Игра на Въпроси и Отговори
Публикувано: 20 May 2006 - 09:05 PM
Цитат
bravoS - втория!

за него и още ,малко снимки, като тази:

Най-са ми любими градините по покривите!
А първия?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 May 2006 - 09:13 PM
Вие ме изпреварихте 1super
Публикувано: 20 May 2006 - 09:17 PM
Цитат
Работата на първия се причислява условно към Ар Нуво. Вдъхновила е раждането на експресионизма.
Той май е всичко, което поиска b)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 May 2006 - 09:28 PM
Цитат
Добре, последен жокер (дано не се сърди buskata):
Барселона.
Е, вече не може да не познаете b)
Не се сърдя - ти кажи, ако някой познае b)

Публикувано: 21 May 2006 - 10:13 AM
Учудвам се, само човек да потърси ар нуво или Барселона архитектура, веднага ще открие кой е този гениален и все още недостигнат човек.
Има български софтуерен продукт за управление на строителството и планиране на негово име.
Публикувано: 21 May 2006 - 10:21 AM
Цитат
Учудвам се, само човек да потърси ар нуво или Барселона архитектура, веднага ще открие кой е този гениален и все още недостигнат човек.
Има български софтуерен продукт за управление на строителството и планиране на негово име.
Като на барабан палката се обаждам, той ли е - Антони Гауди????

прочети правилата за подписите
Публикувано: 21 May 2006 - 10:54 AM
Барселона и Гауди са две понятия, които вървят неразделно.
Най важните му проекти, всички в Барселона:
- Катедралата Саграда Фамилия (Светото Семейство), възпята от Фреди Мъркюри - на моите снимки на предната страница
- Каза Батло - на снимките на bushkata (долу ляво)
- Каза Мила - на снимката на kat_ina (долу дясно)

- Парк Гюел

Галерия от Барселона - в менюто вляво са отделните сгради.
Публикувано: 21 May 2006 - 11:18 AM

Публикувано: 21 May 2006 - 01:35 PM
Публикувано: 21 May 2006 - 01:42 PM
Цитат
Да, този е филма, а защо е последния му и първия в същото време?

Публикувано: 21 May 2006 - 02:03 PM
Прикачени файлове
-
000638825.jpg (7.85K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 21 May 2006 - 02:25 PM
Прикачени файлове
-
000638823.jpg (18.13K)
Брой сваляния: 72