Dog.bg Форуми : ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

#441 Потребителят е офлайн   oddbo kolev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 January 2010 - 06:43 PM

Здравейте!
Нашата Йоли днес ще я къпем за трети път...
Като чета какво "пищене" настава в банята хем ми става мъчно, хме ме напушва смях ab_041.gif
На нея никак не и е приятно да я мокря и се опитва да се съпротивлява, ама никой не и се връзва на глезотийте.
Като пусна сешоара и започнем да я решим кротва, защото и става топличко af_089.gif
Само не мога да си представя как слагате балсам да подейства 3-5 минути докато кучето е мокро? ...не умира ли от студ?
Иначе ползваме шампоан на Beephair за бебоци, ама не съм доволна. За канина питах на 10 места и няма и няма dry.gif
Освен това козината и не е "прекрасна", яде Роял Канин за бебета, но не даваме никакви добавки, защото четох, че се дават след 5-я месец, а тя е на 4.
Моля кажете какво да направим, че да станем по-представителни?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#442 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 08:44 PM

Мойте седят с балсам по 1-2 минутки и ги изплаквам ae_085.gif
Ама страхотен е сладур на снимката посмях се ab_041.gif

п.п пробвайте козметиката на Алл Системс аз съм доволна от нея ae_085.gif мога да ви изпратя кординатите на лични!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#443 Потребителят е офлайн   oddbo kolev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2010 - 10:59 AM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Jan 5 2010, 08:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мойте седят с балсам по 1-2 минутки и ги изплаквам ae_085.gif
Ама страхотен е сладур на снимката посмях се ab_041.gif

п.п пробвайте козметиката на Алл Системс аз съм доволна от нея ae_085.gif мога да ви изпратя кординатите на лични!

Много ще се радвам да ми изпратите инфото :)
Да се похваля, снощи се справих съвсем сама с къпането й, без помоща на приятеля ми! af_089.gif

Виждам, че решите кучетата с дървени четки с метални зъбци. Нашата е от зоомагазин и пише, че е за йорки, но не е дървена, а пластмасова (продава се в комплект с мако гребенче). Металните зъбци са без топчета и са доста тънки. Можем ли да останем с тази четка или да търся от дървените?

Поздрави,
Алекс

#444 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 January 2010 - 06:00 PM

Цитат(oddbo kolev @ Jan 6 2010, 10:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Виждам, че решите кучетата с дървени четки с метални зъбци. Нашата е от зоомагазин и пише, че е за йорки, но не е дървена, а пластмасова (продава се в комплект с мако гребенче). Металните зъбци са без топчета и са доста тънки.

Може ли да помоля за снимка на четката или евентуално някаква марка, защото от доста време търся четка с метални зъбци без топчета за йорки, но не намирам в търговската мрежа. Някак все ми се свидят 60 лева за четка на Крис Кристенсен tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#445 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2010 - 06:05 PM

Цитат(didi_bs @ Jan 6 2010, 05:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Виждам, че решите кучетата с дървени четки с метални зъбци. Нашата е от зоомагазин и пише, че е за йорки, но не е дървена, а пластмасова (продава се в комплект с мако гребенче). Металните зъбци са без топчета и са доста тънки.

Може ли да помоля за снимка на четката или евентуално някаква марка, защото от доста време търся четка с метални зъбци без топчета за йорки, но не намирам в търговската мрежа. Някак все ми се свидят 60 лева за четка на Крис Кристенсен tb_195.gif

Потърси в магазините за козметика за хора. Върши същата работа и цената е 6-10 лв. И е точно с дървена основа, а не пластмасова, то вече и в някой аптеки има, те нали повече на козметични магазини приличат отколкото на аптеки.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#446 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2010 - 09:05 PM

Цитат(didi_bs @ Jan 6 2010, 06:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

60 лева хахаха трябва и продавачката да ми пратят да я сресва всеки ден ab_041.gif ab_041.gif Ние имаме от 10 лева db_046.gif db_046.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#447 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 January 2010 - 08:29 PM

Благодаря за отговора, Лидия. Ще потърся ae_085.gif
Иначе за продавачката- и тя да идва да го сресва, пак няма да ги дам тея пари- на мен ми е приятно като хвана гребена кучо да легне по гръб и да ме гледа доволно ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#448 Потребителят е офлайн   oddbo kolev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2010 - 10:25 AM

Цитат(didi_bs @ Jan 7 2010, 08:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря за отговора, Лидия. Ще потърся ae_085.gif
Иначе за продавачката- и тя да идва да го сресва, пак няма да ги дам тея пари- на мен ми е приятно като хвана гребена кучо да легне по гръб и да ме гледа доволно ab_041.gif

Кга и мойте ще започне да ме гледа доволно? rc_036.gif
За момента само се чуди как да избяга от мен и гребена...

#449 Потребителят е офлайн   Anastasiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 January 2010 - 04:35 PM

Ние пък нямаме никакъв проблем с ресането,просто го правете като на игра.Това мога да кажа аз от моя скромен опит. ba_025.gif

#450 Потребителят е офлайн   Yorki3.sUn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 January 2010 - 09:26 PM

Ние имаме ab_041.gif само като види гребена и почва да скача и да иска да го гризе,и изобщо не му се стои мирен ab_041.gif решаваме проблема като му зема някоя играчка и баща ми я държи докато Пури /моя кучо/ я гризе и аз реша,реша,реша докато кучо не почне хич да не стои и да хапе и лае ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#451 Потребителят е офлайн   hugsy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 February 2010 - 08:57 PM

Зравейте! Може ли да ме посъветвате кой от шампоаните на All system е най-подходящ за 10 месечно йорки ? А и също така да ми кажете от къде го купувате, аз намерих в един онлайн магазин, но все пак повече информация никога не е излишна md_064.gif

#452 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2010 - 11:24 PM

Ето Ви кординатите на вносителите могат да Ви изпратят каквото искате по куриер :
1allsystemsbg@gmail.com

Мобилен номер:
+359-888-777-575

За кученцето най- добре е да вемете "Супер почистващ шампоан " и "Билков балсам"
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#453 Потребителят е офлайн   hugsy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 February 2010 - 09:15 PM

Много благодаря за информацията ae_085.gif

#454 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2010 - 10:20 PM

Така и така сме започнали на тази тема да попитам и аз... Решила съм да започна да къпя Анджи с хубави шампоани и балсами, но тук ми идва проблемът.
Първо марката: Canina или Armonienaturali ...
После идва въпроса от кой точно шампоан или балсам да купя, то не са масла, не са екстракти, и естествено за всички пише, че са изключително подходящи за йорки dry.gif
Искам и четка да му взема от тези на Крис Кристенсен(или на ол системс може би dh_188.gif ), не знам и аз как ми се откъсват от сърцето за една четка толкова пари, но реших, че ще си струва инвестицията, но от тях пък избор пак толкова: Little Wonder Pin Brush, Oval Pin Brush, Oblong Pin Brush, черна гума, бяла гума, овална електрик, овална пурпурна, овална черна и най- накрая 20 мм, 27 мм или 35 мм?
Много ще благодаря на този, който благоволи да се отзове, защото искам да купя нещо, което ще ми върши добра работа.

Поздрави от мен и Анджи
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#455 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2010 - 10:52 PM

Цитат(didi_bs @ Feb 27 2010, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Така и така сме започнали на тази тема да попитам и аз... Решила съм да започна да къпя Анджи с хубави шампоани и балсами, но тук ми идва проблемът.
После идва въпроса от кой точно шампоан или балсам да купя, то не са масла, не са екстракти, и естествено за всички пише, че са изключително подходящи за йорки dry.gif
Искам и четка да му взема от тези на Крис Кристенсен(или на ол системс може би dh_188.gif ), не знам и аз как ми се откъсват от сърцето за една четка толкова пари, но реших, че ще си струва инвестицията, но от тях пък избор пак толкова: Little Wonder Pin Brush, Oval Pin Brush, Oblong Pin Brush, черна гума, бяла гума, овална електрик, овална пурпурна, овална черна и най- накрая 20 мм, 27 мм или 35 мм?
Много ще благодаря на този, който благоволи да се отзове, защото искам да купя нещо, което ще ми върши добра работа.

Поздрави от мен и Анджи

Много сложно мнение искате. Всеки ще си каже това което той използва и е доволен и ще се объркате още повече.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#456 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2010 - 04:01 PM

Ами тогава какво да правя? Да продължа да го къпя с Beaphar и да го реша с обикновен метален гребен ли? ab_041.gif Искам нещо добро за него, а то толкова избор, че май повече ще навредя отколкото да му помогна.
Вие какво ползвате за вашите кучета?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#457 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2010 - 04:41 PM

Цитат(didi_bs @ Feb 27 2010, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Поздрави от мен и Анджи

Здравейте!
Аз ще изкажа моето лично мнение и предпочитание.
Шампоан и балсам ползвам на All system и съм супер доволна.
http://www.1allsyste...g/cleaning.html
http://www.1allsyste.../botanical.html
Горещо ви препоръчвам четката на Chris Christensen - FUSION BRASS OBLONG PIN BRUSH - 27 см. - 89 лв., разбира се ако можете да си я позволите.
http://grooming.bg/p...p?id_product=85
Ресането ще ви стане любимо занимание с тази четка.
Надявам се, че съм ви била полезна ae_085.gif

User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/

#458 Потребителят е офлайн   Beverly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2010 - 05:22 PM

Аз ползвам същия шампоан и балсам ,а четката ми е пак на Chris Christensen ,но е по-евтина и пак съм много доволна ae_085.gif http://grooming.bg/p...p?id_product=88 размер 27
User's Signature

Качена снимка

#459 Потребителят е офлайн   Beverly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2010 - 05:25 PM

По-конкретно е точно тази http://grooming.bg/p...p?id_product=81 и в комбинация с шампоаните нямам никакви проблеми с козината ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#460 Потребителят е офлайн   n_mut Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2010 - 07:19 PM

Аз пък да ви кажа от една година къпя кученцата си с бебешки шампоан, за човешки бебета на Бюбхен или на Саносан и да ви кажа имат страхотен ефект върху козинката на кучовците. Цената им в сравнение с кучешките е без коментар, не че има значение, но и ефекта е добър ae_085.gif

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни