Стар познайник търси (СПЕШНО!) отново дом.Питбулът Бруно. СПЕШНО!
Публикувано: 23 May 2011 - 09:38 AM

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 23 May 2011 - 12:06 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 23 May 2011 - 12:13 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 23 May 2011 - 12:37 PM
koniarska, в 23 May 2011 - 12:06 PM, написа:

Госпожо koniarska, бъдете по-внимателна с изразител Приемам като лична обида причисляването ми към "не-читавите". Грижа се за куче и котка, осиновени. След разговор със семейството си написахме мейл, в който поискахме да вземем Бруно и да му дадем цялата си любов ( тогава все още не бяхме осиновили котето си)л След като някой от попечителите поиска и ние му изпратихме пълна информация аз семейството ни и за животинката, която отглеждаме, НИКОЙ не си направи труда дори да ни отговори с едно редче, че пореди една или друга причина сме счетени за неподходящи, което щяхме да приемем, макар и с огорчение. Елементарното възпитание от първите седем години изисква поне това...
И вече се чудя - дали наистина търсите човек на Бруно или...?
Публикувано: 23 May 2011 - 01:31 PM
На първия си мейл получих отговор, в който ми беше зададен въпроса да пиша повече за семейството и животинките ни, както и за дома ни.
Още веднаж подчертавам, бих приела, че фактът, че сме с две деца и живеем в апартамент, както и че сме осиновили куче без порода и с увреждане, но повярвайте, това е най-прекрасното същество на света, вероятно са разколебали хората, при които в момента е Бруно, но елементарното възпитание изискваше поне да ни пишатр че не сме подходящи, а не да ни обявяват за некачествени едва ли не, и то в публични постове. Сега децата ми всеки път, когато влязат в страничката на Бруно във Фейсбук, ме питат - мамо, а защо все още му търсят семейство, нали ние го искахме, защо не ни го дадоха? Какво да им кажа?
Междувременно осиновихме коте, останало бездом, от организацията за защита на животните в Бургас. И сме много щастливи от това. Отглеждаме още 5 кучета навън, до блока ни (живеем за съжаление в двустаен и няма как да ги "одомашня" докрай, колкото и да ми се иска) - храна, обезпаразитяване, кастрация, ваксини и всичко, което е необходимо за здравето им. Апропо, следното тегло на тези прекрасници е ... 40 кг - огромни са :))) 5 пъти по 40 кг любов - има ли нещо по-прекрасно.
Но за Бруно явно не сме подходящи. Не заслужаваме и възпитан отказ. Колко ли още хора са поискали Бруно с най-чисти намерения и не са получили поне от кумова слрама едно "Не!"
Обидно ел
Жалко за Бруно!
Публикувано: 23 May 2011 - 01:36 PM
Апропо, писахме още в края на март...
А Бруно е наистина прекрасен и му желая да намери цялата топлина и любов на света!
Това мнение е редактирано от v100: 23 May 2011 - 01:37 PM
Публикувано: 23 May 2011 - 01:46 PM
по повод отговорът, който не сте получила, ще оставя агалина да пише, ако прецени, че е нужно.
тънкообидността ви не ви прави услуга - имаше и други хора, които го искаха и им беше отказан, но които не просто не реагират като вас, а реагират с разбиране.

да, търсим дом на момчето, все още. но търсим качествени хора, отговарящи на доста изисквания. ако прочетете старата му тема, може би ще разберете за какво иде реч (линк има в първия пост на тази). писала сте и в страницата му във фейсбук, там също сте получила отговори, предполагам не сте имала време да прочетете всичко?
поздрави!
Публикувано: 23 May 2011 - 01:58 PM
Публикувано: 23 May 2011 - 04:40 PM

Публикувано: 23 May 2011 - 05:46 PM
"Здравейте. Не се появил подходящ човек засега.
Не знам вашата история за ризен микс .Ще съм благодарна ако ми пишете обаче- защо мислите, че може да сте точния човек за Бруно, за да го обсъдим.
Поздрави."
Това е , нищо друго нямам от Вас. Бих отговорила ,ако ми бяхте писала. А Ви помня защото Вие сте една от трите жени писали ми за кучето.
Няма да се извинявам заради написаното от Конярска "читави хора" - поради ред причини ,първата от които е ,че това не касае Вас защото не съм имала даже диалог с Вас и не мога да ви квалифицирам никак.. Това имам да кажа на Вас.
Иначе - за кучето Бруно .Ами смени приемни места напоследък и опитни водачи имаше, и има.Факт си е ,че не е доминантен, и не е агресивен, не тръгва на бой , обаче е емоционален яко и го блъска сачмата, щото то и какво ли не приживя горконце , та за кой ли път пиша пак - търсим човек с опит и в час с кучешка психология . Набързинка ще спомена, че последния кандидат беше читав, та читав човек (без капка ирония го казвам ) , но като взе повода и кучето го влачи като бръмбър сламка. Тва е положението.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 23 May 2011 - 05:55 PM

Много го мисля това куче и с цялото си сърце му желая да се намери и неговият Човек.
Само спамя май,нищо съществено не казвам,но ... наистина ме е очаровал с тая муцунка.

Публикувано: 23 May 2011 - 06:35 PM