Благотворителен календар "ОСИНОВИ МЕ" 2011 Раздел "Без дом" dailapa.dog.bg
Публикувано: 27 December 2010 - 11:07 AM
да поясня, че дори да нямаме офис в някой град Ин Тайм доставя до всеки адрес в България на същата цена, просто е въпрос на различен срок. В повечето населени места в БГ това е още на следващия работен ден, в останалите на втория работен ден, и в много редки случаи на по-отдалечени селца на третия.
Поздрав!

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 30 December 2010 - 02:14 PM
Не знам точно към кого трябва да се обърна, затова пиша тук. Сутринта купих 8 календара от Шоколадовата къща в The Mall, но не знаеш дали е удобно там да казвам за кого са парите от календарите, а и имаше клиенти. Бих искала, ако е възможно, парите да се насочат към dikari.
Весели празници на всички

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 30 December 2010 - 02:51 PM
mil_, в 29 December 2010 - 10:10 AM, написа:
В Книжарници Феликс са получени 30 календара. Към днешна дата са продадени 18 и остават 12 налични.
Публикувано: 01 January 2011 - 03:03 PM
Страхотни календари! Взехме два, но смятаме да купим още и да подаряваме на приятели, включително и един ще отиде при шефа в Германия, то си е традиция вече. В тази връзка прекрасно сте се сетили да има и текста на английски.

Благодаря ви за старанието!
Публикувано: 01 January 2011 - 04:53 PM
По този повод, три от календарите купени от Книжарници Феликс са за мен и мои приятели, които ме упълномощиха да реша какво да се прави с парите от тях.
mil_, нека тези 30 лева да отидат за Черна
Публикувано: 03 January 2011 - 12:34 PM
Най-накрая и аз се сдобих с вашия календар! Благодаря ви че продължавате да поддържате тази благородна кауза! Да сте живи и здрави, и дано е по-плодотворна новата година, дано повече хора отворят сърцата си и подслонят поне една невинна душичка!

Публикувано: 05 January 2011 - 06:31 PM

ами какво да кажа,те са го казали всички преди мен СТРАХОТЕН Е !

Поздравления и благодарности....
mil ,моля сумата за трите календара,които закупих да се насочи към Дикари
Благодаря !

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 06 January 2011 - 05:25 PM
Нека средствата от тях да се насочат в помощ на Плюшената Бони от подфорум "Без дом" с отговорник Nickey
Публикувано: 12 January 2011 - 03:07 PM
Един взех днес от dikari, а другите 3 ще бъдат взети в близките дни от мой човек, вероятно от някоя от книжарниците Феликс /mil_, ще ти пиша ЛС, когато ги вземат/.
Моля парите да бъдат дадени на lillis.
Календарът е наистина невероятен, пожелавам на всички животинки, показани в него, още преди да сме започнали да готвим следващия, да са открили своите прекрасни домове и стопани.