iveta_abv, в 30 November 2010 - 10:23 PM, написа:
Подаряваме го, защото не се справяме с него. Знам, че ще има много изказвания от рода на "да сте гледали, да сте чели... и т.н.", но нямам нужда от лекции, урока е научен. Кучето определено не е за апартамент и за малки деца. Живеем близо до парк и смятахме, че ще му е добре тук, но сме се лъгали. Може проблема да е в това, че все още не е излизало на вън.
Абе Mimsito_ ти не четеш ли за какво става въпрос, толкова ли си подготвена, чети какво жената е написала, вчера мернах някои твои обяви и в други сайтове, ок това си е твое право , но чети ... те са милсили че могат да се справят НО НЕ СА МОГЛИ! Колкото до Ивета, само да попитам дали не го подарява, защото прави бели? По принцип кучетата , не само хъскитата са доооста палави първата годинка, може би ви е съсипало някаква вещ или и аз не знам , но недейте да го даватe толкова бързо (особенно на такива пишман мечтатели като мимсито), кучето си е ваше , както и решението дали да го подарите и на кой, НО защо не го оставите 1 месец поне още , изкарвайте го - все пак то е под карантина (преди 3та ваксина) и е нормално да полудява, моя съсипа един килим

преди да го изведем и такива бели прави, то не бяха тапети , то какво ли не беше! Моя съученичка - бивша беше отгледана с хъски , много бяха привързани и хъскито беше прекрасно ... не бързайте, след като го изведетее , то ще си изхабява повечето енергия и ще ви е по - леко и на вас! НО ако решите да го подарите е най - добре на човек , който е имал хъски или в момента има, все пак искате да попадне на стопани , които разбират и могат да се справят нали? ВИе си признахте , че не се справяте - поздравявам ви за чесността , но го подарете на хора, които имат опит с такива животни , за да не стане след няколко месеца същото .... а не на някой чиято мечта е да има такова куче , разбирате нали?