[/quote]
Не просто повечето са лигли, а са изключително без отговорни. Със сигурност повече маркетинг сте приложили преди да си купите чифт обувки. Е това, че евтиното ви излиза скъпо си е ваш проблем. Не е наша работа да ви помагаме да си отглеждате кучета. И въпреки това го правим. Не е наш проблем, че този, който Ви е взел парите за кучето не Ви е научил нито кучето, нито Вас на елементарни неща. Не е наш проблем, че повече никога не отговаря на телефоните Ви обаждания. Ние не сме ви длъжни с нищо. Ние носим отговорност само за клубните кучила и няма някой, който да притежава такова куче да търси помощ тук. Клуба организира платени курсове ежегодно с лектор Екатерина Динева - отговорник по развъдна дейност на клуба, съдя на подорада и съдя ІІІ група и един от собствениците на ЛЕГИТИМЕН РАЗВЪДНИК. Колко от Вас ни потърсиха, преди да предприемат такава важна стъпка?! Никой. Ама не Ви харесва, че ви казвам истината, е проблема си е Ваш. Е имам право да ви казвам истината, колкото и да ви горчи, горчилката си я преглътнете, защото сте си я платили.
И Миме ако обичаш този път да не ми триеш поста. Да хич не съм дипломатично настроена и хич не ми е до дипломация след като седмицата ми е минала в спасяване на кученца произведени незнаино къде си. И чак пък някой си дето незнае за каква става навъпрос да си позволява да ме критикува, защото му било трудно да се справи с едно кученце Та е ясно, че човешката суета граници няма. И благодаронст има само тогава когато дълбоко му бръкнеш на някого в джоба.

Вход

Горе
Цитиране +