!!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 25 February 2013 - 06:57 PM
Здравейте! Искам да се представим с нашето малко йорки - от 5 дена е с нас, и цялото семейство сме влюбени в него. Казва се Лъки и е на 5 месеца. Купихме го от зоо-магазин , аз си мислех, че уж има по-голяма сигурност за ваксини и порода... /което май не е точно така/. Както и да е - мъжа ми искаше лабрадор, аз йорки - живеем в голям апартамент, но с лабрадор не се наемам
.Това малко бижу е доста послушно, и много енергично, децата го решат всеки ден, водих го и на ветеринар - при прегледа излезе, че е здрав и май ще остане на сегашните си кила. Мериха го 1.700 кг - да видим какво ще излезе по-натам. Ето линк, ушите са му изправени, което май е добре?
https://plus.google....=CJm29ava_ee-PA
Имам много въпроси, и не знам дали тук да ги задам, ще съм благодарна на помощ, защото никога не съм гледала такова малко куче.

https://plus.google....=CJm29ava_ee-PA
Имам много въпроси, и не знам дали тук да ги задам, ще съм благодарна на помощ, защото никога не съм гледала такова малко куче.