Dog.bg Форуми : Подарявам Хъски

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам Хъски

#41 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 December 2010 - 07:09 PM

Не е трябвало да взимате куче на два месеца. Следващия любимец го вземете от Развъдник и гледайте да е на 5-6 месеца. Така ще получите социализирано куче, с хигиенни навици. Няма да вие, няма да хапе и няма да драска. :re_037: Никога не бих си купил куче на два месеца(демек бебе). :ab_041: То обучение за тоалетна, за да не късало тапетите, да не изяде дивана, ма като е само вие :ab_041: .. :ea_103:

Дано намерите добри стопани. :beer:

#42 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 December 2010 - 07:19 PM

Показване на мнениетоiveta_abv, в 02 December 2010 - 12:21 PM, написа:

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 02 December 2010 - 01:02 PM, написа:

за дрането и хапането го казвам от личен опит с мъжки рот на 2 месеца хапеше и дереше на 3 започна да разбира че не трябва и на 4 вече изобщо не хапеше,тръгва да ни хапе веднага играчка,тръгва да дърпа крачоли и ръкави веднага играта се прекратява и пълен игнор.Как веднага схвана за какво иде реч .

Ако някой наистина има опит с Хъски, и може да каже нещо полезно, нека да коментира. Но подобни коментари само спамят темата.

Няма значение дали е хъски или друга порода малкото куче си е малко куче всички правят едно и също,това което ви казвам е наистина полезно и щеще да ви свърши работа само ако имахте желанието,но :dh_188: явно не е така.Явно тук човек да си позволи да даде добронамерен съвет се приема за спам :dh_188: Но както казах и преди длъжна бях да опитам да ви убедя да си дадете заедно още един шанс,както знаем тук във форума сме успявали да разубедим стопани да не се разделят с кучето си и всичко се е оправяло,жалко че и тази тема не може да завърши така.Спирам да пиша,че пак ще ме обвинят спам :dry:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   iveta_abv Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 December 2010 - 07:25 PM

Каквато и тема да отвори човек, винаги едни и същи фейсбук и форумни кибици намират за нужно да си кажат "компетентното" мнение и раздават оценки на хора, които не познават и никога не са виждали.

Арес си намери нов стопанин. Познат, с къща и двор и с опит в отглеждането на кучета.

Благодаря на хората, които се опитаха да помогнат. На останалите... изчакайте следващата тема във форума, за да се почувствате нужни.

#44 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 December 2010 - 07:32 PM

Ивета не видях някой да ви е обидил в тази тема или да е минал границите на нормалния тон.А вие? Зададоха Ви се въпроси нормални за ситуацията,а вижте последното Ви мнение как звучи обидно към дадени потребители,които изобщо не са имали за цел да ви засегнат,а да се опитат да Ви помогнат.За мен лично такова поведение е неприемливо и арогантно.Вие в момента правите същото давате оценки и епитети на хора,които също не ознавате. :dh_188:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2010 - 07:45 PM

Показване на мнениетоiveta_abv, в 02 December 2010 - 05:30 PM, написа:

Каквато и тема да отвори човек, винаги едни и същи фейсбук и форумни кибици намират за нужно да си кажат "компетентното" мнение и раздават оценки на хора, които не познават и никога не са виждали.

Арес си намери нов стопанин. Познат, с къща и двор и с опит в отглеждането на кучета.

Благодаря на хората, които се опитаха да помогнат. На останалите... изчакайте следващата тема във форума, за да се почувствате нужни.
ù
:ae_085:
Ами Дано да е щастливо кучо...Това е наистина от сърце... :wub: :ha_081:
Следващото което засяга Tебе,може да се интерпретира...Как му е кеф на човек?! :ug_114:
Виж Важен е крайният резултат!Не е нужно да прояваяваш остроумие в подобни теми...има достатъчно по подходящи... :ub_013:
Оооооххх писна ми тотално да се занимавам и впечатлявам...
Много прегръдки и намачкване на кучо...И дано,дано... :ha_081: :wub:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#46 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 02 December 2010 - 07:50 PM

Ами тия дето нямат фейсбук :ag_106: , дано кучето си е намерило наистина опитен и този път отговорен стопанин, който няма да го изостави след седмица - две! Вие може и да не сте искали лекции и мнения, но това е форум и всеки има право да си изкаже мнението. Това , че на вас не ви харесва си е ваш проблем .... не може да се вземе куче, без да е четено нищо за породата (вие си признахте), да не се мисли че това куче е бебе и ще прави бели и първите месеци ще бъдат трудни. То не е играчка , за какво сте го взели , за да угодите на децата си или просто защото сте видели колко е красиво и айде да видиме и ние такова .... ами имаме право да си кажем мнението! Защото не е редно човек да си вземе куче без да мисли, то не е предмет, който може да се пробере в килера, то е живо същество изискващо внимание! Имали сте забележки - съседите ни още мрънкат от време на време, въпреки , че шум почти няма, децата са важни - да , ок , но е трябвало да помислите, а не да обиждате тук хората, които са ви дали "негативно" мнение) ...... те се опитаха да ви дадат съвет, но човек като вас едва ли би го разбрал .... с кучето си няма да се разделим за нищо на света - защото всичко обмислихме, все едно дете щяхме да правим ..... не се взима решение току така , трябваше да го обмислите, импулсивните решения не са винаги добри!!!
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#47 Потребителят е офлайн   nedelina5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2010 - 07:59 PM

айде да отива темата в "разкази с чудесен край" тутуууууууу....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   strugel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Възпитание, обучение и спорт със немско овчарско куче

Публикувано: 02 December 2010 - 08:26 PM

Показване на мнениетоMyDuality, в 02 December 2010 - 03:18 PM, написа:

Извинявам се , но вие сте поредните безхаберници които са си кyпили куче и после немогат да се справят с него ..

Хайде без такива изказвания, помня, кой неможеше да се справи с кучето си преди 1/2 седмици и търсеше помощ.............
User's Signature

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..

#49 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2010 - 08:27 PM

Очакваме следващия пост-"помогнете,не ни издържат нервите,а иначе е толкова сладичко и пухкаво.Някой желаещ?".
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#50 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 02 December 2010 - 11:23 PM

Показване на мнениетоstrugel, в 02 December 2010 - 07:31 PM, написа:

Извинявам се , но вие сте поредните безхаберници които са си кyпили куче и после немогат да се справят с него ..

Хайде без такива изказвания, помня, кой неможеше да се справи с кучето си преди 1/2 седмици и търсеше помощ.............

Хайде сега ..... кой може да се справи изцяло с кучето си ? Искам да видя куче което не прави бели, което не е проблемно по свой си начин .... няма такова! Колкото до това дали момичето може да се справи с кучето си - тя пусна ли тема "НЕ МОГА ДА СЕ СПРАЯ С НЕГО , ПОДАРЯВАМ ГО" ? Не , нали.... тя попита за начини за справяне с проблема, поинтересува се , опитва се, но никъде не видях, да беше написала , че се отказва от него .... след като тя се старае да си го гледа и възпита и се опитва да се справи с пробленото му поведение, значи точно тя има най - голямо право да го каже това. ...... не еизбрала ленсият път и не го подарява! Освен това се извинява предварително , така че обидени не бива да има, каза си истината! :ab_041:
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#51 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2010 - 11:44 PM

Темата е Подарявам Хъски. Кучето вече си е намерило дом, така че не виждам какво повече има да се дискусира. :) Мод, моля да заключите темата.

#52 Потребителят е офлайн   nedelina5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2010 - 12:16 AM

elsssss твоят "оптимизъм" ме възбужда :ab_041: :ab_041: :ab_041: ии може би сте от онези стопани дето викат "Играй си мами отиди да си поиграеш" "Ох стига толкова, че ще ти прилошее" и вадят някви специални съдчета за вода, измислени от някой изтрещаял мозък.Много ми е забавно да чета кучето това, кучето онова има си вече колекции на кучешки дрехи.Кажете ми това не е ли гавра с животината?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 December 2010 - 12:17 AM

Показване на мнениетоstrugel, в 02 December 2010 - 07:31 PM, написа:

Знам че хората обичат да подберат цитата които най-мн. ги кефи и да го покажат, но ако изчетеш целия ми пост има един момент в които пише ; кучето ми има проблемен характер ,но никога няма да го оставя !
Това значи човек да носи отговорност за нещо , колко хора така имат куче, кучето им нахапва някои до смърт и после се оказва, че те просто го хранели и приютявали и не е тяхно !

КУчЕТО Е ОТГОВОРНОСТ !

мн се радвам, че малчо си е намерил стопани , а на стопаните пожелавам мн живот и здраве . И след години когато пак поискат куче вече да знаят със какво се захващат и да бъдат упорити на половината на пенсионерите чакащи по 3-4 часа пред магазина LIDL !
:dog:
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   nedelina5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2010 - 12:21 AM

Кучетата приличат на стопаните си :ba_025: твойто не е проблемно от самосебе си
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 December 2010 - 12:26 AM

Показване на мнениетоnedelina5, в 02 December 2010 - 11:26 PM, написа:

Кучетата приличат на стопаните си :ba_025: твойто не е проблемно от самосебе си

Абсолютно , аз никога няма да го отрека , кучетата са огледало на нашите чyства , намерения ,мисли .
Поради същата причина моята е такава скандължийка .В момента работя над моето държание, за да промена това на кучето , това е ключа към тайната стая .
:dog:
User's Signature

Качена снимка

#56 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2010 - 12:28 AM

Показване на мнениетоnedelina5, в 02 December 2010 - 11:21 PM, написа:

elsssss твоят "оптимизъм" ме възбужда :ab_041: :ab_041: :ab_041: ии може би сте от онези стопани дето викат "Играй си мами отиди да си поиграеш" "Ох стига толкова, че ще ти прилошее" и вадят някви специални съдчета за вода, измислени от някой изтрещаял мозък.Много ми е забавно да чета кучето това, кучето онова има си вече колекции на кучешки дрехи.Кажете ми това не е ли гавра с животината?

Първо кучето ми , ако беше чела , а не просто да се правиш , че четеш има колекции дрехи , защото се разболява зимата и щеше да умре (става въпрос за кокера ми, а не за самоеда) ! Освен това беше хиперболично казано ... но както и да е! Всеки знае кое е най - добре за неговото куче , аз знам кое е най - добро за моето, ако искам и като крал ще го облека, айде като са толкова издръжливи и дъра бъра, да ги пуснем на свобода - нали за това са създадени, пусни ги и твоите любимци на свобода ..... И не е гавра с животинката, защото щом му спасява живота - ще го правим! Аз не подарявам кучетата и котките си при първия срещнат проблем, не мрънкам как не мога да се справя с тях и характера им! Искам най - доброто за тях , при положение че съм ги взела - ще се грижа за тях и ще си гледам. Колкото до оптимизмът ми - предпочитам да съм реалист отколкото мечтател , вечен оптимист, който вижда всичко в слънчица и рози! Само аз си знам какъв стопанин съм - и смятам , че съм добър!
User's Signature

#57 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2010 - 08:21 AM

Ей,майничките-какво се разгорещихте?Предлагам още утре да се пренесе спора в клетката-тамън е валяло и ще има водопой,под формата на естествен водоем.Който иска-да пие,а аз знам кой ще си усъвършенства скока"главичка" в центъра му :be_107: .Само кажете часа,че да си купя слънчогледа и да застана кротко в единия ъгъл и да се радвам на питомците ви.Сори за спама,ама тук вече темата се изчерпа-айде на чаршията......!
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 December 2010 - 12:28 PM

За жалост съм от софия , иначе и аз съм навита от мн отдавна на вашата клетка . А на спора 2-но по-навита :Д
User's Signature

Качена снимка

#59 Потребителят е офлайн   nedelina5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2010 - 03:05 PM

готово! ама няма да е днес или утре щото работя до късно, но в неделя съм навита
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#60 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2010 - 05:20 PM

Слагам намордника на котака,че сега му прораснаха зъбите,и пристигаме на строг нашийник за радост на Тиги и ужас за Нанук.Хи Хи!Арес бе коткояд,предполагам,че подрастващия тигър,ще ми е...вълкодав.След хъски,ако мога и по снимка на куче да насъсквам мустакатия да се хвърля да дави кучета-заминавам за Холивуд и Цезар да ми диша праха от цървулите. :af_089: Споко-не съм обучавала Арес да е такъв-някак си отвътре му идваше.Извинявам се за спама.
User's Signature

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни