Дано намерите добри стопани.
Подарявам Хъски
Публикувано: 02 December 2010 - 07:09 PM
Дано намерите добри стопани.
Публикувано: 02 December 2010 - 07:19 PM
iveta_abv, в 02 December 2010 - 12:21 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 02 December 2010 - 01:02 PM, написа:
Ако някой наистина има опит с Хъски, и може да каже нещо полезно, нека да коментира. Но подобни коментари само спамят темата.
Няма значение дали е хъски или друга порода малкото куче си е малко куче всички правят едно и също,това което ви казвам е наистина полезно и щеще да ви свърши работа само ако имахте желанието,но
Публикувано: 02 December 2010 - 07:25 PM
Арес си намери нов стопанин. Познат, с къща и двор и с опит в отглеждането на кучета.
Благодаря на хората, които се опитаха да помогнат. На останалите... изчакайте следващата тема във форума, за да се почувствате нужни.
Публикувано: 02 December 2010 - 07:32 PM
Публикувано: 02 December 2010 - 07:45 PM
iveta_abv, в 02 December 2010 - 05:30 PM, написа:
Арес си намери нов стопанин. Познат, с къща и двор и с опит в отглеждането на кучета.
Благодаря на хората, които се опитаха да помогнат. На останалите... изчакайте следващата тема във форума, за да се почувствате нужни.
Ами Дано да е щастливо кучо...Това е наистина от сърце...
Следващото което засяга Tебе,може да се интерпретира...Как му е кеф на човек?!
Виж Важен е крайният резултат!Не е нужно да прояваяваш остроумие в подобни теми...има достатъчно по подходящи...
Оооооххх писна ми тотално да се занимавам и впечатлявам...
Много прегръдки и намачкване на кучо...И дано,дано...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 02 December 2010 - 07:50 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 02 December 2010 - 08:26 PM
MyDuality, в 02 December 2010 - 03:18 PM, написа:
Хайде без такива изказвания, помня, кой неможеше да се справи с кучето си преди 1/2 седмици и търсеше помощ.............

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 02 December 2010 - 11:23 PM
strugel, в 02 December 2010 - 07:31 PM, написа:
Хайде сега ..... кой може да се справи изцяло с кучето си ? Искам да видя куче което не прави бели, което не е проблемно по свой си начин .... няма такова! Колкото до това дали момичето може да се справи с кучето си - тя пусна ли тема "НЕ МОГА ДА СЕ СПРАЯ С НЕГО , ПОДАРЯВАМ ГО" ? Не , нали.... тя попита за начини за справяне с проблема, поинтересува се , опитва се, но никъде не видях, да беше написала , че се отказва от него .... след като тя се старае да си го гледа и възпита и се опитва да се справи с пробленото му поведение, значи точно тя има най - голямо право да го каже това. ...... не еизбрала ленсият път и не го подарява! Освен това се извинява предварително , така че обидени не бива да има, каза си истината!

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 03 December 2010 - 12:16 AM
Публикувано: 03 December 2010 - 12:17 AM
strugel, в 02 December 2010 - 07:31 PM, написа:
Знам че хората обичат да подберат цитата които най-мн. ги кефи и да го покажат, но ако изчетеш целия ми пост има един момент в които пише ; кучето ми има проблемен характер ,но никога няма да го оставя !
Това значи човек да носи отговорност за нещо , колко хора така имат куче, кучето им нахапва някои до смърт и после се оказва, че те просто го хранели и приютявали и не е тяхно !
КУчЕТО Е ОТГОВОРНОСТ !
мн се радвам, че малчо си е намерил стопани , а на стопаните пожелавам мн живот и здраве . И след години когато пак поискат куче вече да знаят със какво се захващат и да бъдат упорити на половината на пенсионерите чакащи по 3-4 часа пред магазина LIDL !
Публикувано: 03 December 2010 - 12:26 AM
nedelina5, в 02 December 2010 - 11:26 PM, написа:
Абсолютно , аз никога няма да го отрека , кучетата са огледало на нашите чyства , намерения ,мисли .
Поради същата причина моята е такава скандължийка .В момента работя над моето държание, за да промена това на кучето , това е ключа към тайната стая .
Публикувано: 03 December 2010 - 12:28 AM
nedelina5, в 02 December 2010 - 11:21 PM, написа:
Първо кучето ми , ако беше чела , а не просто да се правиш , че четеш има колекции дрехи , защото се разболява зимата и щеше да умре (става въпрос за кокера ми, а не за самоеда) ! Освен това беше хиперболично казано ... но както и да е! Всеки знае кое е най - добре за неговото куче , аз знам кое е най - добро за моето, ако искам и като крал ще го облека, айде като са толкова издръжливи и дъра бъра, да ги пуснем на свобода - нали за това са създадени, пусни ги и твоите любимци на свобода ..... И не е гавра с животинката, защото щом му спасява живота - ще го правим! Аз не подарявам кучетата и котките си при първия срещнат проблем, не мрънкам как не мога да се справя с тях и характера им! Искам най - доброто за тях , при положение че съм ги взела - ще се грижа за тях и ще си гледам. Колкото до оптимизмът ми - предпочитам да съм реалист отколкото мечтател , вечен оптимист, който вижда всичко в слънчица и рози! Само аз си знам какъв стопанин съм - и смятам , че съм добър!

Публикувано: 03 December 2010 - 08:21 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 04 December 2010 - 05:20 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

Вход

Горе
Цитиране +