Dog.bg Форуми : Мъжки пит търси дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мъжки пит търси дом оставен в Сеславци от стопаните си

#61 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 June 2011 - 08:29 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 01 June 2011 - 05:32 PM, написа:

За съжаление отново търсим дом.Поради това,че осиновителя на Вотан не може да го гледа повече,семейни проблеми,драми,операция и т.н.Кучето е адски зле и е жив скелет тежи по малко от 13кг,кожата също е зле .Опитаха се да ме убедят,че е ял хубава храна,но от това,което видяха очите ми,друго се вижда.

Дали не сме бясни ,а ? Поредният "искам куче"! Драми имал и той ,като оня с Бруно ..Ми да се беше обадил овреме, бе .Не можел ,ми здраве . .Защо направи кучето 12 кила и грамчета, освиенциум ?? То да не става за ден -два ! Вотан милият и без това едва се съпикяса животното, та ....спирам. чее
Кучето има нужда от дом и стопанин ,който да го е грижа.Много ли е ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#62 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 June 2011 - 08:56 PM

Чудя се, тези първите "стопани", които са го изоставили дали не му следят историята, ей така, от пусто гадно любопитство /щото няма да е от истински интерес и притеснение/, ако го видят така, как не им се скъсва каменното сърце? Познавам двойка с питбул, роди им се дете, притесняваха се, но дойдоха на помощ роднини, приятели, не за друго, просто добро куче, ама едро, дете прохожда и т.н. Справиха се хората, разхождат се заедно, с намордник, ако трябва, но не си изоставиха кучето! Горкият той, горкият! Чак и име му дали, нещастници! А пък тия вторите каквито и проблеми да са имали, трябвало ли е да го уморят от глад??? :eg_033:

#63 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2011 - 09:00 PM

Опитайте да попитате някого защо си взима питбул /дори такива, дето изглеждат свестни и грижливи/ и ще чуете "щото е яко", " силна порода", дори тези не толкова ужасяващи отговори са побъркани!! Много много се съмнявам,, че някой би го осиновил искрено, за да се грижи, възпитава и обича.Сигурно някъде има такъв човек, но...Късмет желая на този изстрадал приятел, в каквото и да се изразява той, дано намери своето място! :dh_188:

Моля, ползвайте бутона "редактирай", за да допълвате постовете си, а не да пускате поредни.
мод

#64 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2011 - 09:03 PM

Охх, като чета и ме обхваща тих ужас... за един колко е трудно, а аз дето нямам и опит в това де ще ги диря 8 свястни стопани... :dh_188: Миличкият, дано късмета най-накрая му се усмихне. Не мога да разбера, казва им се, чко има проблем - има хора насреща, защо не се обаждат, не дават знак, че нещо не е наред, та да не се стига до тук?? Защо първо трябва да опропастят животното, та тогава.

Стискам палци на момчето, това да му е последното лошо приключение и от тук нататъка само хубави неща и прекрасни стопани да му се случат :wub:

#65 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 01 June 2011 - 09:31 PM

Още една идиотия .... Българийо, Българийо ... няма ли да намалее тая мъка ...
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#66 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2011 - 09:48 PM

Към МОД - ясно, разбрах :smile:

Тъкмо четях как един си трепе ротвайлера, пък се били пък не знам кво си и накрая - ама защо кучето ръмжи,, абе как ще си биеш така кучето???Ама и си вярват,че така трябвало, бой с пръчка,докато се счупела :eg_033: представям си какво са преживели изоставените питове - същото и отгоре!Хайде, да не се повтарям .Всички прекалено залагаме на нета, не знам в България скоро издавана ли е литература за възпитание на кучето, ама сериозна, каквато едно време имаше, да се бута там на всеки в ръцете, дето ще си взима куче.Ама какво говоря,това е утопия!Ох, извинете, излязох от темата,просто се възмущавам като чета такива тъжни истории.

#67 Потребителят е офлайн   Fullmoon Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 June 2011 - 10:53 PM

Снимките са просто потресаващи....
User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 June 2011 - 08:36 AM

:ud_009: :ud_009:
това сигурно за 2 дни е станало :eg_033: :eg_033:

#69 Потребителят е офлайн   daniabc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 09:31 AM

Нямам думи!!! То на улицата да го бяха натирили - нямаше да е в такова състояние!

Моля, вкарайте "осиновителите" в черния списък - нищо чудно след време пак да им щукне да осиновят животинче :eg_033:

ПП. Имате ли информация за женското им стафче? Дано да греша, но не ми се вярва да е в цветущо здраве и форма!

#70 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 June 2011 - 09:38 AM

Женската му е добре,тежи 40кг...
като добре имам предвид,че не е ходещ скелет,иначе е дебела,което е пък друг проблем...
User's Signature

#71 Потребителят е офлайн   Muka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 10:11 AM

[ Дали не сме бясни ,а ? Поредният "искам куче"! Драми имал и той ,като оня с Бруно ..Ми да се беше обадил овреме, бе .Не можел ,ми здраве . .Защо направи кучето 12 кила и грамчета, освиенциум ?? То да не става за ден -два ! Вотан милият и без това едва се съпикяса животното, та ....спирам. чее

"оня с Бруно "- съжалявам, но това ми прозвуча изключително грозно. Доколкото си спомням, човекът беше тежко болен. Ако се случи нешо подобно и с мен, и аз ще търся дом на кучето ми предварително вместо да мисля каква ще е съдбата му след мен. Чест им прави на хората, че искат да му го осигурят навреме, докато могат и да избират все пак.
Коментарът ми не е по темата, но все пак човек никога не знае какво може да му се случи.

#72 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 June 2011 - 10:17 AM

В грешка сте,човека на Бруно не е болен, а в цветущо здраве.Когато не сте информиран,моля по добре не давайте становище.
П.П.Темата е за Вотан и много моля да се въздържате за в бъдеще от подобни коментари!
User's Signature

#73 Потребителят е офлайн   Lin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 10:28 AM

Уф че идиотска и безотговорна история! :eg_033: Дано сега 3 за късмет, да са следващите му стопани и да остане при тях завинаги и щастлив! Заслужава го момчето... Въпреки че не съм фен на породата от лош опит с тях, знам че те не са виновни, а именно такива безотговорни няма да ги наричам даже.

П.С. а просто от любопитство, знаете ли нещо за другарката му от Сеславци, тази от снимката на първа страничка?

#74 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 June 2011 - 10:30 AM

Тара беше щастливо осиновена и живее с мъжки пит :smile:
User's Signature

#75 Потребителят е офлайн   Muka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 10:42 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 02 June 2011 - 10:17 AM, написа:

В грешка сте,човека на Бруно не е болен, а в цветущо здраве.Когато не сте информиран,моля по добре не давайте становище.

Да, явно не съм информирана, но там пишеше, че човекът е болен /здравословен проблем/ и затова го връщат/току що прочетох отново темата/. Ако има някакво друго развитие, за което не споменато в темичката му- това е друг въпрос. Под здравословен проблем, заради който се оставя животно разбирам нещо сериозно, а не счупен нокът. Все пак не оставяйте с впечатление, че се заяждам. просто изказвам мнение. :)

#76 Потребителят е офлайн   Lin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 10:45 AM

Добре а до някоя организация в чужбина не може ли да се пише? Те обикновено помагат в подобни случай.

#77 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 June 2011 - 10:47 AM

Пит в Чужбина,сложна работа,опитвали сме вече.Организациите ,които са пит рескю,така да ги нарека са претъпкани, а за другите е сложно.В повечето държави има BSL и е невъзможно там да се изпрати куче от тази порода.
User's Signature

#78 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 10:51 AM

:eg_033: Не мога да повярвам на очите си!!! Като си спомня как ми се сви сърцето когато го видях за първи път и сълзите, които изревах за него,после другите от радост,че най-накрая всичко ще е наред с него.... Не мога наистина.
Вуте бъди силно момче още веднъж, заради човешката простащина,заради това,че има и ХОРА!

#79 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 June 2011 - 10:56 AM

Показване на мнениетоMuka, в 02 June 2011 - 08:42 AM, написа:

Показване на мнениетоkoniarska, в 02 June 2011 - 10:17 AM, написа:

Да, явно не съм информирана, но там пишеше, че човекът е болен /здравословен проблем/ и затова го връщат/току що прочетох отново темата/. Ако има някакво друго развитие, за което не споменато в темичката му- това е друг въпрос. Под здравословен проблем, заради който се оставя животно разбирам нещо сериозно, а не счупен нокът. Все пак не оставяйте с впечатление, че се заяждам. просто изказвам мнение. :)

Пише член от семейство има здравословен проблем.Това беше най тактичния начин да предадем инфото..Нещата изобщо не са така и в крайна сметка просто не искаха да гледат животното,не им се занимаваше,това е .Пак съм сдържана и подробности няма да пиша.И още един път да ви помоля,стига СПАМ!!!!!!!!!!!!Ако желаете да помогне на едно от двете животни,моля,ще сме ви благодарни,но да ми сипе някой обвинения и да се заяжда,това няма да го търпя,за това спазвайте добрия тон!Лек ден от мен!
User's Signature

#80 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 June 2011 - 12:27 PM

абе Вутето ще стиска зъби. проблема е, че не знаем здрав ли е или не, и ще трябва да пускаме още тестове...мен лично много ме тревожи ...

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни