Dog.bg Форуми : Фотогалерия и представяне:))

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (168 Страници) +
  • « Първа
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия и представяне:))

#3061 Потребителят е офлайн   NadiaGG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 February 2011 - 05:59 PM

Това е нашият Лъки,на8,5м. Няма родословие , взехме го от познати, но пък си го обичаме много.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3062 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2011 - 07:36 PM

Защо повечето подчертават, "че кучето им е безрдословие, но си го обичат"? Качена снимка

Аз лично деля хората на такива, които обичат кучета, на такива, които не обичат кучета и на такива, които мразят кучета.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3063 Потребителят е офлайн   Chris_f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 10:40 PM

Защото вие сте хората,които подчертават,колко важно е кучето да има родословие :)

#3064 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 11:50 PM

Показване на мнениетоChris_f, в 02 March 2011 - 07:45 PM, написа:

Защото вие сте хората,които подчертават,колко важно е кучето да има родословие :)

Важно е дотолкова, че да е сигурен някой какво точно си е взел и какво да очаква. Това е документ за принадлежност.
Но има и други много важни неща, касаещи отглеждането на животно, което живее в дом. Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3065 Потребителят е офлайн   Abigar Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 March 2011 - 09:46 PM

Здравейте, нека и ние да се присъединим към групата на йорки. Да ви представя Лора - на 10 месеца. По настоящем приятелка на Лъки (по-горе). Ще се радвам тук да намерим още нови приятели и съвети за отглеждането на тези малки съкровища. На една от снимките ще забележите и другия член на нашето семейство - пинчерката Айра.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3066 Потребителят е офлайн   Abigar Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 March 2011 - 10:26 PM

Благодаря за пожеланията! Напротив, хората, от които го взех са много мили, но едва ли са се сблъсквали с всичко. Аз нямам никакви проблеми с малката (и дано да е все така), но искам да и дам най-доброто в отглеждането и поддържането на външния и вид. Знам, че тук хората споделят различен опит и мнения. Ще сме на линия, за да растем и хубавеем заедно. Поздрави на всички!

#3067 Потребителят е офлайн   Memol Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2011 - 12:23 AM

Здравейте! Това е Рафаел. Любимите му занимания са да краде и дъвче чорапи и да яде /ако може непрекъснато/.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3068 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2011 - 01:19 AM

Abigar Memol NadiaGG Cris F Добре дошли във форума на най красивата порода !

Имате много сладки кученца пожелавам да сте живи и здрави и взаймно много щастие ! :ba_025:
Форумът е събрал с годините доста информация и споделен опит ще се радваме да Ви бъдем полезни както е и удоволствие за нас да споделяте вашия опит и ежедневие !
Желая Ви приятни минути тук !!! :md_064:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#3069 Потребителят е офлайн   Memol Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2011 - 02:09 AM

York Anastasia, благодаря за приветливото посрещане! Форумът е страхотно полезен и забавен. За вас също здраве, щастие и успехи!

#3070 Потребителят е офлайн   Chris_f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 March 2011 - 04:38 AM

Поздравления на администратора,че премахна грозните и хапливи коментари. Ако бяха останали,едва ли щеше да има хора,които да продължават да публикуват снимките си с такава любов и да имат желание да споделят емоциите,които им доставят техните любимци.

YORK ANASTASIA човек може да Ви се възхищава само на висотата,която сте и доброто отношение,което имате към хората и животните.

Мисля,че просто трябва да се направи забележка на някои хора какво да пишат из този форум,тъй като посетителите му търсят подкрепа и място,където да споделят проблеми,приятни моменти и любовта си (с риск да се повторя) към тази порода кученца.

Също така,едва ли тук е най-подходящото място,където човек да излива злобата си и да показва колко е велик и какво може да направи с едно телефонно обаждане.

Още веднъж - поздравления на администратора!

#3071 Потребителят е офлайн   maria11111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 March 2011 - 11:10 PM

Mnogo novi fenove,dobre doshli :rc_036:

Priateli da se saberem drugata sedmica v borisovata gradina da se vidim ako ne vali razbirase :dog: :dog: :dog:

#3072 Потребителят е офлайн   Abigar Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 March 2011 - 10:30 AM

Показване на мнениетоChris_f, в 05 March 2011 - 03:38 AM, написа:

Поздравления на администратора,че премахна грозните и хапливи коментари. Ако бяха останали,едва ли щеше да има хора,които да продължават да публикуват снимките си с такава любов и да имат желание да споделят емоциите,които им доставят техните любимци.

YORK ANASTASIA човек може да Ви се възхищава само на висотата,която сте и доброто отношение,което имате към хората и животните.

Мисля,че просто трябва да се направи забележка на някои хора какво да пишат из този форум,тъй като посетителите му търсят подкрепа и място,където да споделят проблеми,приятни моменти и любовта си (с риск да се повторя) към тази порода кученца.

Също така,едва ли тук е най-подходящото място,където човек да излива злобата си и да показва колко е велик и какво може да направи с едно телефонно обаждане.

Присъединявам се напълно към мнението! Благодаря за топлото приветствие на YORK ANASTASIA! Искам да се извиня, че бях част от спора, но когато си обичаш кученцето е много трудно да приемеш подобни забележки без реакция. Радвам се, че всичко е премахнато и ще се срещаме, за да споделяме хубави емоции.

#3073 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2011 - 05:46 PM

Показване на мнениетоChris_f, в 05 March 2011 - 02:38 AM, написа:

Мила ми г-жо или г-жице ама хич си нямате и понятие за какво иде реч.

Ако бяхте от хората, които вникват в нещата щяхте да прочетете много постове на хора на които съм помогнала.

Е вече не пишат тук, защото не им е необходимо виждаме се на живо, контактуваме по телефона, на скайпа, пишем си имейли.

Такива като вас във времето минаха много през този форум.

Форума е създаден за да подготвя хората и да ги предпазва максимално от негативни моменти.

Никога целта не е била да решаваме проблеми постфактум, а още по-малко да вършим работата, която е задължение на някой, който е предложил на някого кученце.

А и не сме длъжни да изправияме грешките на когото и да е.

Не ви харесва, когато казвам, че черното е черно, защото на Вас Ви се иска да е наситено розово?

Ама чудесно. Ама няма как да стане да кажа друго.

Истината си е истина. Без значение дали на някой колко му допада или не.

Не се претеснявай те, че благодарение на "мойте хапливи коментари, нямало да има хора, който да публикуват снимките си с любов".

Колкото и да са ми хапливи коментарите ще продължава да има такива дето да публикуват нещо средно между австралийски териер, авсралийски силки териер, норич териер и йоркширски териер и да пишат: вижте колко ми е сладко кученцето, което е йоркширски териер, защото така ми казаха от магазина. И същите такива да се обиждат като им се казва истината и да се цупят, че не даваме мило и драго на всяка цена в миг да превърнем "грозното патенце в красив лебед" и как може да сме супер гадняри и да си въобразяваме, че не сме длъжни на всеки потребител.

И да можете да благодарите на Мария Цанева не един път, а всеки ден по хиляда пъти. Тя просто е "Последния мохикан".

Е аз съм "лошото ченге" в "ужасния филм". Не ми пречи, все някой и тази роля трябва да играе. Казват, че било по-трудно да се играят отрицателни герой, отколкото положителни.
Само, че не съм единствената, в нито един форум и нито един клуб не си губят и една секунда за хора, които по някакав начин са допринесли за развитието на безогледното, нечистопородно развъждане.
В един свой пост Мария, казва, че тези хора и напомнят за нея самата, на много ни напомянт за нас самите. Само, че тогава беше времето, когато мобилния телефон беше лукс, интернета също.
Аз не мога и не желая да съчувствам на който и да е във времето когато са толкова напреднали информационите технологии. Не приемам обяснения от сорта: какав хубав форум, чак сега го открихме.

Да, сигурно защо форума ни е скрит в никому неизвестна галактика на никому неизвестна система.

Не не се трогвам от нито един проблем на поредния "тарикат-българин".

Да жал ми е за кученцета, но не съм за съжаление толкова богата за да изкупя всички страдащи създания, даже и да бях нямаше да го направя, защото онези, които ги създават ще продължават.

Така, че мила ми г-жо или г-це неизвестна за някой, но вече известна за мен, не си въобразявайте невъобразимото в нашия клуб случайни псевдолюбители нямат шанс клин да забият.

Но Ваше право е да се опитвате да продължавате.

Успех в "мисията Ви невъзможна" Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3074 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2011 - 04:29 PM

Темата е "Фотогалерия" :ba_025:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#3075 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2011 - 10:22 PM

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 10 March 2011 - 02:29 PM, написа:

Темата е "Фотогалерия" Качена снимка

Фотогалерия и представяне:))

ако трябва да сме точни Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3076 Потребителят е офлайн   Chris_f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 March 2011 - 11:14 PM

Уважаема г-жо Владова,

тъй като съм човек на логиката и разбирам нещата,така както са написани - мисля,че това е форум,в който хора,обединени около една идея,събрани на едно място,публикуват мисли,преживявания и опит в него. Ако искате да си създадете елитарно място или ние "новите", "преминаващите" през вашият "чист" форум,просто ни игнорирайте или пък се изолирайте някъде.Ако искате даже Ви предлагам,да си се затворите у дома си,заедно с хората и създанията,които могат да Ви търпят,и не контактувайте с никой-само с тях. Другото е - направете си нещо като "вход" - искайте да Ви принтираме родословието на кучето,развъдника - сайт,контакти и т.н. и чак след като ги проверите,да ни допускате до Вашият форум,за да можем и ние да се докоснем до Вас - Богоравните и съществата,имащи честта и привилегията да притежават чистопородно куче...
Госпожо Владова, Вие не сте ли поредния българин-тарикат,целящ печалба?Защо Вие се помислихте за по-различна?
Като цяло много Ви симпатизирам - имате наистина качества,отзивчива сте,когато пожелаете. Дали съм неизвестна никому или известна вам - малко ме интересува. По принцип не ме интересувате и Вие,само че,никой нормален човек,не би търпял такова отношение. Като не искате да споделяте радостта някому от притежанието на животно - кон,магаре,прасе,куче или папагал - просто не му отговаряйте и не се правете на най-върлият защитник на породата. Коя сте Вие,за да се борите за чистопородното развъждане?

Лично аз,не съм изгубила ничие време,защото нормалният потребител на този форум е като мен - първо изчита всичко и после пита. Прочетох много от Вашите мнения и съвети,от там си направих извода,че сте достатъчно компетентна и може да Ви се има доверие.

НО държанието Ви в последно време,няма как да не предизвика възмущението ми - изключително злобна сте. Но проблема си е Ваш. Аз мога и да не пиша в този форум,но истината е,че е ценен и полезен. Може и Вие да сте допринесла за това.

А сега сте в такива отношения с членовете на клуба,по простата причина,че преди не сте си позволявала да си изливате злобата и негативната енергия.

Ако имате някакъв личен проблем или в някоя насока не Ви върви - потърсете помощ - не бълвайте огън и жупел тук - идеята не е такава.

По повод това дали Ви разбирам или не - мисля,че Ви разбирам. Но не разбирам,защо Вие не ме разбирате? Не мога да се изразя правилно ли? Как да Ви го кажа - ГРУБА СТЕ,НЕТАКТИЧНА и това е ГРОЗНО. РАЗБРАХТЕ ЛИ?

На Мария Цанева не й благодаря,а просто казвам кога човек постъпва правилно. И това трябва да се признава и трябва да се укоряват такива като Вас и да не се толерират,както Вие не толерирате хората,нямащи чистокръвен йоркширски териер.

Разбирате ли ме?

#3077 Потребителят е офлайн   Chris_f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 March 2011 - 11:18 PM

Само да допълня нещо - по темата. Ако искате г-жо Владова, можете да публикувате част от Вашите снимки,на Вашите кучете :) За да видим какво е истинско йорки :) Нали?

#3078 Потребителят е офлайн   Memol Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2011 - 07:53 PM

Здравейте! Изпращам снимка на нашия чорлав Рафаел.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3079 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2011 - 09:47 PM

Ето я и Бети :)

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3080 Потребителят е офлайн   Little Abigail Икона