Dog.bg Форуми : Хранене на Йоркширския териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (24 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хранене на Йоркширския териер

#161 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2009 - 09:52 PM

Цитат(hugsy @ Jul 16 2009, 08:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благоря Ви,че ми отговорихте md_064.gif Ще се опитам да намеря Юкануба, но ако някой все пак знае къде в Пловдив се продава, моля да сподели smile.gif .

Здравей hugsy,

Аз също се лутах да намеря в Пловдив тази марка храна за моето йорки и чрез познати успях! Вече имат представителен магазин на тази храна, но е толкова нов, че още и в сайта не са го добавили. Като отидох преди 2 седмици ми казаха, че е отворен от няколко дена.
Обаче точен адрес не мога да кажа. Намира се като караш по бул. Руски, преди моста на Герджика има светофар и на това кръстовище се завива на ляво, караш само направо, има църква, около нея се намира. Магазинът трябва да ти се пада от лявата страна и си има огромни табели Юкануба. Има както насипна, така и пакетирана храна, но аз предпочитам втората, а и собственика на магазина също ми препоръча така. Бяха много любезни и отзивчиви :)

П.С. Сега го намерих и на картата. Ето.

Успех!
User's Signature

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   hugsy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 July 2009 - 08:44 AM

Здравей, Doni M smile.gif Благодаря много за информацията, още днес ще отида да взема гранулки на мишока md_064.gif Лек ден ae_085.gif

#163 Потребителят е офлайн   Viera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 10:10 AM

Здравейте re_037.gif
Моля някой от запознатите с храненето да ми помогне. Кученцето ми е на 10 месеца, отказа да яде гранули. Колко пилешко месо да му давам на ден(като грамаж) и какви добавки?
Благодаря предварително smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 04:19 PM

Цитат(Viera @ Jul 27 2009, 09:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте re_037.gif
Моля някой от запознатите с храненето да ми помогне. Кученцето ми е на 10 месеца, отказа да яде гранули. Колко пилешко месо да му давам на ден(като грамаж) и какви добавки?
Благодаря предварително smile.gif

гледай да го върнеш към гранулите, защото в противен случай живота ти ще се усложни и правилното му отглеждане ще ти излиза много скъпо

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#165 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 11:01 PM

Моят сладур също една сутрин преди няколко дена се събуди и отказа да яде от тук насетне гранули. eg_033.gif
Почнах да ги давам с пастет, докато накрая не минахме почти само на пастет и то за 2 дена става това. Явно е решил да си придава важност. Затова мисля, че май гладен не е стоял, а само ме разиграва. Гранули яде само от ръката ми една по една, а така трябва да го храня с часове. А доскоро правеше пируети като усети, че му сипвам гранули.
Затова сега реших да го оставя да погладува. Вече 3-ти ден вместо препоръчителните 80 гр. изяжда не повече от 20 dry.gif
А днес дали и 10 е изял. Кофти, но ще си умре на ината. И за 3 дена много отслабна. Много ме е жал и се чудя какво да го правя.
User's Signature

Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 08:54 AM

oпитайте с роял канин стартер независимо от възрастта или сух или ако не иска сварявате малко пилешки черен дроб и една лъжичка от него смесвате с храната .... бъдете упорити кучетата особено йоркширите са твърдоглави и знаят да са слабо място на стопаните си. Има и хранителна добавка която отваря апетита ако не се преборите с тях.
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#167 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 09:20 AM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Jul 28 2009, 07:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
oпитайте с роял канин стартер независимо от възрастта или сух или ако не иска сварявате малко пилешки черен дроб и една лъжичка от него смесвате с храната .... бъдете упорити кучетата особено йоркширите са твърдоглави и знаят да са слабо място на стопаните си. Има и хранителна добавка която отваря апетита ако не се преборите с тях.

Само дето нашия Роял Канин не е като този при теб

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#168 Потребителят е офлайн   Viera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 10:45 AM

Блародаря за съветите!
Опитах да смесвам храната с варен пилешки дроб (бях чела за тази рецепта по-назад във форума) - 2 дена яде и спря, опитах "Роял Канин стартер" - пак няколко дена, сега взех Роял Канин за капризни кучета - 1 хранене и това беше.
От вчера му добавям пилешки бульон към гранулите и ги яде, но не знам дали така не губят качествата си.
Приемам всякакви рецепти и идеи за натурално хранене, защото не работя и по цял ден се занимавам само с dog.gif
Ходихме на лекар още миналия месец като започна проблема - не е здравословен или нещо със зъбите.
User's Signature

Качена снимка

#169 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 11:38 AM

Сами си дадохте отговора :
Приемам всякакви рецепти и идеи за натурално хранене, защото не работя и по цял ден се занимавам само с dog.gif
Ходихме на лекар още миналия месец като започна проблема - не е здравословен или нещо със зъбите.

Абстрахирайте се малко оставете го той да потарси и вас и храната .... с една дума качил ви се е тотално на главата !!!
А НЯМА КУчЕ УМРЯЛО ОТ ГЛАД ЗАТОВА НЕ ГО ЖАЛЕТЕ !!!

Имам горчивия опит с двама такива екземпляра единия ми отрови живота 15 години а другия не успя след 5-тата като ми писна спрях да тичам по капризите му и да ви кажа тотално се промени сега яде сам и той тича след мене!

И още един съвет не променяйте храната това не е добре за кучето ... поставяйте му паничката ако не иска след 15 минути я дигайте вечерта повторете пак .... ако не помогне ще ви кажа един препарат за повдигане на апетита , но смятам че кучето няма проблем чак за препарати по скоро "дресира и малтретира" вас което трябва да спрете.
User's Signature

#170 Потребителят е офлайн   Viera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 01:25 PM

Благодаря Ви за съвета, YORK ANASTASIA smile.gif
Жал ми е да го оставя да си легне гладен, обаче... ще опитам. Ще бъда безкомпромисна.
Мисля, че това трябваше да направя още през април. Той тогава започна да се мръщи на храната и аз овкусявах с пастет, за да го разнообразя. После му омръзна пастета и хайде пастет с друг вкус. Започна да се мръщи на гранулите, само облизваше пастета. Сменихме марката на гранулите. После и те му омръзнаха и пробвах с дробчетата натрошени ситно, колкото да полепнат по гранулите. А сега вече вярно, че ми се е качил на главата и в прекия и в преносния смисъл. Луда съм по това куче wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#171 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2009 - 01:58 PM

Моят сладур днес изяде сутрешните гранули af_089.gif
Но на обед пак им се мръщи. Явно глад му е майката. Жал не жал - трябва да се покаже кой командва, иначе после лошо за нас.
А иначе май най-добри отзиви има за гранулите на Eukanuba. От Рояла моя хубавец много напълня и като ги смених веднага смъкна излишните кила... грамове де wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#172 Потребителят е офлайн   radinaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 28 July 2009 - 04:37 PM

При мен Миси качи килограми от Еуканубата,тя по принцип е по калорична от роял канина,затова и дневните дажби са по-малки

#173 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 05:11 PM

Аз храня всичките си кучета с Еукануба, разбира се с различните видове и нямам оплаквания по отношение на тегло. Спазвам стриктно определения грамаж.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   hugsy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 07:42 AM

Здравейте! re_037.gif И аз имам проблем с храненето на моето прекрасно момченце. От 2 дни спря да яде гранулите на Юкануба и твърдо бях решила да пробвам да му пребирам храната, докато започне да си я хапва, както беше описано в другите постове, но се притеснявам, че е на 3 месеца и 1 седмица и сега расте и изгражда имунитет от последната ваксина, това че не яде достатачно да не му се отрази на здравето. dry.gif Иначе имах гранули на Орижен и му дадох за закуска смесени с Юканубата, Орижена ги изяде и остави другите. Той винаги си ги е хараесвал тях, но тъй като писахте, че Юканубата е много добра храна за йорки и аз му взех такава, като започнах постепенно да му я слагам към другите гранулки и накрая преминахме на нея. Кажете ми какво да го правя?

#175 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 10:16 AM

E vse pak i nasite lubimci imat svoj vkus!!! Ako hranata kojato mu davate mu vlije dobre i toj ja jade s udovolstvie ne ja smenjaite!!!
Az hranja s tri marki suha hrana spored kuceto .... no nikoga ne gi smesvam!!! tb_195.gif
User's Signature

#176 Потребителят е офлайн   hugsy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 10:45 AM

Благодаря Ви за отговора, YORK_ANASTASIA ae_085.gif Ще продължа да го храня с Орижен, а ще съм Ви благодарна, ако ми предложите и други марки гранули, които да пробваме md_064.gif

#177 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 05:06 PM

Цитат(hugsy @ Jul 30 2009, 05:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! re_037.gif И аз имам проблем с храненето на моето прекрасно момченце. От 2 дни спря да яде гранулите на Юкануба и твърдо бях решила да пробвам да му пребирам храната, докато започне да си я хапва, както беше описано в другите постове, но се притеснявам, че е на 3 месеца и 1 седмица и сега расте и изгражда имунитет от последната ваксина, това че не яде достатачно да не му се отрази на здравето. dry.gif Иначе имах гранули на Орижен и му дадох за закуска смесени с Юканубата, Орижена ги изяде и остави другите. Той винаги си ги е хараесвал тях, но тъй като писахте, че Юканубата е много добра храна за йорки и аз му взех такава, като започнах постепенно да му я слагам към другите гранулки и накрая преминахме на нея. Кажете ми какво да го правя?

E Вие каква Еукануба му давате? И затворени пакети ли купувате или насипно?

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 05:45 PM

Az hranja mojte bebeta sled 3 meseca s Пурина (с риба).
изяждат я с удоволствие .... храня ги по 2 пъти на ден сутрин и вечер и приемат плюс храната хранителна добавка "Вио" която съдържа ензими подпомагащи правилното усвояване на храната и още един куп витамини и минерали. ae_085.gif
User's Signature

#179 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 06:06 PM

Добре де ама къде могат да се намерат тези храни и добавки.В повечето зоомагазини дори не са чували за тях или дори да имат някакви добавки не могат да ти предложат!иначе ние сменяме роял канин за йоркита,вет серията,дентал и юкануба за йорки,естествено п.месце,дроб,кашкавал,ябълки и др.рибено масло,пробвах и мегадерм,но според Прити е много гадно.

#180 Потребителят е офлайн   hugsy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2009 - 06:35 PM

" E Вие каква Еукануба му давате? И затворени пакети ли купувате или насипно? "

Взела съм му Eukanuba - Puppy & Junior , Small, от 1-10 кг , пакетирана е , зная, че насипната не е за предпочитане. Ако мислите, че тази храна не е подходяща за него, приемам други предложения ba_025.gif
Благодаря на всички за отговорите md_064.gif

• (24 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема