Цитат
Цитат
Объркал си се,аз просто нямам ама никаква работа с теб и твои изказвания,щото си в друга занималня.Нямаш резултат,нито показваш такъв.Ти си интернет писач и участник в седянки.Това е за теб.Друго немам. ;D
Лайка,
бъди така добър и изясни защо смяташ че 99% от характера на кучето е придобит?
Ами чичко ИЛИЧ, аз отдавна те наблюдавам и все се сдържам да не ти === в устата, но тоз път ти прекали...
Мека китка си ти, чичко комплексар а не аз !!! Сигурно ти дойде от Русе да ми направиш детето бе .........?
За разлика от тебе имам постигнати резултати не само с купени и внесени кучета, ами и с такива които са произведени
от мен и в моят двор. Ти чичко ЛЕНИН имаш късмет че Хадасиевич ти продаде кученцето каквото никога повече няма да
имаш в жалкичт си и комплексиран животец, но тъй като си ВЕЛИК СЕЛЕКЦИОНЕР и го развъди точно както най не трябва.
А относно мераците ти да имаш СРЕДНОАЗИАТСКИ ДОБЕРМАН - МАРТЕНСКИ ПИШМАН АЛАБАЙ, ела с най-добре обученият
си на послушание и защита питомец за да го сравним с някой от мойте Ам Стаф Териери. Съдия може да бъде всеки един
уважаван експерт в служебната кинология и да те видим тогава за какво си си пръснал париците. До тогава, дерзаиии...
ми вижте кво.аз не разбирам много от алабайки ама като разгледах фотогалерията на мартен бг и не намерих куче което да може да се сравни с нур -бек,да,той наистина е страхотен,но нали целта на селекцията е да се подобряват качествата на идните поколения,а такова нещо не можах да видя.моля някой да ме обори,ако имам грешка някъде