Dog.bg Форуми : ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

#321 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2009 - 05:11 PM

Извинявайте много госпожо/це , но като чета дискусиите за вас може да не е трудно да отглеждате йоркита , но на нас ни е трудно да отгледаме и едно!!И аз имам същия проблем с моето йорки , нещо постоянно се дърпа като се къпе и шава постоянно.. Но това не означава , че трябва да ни наричате лигли!!Нека всички да се уважаваме , защото ако всички се обиждахме на какво ще заприлича форума? dry.gif
[/quote]
Не просто повечето са лигли, а са изключително без отговорни. Със сигурност повече маркетинг сте приложили преди да си купите чифт обувки. Е това, че евтиното ви излиза скъпо си е ваш проблем. Не е наша работа да ви помагаме да си отглеждате кучета. И въпреки това го правим. Не е наш проблем, че този, който Ви е взел парите за кучето не Ви е научил нито кучето, нито Вас на елементарни неща. Не е наш проблем, че повече никога не отговаря на телефоните Ви обаждания. Ние не сме ви длъжни с нищо. Ние носим отговорност само за клубните кучила и няма някой, който да притежава такова куче да търси помощ тук. Клуба организира платени курсове ежегодно с лектор Екатерина Динева - отговорник по развъдна дейност на клуба, съдя на подорада и съдя ІІІ група и един от собствениците на ЛЕГИТИМЕН РАЗВЪДНИК. Колко от Вас ни потърсиха, преди да предприемат такава важна стъпка?! Никой. Ама не Ви харесва, че ви казвам истината, е проблема си е Ваш. Е имам право да ви казвам истината, колкото и да ви горчи, горчилката си я преглътнете, защото сте си я платили.
И Миме ако обичаш този път да не ми триеш поста. Да хич не съм дипломатично настроена и хич не ми е до дипломация след като седмицата ми е минала в спасяване на кученца произведени незнаино къде си. И чак пък някой си дето незнае за каква става навъпрос да си позволява да ме критикува, защото му било трудно да се справи с едно кученце Та е ясно, че човешката суета граници няма. И благодаронст има само тогава когато дълбоко му бръкнеш на някого в джоба.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#322 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 05:26 PM

Не искам да навлизам в конфликта , но не съм съгласна!!

Цитат
Не е наша работа да ви помагаме да си отглеждате кучета.

Никой не Ви кара на сила да ни помагате !И все пак нали форума е за това - да си помагаме взаимно!!

Цитат
Не просто повечето са лигли, а са изключително без отговорни.

В това изречение не намирам и капка уважение!!

User's Signature

Качена снимка

#323 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 05:48 PM

Не искам да навлизам в конфликта , но не съм съгласна!!
С кое?

Цитат
Не е наша работа да ви помагаме да си отглеждате кучета.

Никой не Ви кара на сила да ни помагате !И все пак нали форума е за това - да си помагаме взаимно!!
Форума не е предназначен да оправя човешката глупост. Всеки да си поеме отговорността от решенията и да не си мисли, че някой друг трябва да ги поеме.
Цитат
Не просто повечето са лигли, а са изключително без отговорни.

В това изречение не намирам и капка уважение!!
Ние не уважаваме човешката суета и човешката глупост, коята има негативен ефект върху създания, чието съществуване е изцяло в нащите ръце.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#324 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 05:55 PM

Скъпи дами... в този форум отдавна дреме конфликт. На няколко пъти аз самата бях СИЛНО изненадана от постове, които бяха крайно нетолерантни, обидни и груби лично към мен. В последствие разбрах, че мнения на други дами, които бяха възмутени от написаното от г-жа Лидия бяха изтрити. Питам се... как никой друг собственик на лигитимен развъдник в БГ не си позволява подобен тон и крайно невъзпитано държание. В края на краищата на когото не му е приятно, който се дразни и т.н. да не чете и да не отговаря. Колкото и да си добър в една професия, в хобито си... нямаш ли култура на общуване, добра комуникация с другите... това вече е проблем на самия човек. Не нас. На нас остава само избора дали бихме търпяли подобно отношение.

#325 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 06:26 PM

Нека не пълним темата с глупости..И все пак не мисля , че начина по който трбява да разговаряме е с груби думи..
User's Signature

Качена снимка

#326 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 06:39 PM

Цитат(mama na Bari @ Sep 8 2009, 04:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Скъпи дами... в този форум отдавна дреме конфликт. На няколко пъти аз самата бях СИЛНО изненадана от постове, които бяха крайно нетолерантни, обидни и груби лично към мен. В последствие разбрах, че мнения на други дами, които бяха възмутени от написаното от г-жа Лидия бяха изтрити. Питам се... как никой друг собственик на лигитимен развъдник в БГ не си позволява подобен тон и крайно невъзпитано държание. В края на краищата на когото не му е приятно, който се дразни и т.н. да не чете и да не отговаря. Колкото и да си добър в една професия, в хобито си... нямаш ли култура на общуване, добра комуникация с другите... това вече е проблем на самия човек. Не нас. На нас остава само избора дали бихме търпяли подобно отношение.

Първо никой не ви е канил в този форум. Второ вие сами сте го избрали, защото имете проблеми, които сами сте си създали. И трето не стига, че ви помагамагаме без да сме длъжни ами и много знаете. Форума е "Клуб приятели на йоркширския териер". Това е легитеимен клуб на хора притежаващи или работещи за чистотата на порадата. Това, че помагаме на хора притежаващи йорко-подобни е наша добра воля, но не не означава, че толерираме хората подпомагащи безхабернатено и некиноложко развъждане на породата.
Ние не ви корим, че сте направили грешка, айде вие да изразите осъзнаването на вашета грешка с това да не си посволявате да критикувате нашия дългогодишен труд, който безплатно споделяме с вас. Нещата са простички. Вие си пишете за проблемите и никой няма да ви отговаря, който е компетентен. Резултата е ясен негативно във много голям аспект си е за ваша за сметката.
За да съм секретар на клуба сигурно съм доказала нещо повече от това да "мрънкам по форумите, че не мога да се справя с пишкането, акането или къпането на кучето си"

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#327 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 06:47 PM

Цитат(lidiya @ Sep 8 2009, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Първо никой не ви е канил в този форум. Второ вие сами сте го избрали, защото имете проблеми, които сами сте си създали. И трето не стига, че ви помагамагаме без да сме длъжни ами и много знаете. Форума е "Клуб приятели на йоркширския териер". Това е легитеимен клуб на хора притежаващи или работещи за чистотата на порадата. Това, че помагаме на хора притежаващи йорко-подобни е наша добра воля, но не не означава, че толерираме хората подпомагащи безхабернатено и некиноложко развъждане на породата.
Ние не ви корим, че сте направили грешка, айде вие да изразите осъзнаването на вашета грешка с това да не си посволявате да критикувате нашия дългогодишен труд, който безплатно споделяме с вас. Нещата са простички. Вие си пишете за проблемите и никой няма да ви отговаря, който е компетентен. Резултата е ясен негативно във много голям аспект си е за ваша за сметката.
За да съм секретар на клуба сигурно съм доказала нещо повече от това да "мрънкам по форумите, че не мога да се справя с пишкането, акането или къпането на кучето си"

Какво лошо има да Ви питаме нещо за йоркито?Това , че ни наричаш "лигли" се дължи на това , че някои хора все още не умеят да къпят или сушт йоркито.Дори и да е така трябва ли да ни обиждаш?Аз виждам , че не ни уважаваш!Не искам да се карам с никой!Аз съм дошла не за да ме обиждат , нито за да се сдръпвам с някой, а за да науча полезни работи за йоркито .То пишман да станеш да не попиташ нещо.Стига вече с тея циркова..Големи хора сме,Спирам да споря , ставаме за смях
User's Signature

Качена снимка

#328 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 September 2009 - 07:14 PM

ea_103.gif ea_103.gif ea_103.gif ea_103.gif ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#329 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 07:26 PM

Цитат(lidiya @ Sep 8 2009, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>

АЛООО самарянката , естествено че до пари опряхме е , трудно се оцелява в тая криза знаем , знаем ......... не върви бизнеса , не се купуват кучетата то няма какво да се яде ..... ... та камо ли за кучета пари
Никой не и ще съветите нали знаете какво казват за безплатните съвети --- дръжте си ги за себе си ........ аз лично искам да споделям с други собственици на същите явно МЕЛЕЗИ като моя , неблагородни кучета , цапащи прехваленото ви киноложко пространство

И на всичи останли , моля игнорирайте постовете на госпожата и ще спре да пише - просто не четете
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#330 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 07:27 PM

[/color]Лидия тона ти и постовете ти стават доста груби !!! С едно съм съгласна форума е за всички и любители и професионалисти така че частната собственост е до тук!!! Съгласна съм че си имаш свое мнение по всички въпроси което не значи всичи да са на твое мнение ... проблеми и кучета е имало и преди нас ще има и след нас!!! За да не трия постовете ти заключвам темата докато утихнат страстите !!!
МНОГО ТЕ МОЛЯ НЕ ЗАБРАВЯЙ чЕ СИ ЧАСТ ОТ КЛУБА КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ТВОЙТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ПРЕДСТАВЯТ ЛИЦЕТО И НА ЕДНА ДОБРОВОЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ С НАПЪЛНО БЛАГОРОДНИ ПОМИСЛИ!!![color="#FF0000"]

User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#331 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 09:21 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Sep 8 2009, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
[/color]Лидия тона ти и постовете ти стават доста груби !!! С едно съм съгласна форума е за всички и любители и професионалисти така че частната собственост е до тук!!! Съгласна съм че си имаш свое мнение по всички въпроси което не значи всичи да са на твое мнение ... проблеми и кучета е имало и преди нас ще има и след нас!!! За да не трия постовете ти заключвам темата докато утихнат страстите !!!
МНОГО ТЕ МОЛЯ НЕ ЗАБРАВЯЙ чЕ СИ ЧАСТ ОТ КЛУБА КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ТВОЙТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ПРЕДСТАВЯТ ЛИЦЕТО И НА ЕДНА ДОБРОВОЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ С НАПЪЛНО БЛАГОРОДНИ ПОМИСЛИ!!![color="#FF0000"]

Но основновното е борбата против нерегламентирането развъжне на породата и запазване на чистотата на породата. Да тона ми в много случай не е "ромона на ручейчето", но явно практика е доказала, че на някой и да му спукаш тъпанчетата от това не бъркай в контакта, че ще те удари ток, резултата е никакъв. Не бе нямамам желание да се боря с вятърни мелници. Ама айде яздештите Росинант да си го яздят в посока неизвестна и да не търсят в някой друг вината, че нямат посока.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#332 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 09:53 PM

Всеки има право да прави каквото си иска и ако има нужда от помощ И ИСКАШ ДА МУ Я ДАДЕш ДАЙ МУ Я ! Ако не по добре не му трий сол на главата ea_103.gif всички си обичат кучетата и са им като деца!!!
User's Signature

#333 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 11:53 PM

Хайде сега,вече МИР rd_139.gif ,винаги ще ги има и едните и другите.
От всичко по-горе написано ме впечетли единствено това че има курсове.Дайте повече инфо,по кое време се правят,каква е темата на курса,как можем да се запишем и т.н. smile.gif

#334 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 10:13 PM

http://www.love-york.ru/ - пускам това защото предполагам ще ви се хареса , предполагам че има начин да се преведе сайта
Тук е пълно с тайнствена информация , която с труд и пот на челото можеш да изкопчиш по принцип от знаещите я.. af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#335 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 September 2009 - 10:42 PM

За мен няма да е проблем превода уча в руско уще някой ако иска мога да превеждам.
User's Signature

Качена снимка

#336 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 07:00 AM

Софи ако имаш време го преведи, само, че ще трябва да го направиш по пасажи и на отделни постове за да бъде по-лесно за четене. Винаги е полезно повече информация. Въпреки, че там няма неща, които да не са писани тук, но е хубаво хората да се убедят, че правилата в кинологията са едни и същи за различните държави.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#337 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 07:11 AM

От всичко по-горе написано ме впечетли единствено това че има курсове.Дайте повече инфо,по кое време се правят,каква е темата на курса,как можем да се запишем и т.н. smile.gif
[/quote]
Митко желаещи през годините така и няма за тези курсове. Може би, защото са платени и курса е по-полезен най-вече за тези, които имат намерение да придобият представител на породата. В курса се разяснавят това как да придобиеш чистопороден екземпляр на породата, информация за легитимни развъдници не само в България, и как се отглежда месец по месец кучето през първата година, също така как се отглежда изложбен екземпляр, даване на първа помощ пре различни неприятни инциденти и т.н.
Преди няколко дни имах среща с представители на други клубове, коментирахме нежаланието на българина предварително да се образова и да получи компетентна информация.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#338 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 07:45 AM

Цитат(Molibaby @ Sep 10 2009, 08:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
http://www.love-york.ru/ - пускам това защото предполагам ще ви се хареса , предполагам че има начин да се преведе сайта
Тук е пълно с тайнствена информация , която с труд и пот на челото можеш да изкопчиш по принцип от знаещите я.. af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Браво благодаря за отношението .... каква информация сме ви отказали???
User's Signature

#339 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 09:30 AM

Това с курса е чудесно.
Мисля си че преди да взема друго йорки би било доста полезно и интересно за мен.
Сигурна съм че има и други които мислят така
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#340 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 09:52 AM

Цитат(ilina888 @ Sep 11 2009, 08:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Това с курса е чудесно.
Мисля си че преди да взема друго йорки би било доста полезно и интересно за мен.
Сигурна съм че има и други които мислят така

E и ние някога мислехме, че идеята ни е чудесна и полезна, но с времето установихме, че сме наивни оптимисти. Времето показа, че хората не се нуждаят от предварителна информация и им е по-лесно първо да си вземат куче, а после да сядат пред компютара и да си пишат. Дори нямат желание да изчетат дадена тема от началото. Едни и същи въпроси се задават от различните хора и ние отново и отново отговаряме. Ето вижте, какво сте написала: "Мисля си че преди да взема друго йорки би било доста полезно и интересно за мен." Някои с времето осъзнават, че взимането на едно куче, не трябва да е инпулсивно действие, а процес, който трябва да се извърви стъпка по стъпка. За съжаление много често за това "осъзнаване" се плаща много висока цена, която не е само израз на пари.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни