Стар познайник търси (СПЕШНО!) отново дом.Питбулът Бруно. СПЕШНО!
Публикувано: 16 April 2012 - 03:37 PM
Признавам си !
Бруно е мой!

Така че всички които пропуснаха възможността могат горко да съжаляват!

Публикувано: 17 April 2012 - 09:57 AM
T-Bar, в 16 April 2012 - 03:37 PM, написа:
Признавам си !
Бруно е мой!

Лелеее, каква страхотна новина:-))) Честити да сте си - ти на него, той на теб! Да си се гледате и обичате дъъъълги години!
Гледам го аз Бруно на календара и си викам, сега ще да е. Ето, че се получи:-))

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 17 April 2012 - 11:00 AM
Невероятно нали? Иде ми да се ощипя.Моето прекрасно момче вече няма да е мое.
Завиждам на Теди, че ще се откриват с него тепърва , че ще са семейство, а и Бруно е специализирал да е ротвайлерски компаньон :)) А ми това е - като видиш кучето в едни ръце и веднага разбираш, че са правилните, нали?
Дълъг път извървяхме със съкровището. Толкова хора ми помогнаха ,всички вие. Искам да благодаря специално на : Конярска , която беше винаги до нас; на Polence ,която пое голяма част от разходите по кучето и го обича много ; на mitoxond и blueocean , които дадоха рамо в най-трудни моменти; на Galiadogs която се грижи за Бруно ; на мъжа на Албена, който направи страхотните снимки на момчето за календара .На Гери - нямам думи , за да изразя благодарността си към нея , Бруно винаги ще е част от прекрасното и семейство ,и от сърцето и ! На всички, които купихте календари, за да помогнете на момчето! На всички, които го мислехте и му стискахте палци ! Без всички вас Бруно нямаше да успее.
Завиждам на Теди, че ще се откриват с него тепърва , че ще са семейство, а и Бруно е специализирал да е ротвайлерски компаньон :)) А ми това е - като видиш кучето в едни ръце и веднага разбираш, че са правилните, нали?
Дълъг път извървяхме със съкровището. Толкова хора ми помогнаха ,всички вие. Искам да благодаря специално на : Конярска , която беше винаги до нас; на Polence ,която пое голяма част от разходите по кучето и го обича много ; на mitoxond и blueocean , които дадоха рамо в най-трудни моменти; на Galiadogs която се грижи за Бруно ; на мъжа на Албена, който направи страхотните снимки на момчето за календара .На Гери - нямам думи , за да изразя благодарността си към нея , Бруно винаги ще е част от прекрасното и семейство ,и от сърцето и ! На всички, които купихте календари, за да помогнете на момчето! На всички, които го мислехте и му стискахте палци ! Без всички вас Бруно нямаше да успее.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 April 2012 - 12:25 PM
Polence, в 17 April 2012 - 10:28 AM, написа:
не знам какво да кажа... радвам се адски много, подсмърчам тука... не знам, не знам. благодаря ти, Т-BAR

+1
Страхотна новина, възможно най хубавата.

Като страничен наблюдател и фен на това страхотно куче с огромно сърце и истинска нужда от неговия си специален човек, с който взаимно да изживяват и споделят всеки един миг...много съм щастлива, че дойде и този момент.
Бруно, Т-Bar честито и дълги години да се радвате един на друг

п.п.Представям си радостта на всички замесени по един или друг начин в тази чудна и истинска история.
Хора озарихте форума наистина

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.