ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА
Публикувано: 13 September 2009 - 08:02 PM
Точно не по теме.. сразу не заметил мне как иностранцу скидка 50 %
Публикувано: 13 September 2009 - 08:06 PM
Точно не по теме.. сразу не заметил мне как иностранцу скидка 50 %
Ну вы молодец уже понимаете болгарский

Публикувано: 13 September 2009 - 08:19 PM
Если внимательно читать то есть сходство в языках и можно понять смысл написанного.
Ну а если это тема про шерсть то если вам будет интерестно то скоро будет статья как вырастить шерсть без папильоток.. не для лентяев конечно а для тех к кого структура шерсти тонкая и путается и рвется где крепится резинка.
Публикувано: 18 September 2009 - 03:17 PM
Лично аз бих искала всяка седмица, това много ли е?
на 10-15 дни. Можеш и всяка седмица, но не е желателно.
Публикувано: 19 September 2009 - 12:39 AM
Да, освен ако не е йорки
Ами мен ми се струва, че много се цапаме, тя се въргаля като бясна, къде ли не
Публикувано: 19 September 2009 - 03:48 PM
но че трябва да се къпе по рядко трябва , аз я къпех веднъж седмично, и сега се чудя как да намаля , а предполагам че тяхната козина е като нашата коса , знаете колкото по често я мием по се омазнява
Но от друга страна стои приказката по добре да ти паднат няколко косъма от миене , отколкото цялата коса от мръсотия
и аз съм в душевни терзания по въпроса
Публикувано: 19 September 2009 - 05:11 PM
Публикувано: 19 September 2009 - 10:45 PM
Косъмът при йоркита вникакав случай не трябва да е сух и чуплив. Козината трябва изглежда блестяща и копринена. Противното е или нискокачествена козметика или здравословен проблем. Структурата на косъма не прилича чак толкова на структурата на човешкия. Така, че няма да "спестите" кой знае колко ако го къпете с човешки шампоан.
Публикувано: 19 September 2009 - 11:03 PM
Грижата за козината започва след 10 седмица, считано от момента на раждане. То в някои магазини са способни и мишка за слон да продадат. И ако Вие 1 година не полагате необходимите грижи за козината, просто незнам как след една година тя ще е "хубава".
Публикувано: 20 September 2009 - 02:00 AM
А каква пудра може да ползвам? Бих пробвала.....котарака ми го къпя с такъв сух шампоан, понеже той не дава да го мушна под душа и е супер удобно и изчиства козината перфектно!
Публикувано: 20 September 2009 - 08:30 AM
А каква пудра може да ползвам? Бих пробвала.....котарака ми го къпя с такъв сух шампоан, понеже той не дава да го мушна под душа и е супер удобно и изчиства козината перфектно!
водещите фирми имат козметика разработена за късокосмести и дългокосмести кучета. Това има голямо значение. Сухите шампоани не са препоръчителни за дълга употреба при йоркитата. Pure Paws e специализирана за йоркита, също така Biogance, има шампоан специално за дългокосмести и балсама на същата фирма с масло от жожоба и пшеничен зародиш е много добър. Канина също предлага на българския пазар добри продукти подходящи за йоркита.
Публикувано: 20 September 2009 - 09:02 AM
Прикачени снимки

здрави и красиви
www.yorkibows.com

Вход

Горе
Цитиране +