Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#2321 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 May 2008 - 08:03 PM

[quote author=karaman link=topic=3872.msg409061#msg409061 date=1211392307]
[quote author=karaman link=topic=3872.msg408952#msg408952 date=1211385322]
ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

[/quote]РЕМЕТАЛК, това което си написал,отговаря ли на истината. Защото Кристинчето пише че е ЛЪЖА.  Ако имаш време  -отговори.
[/quote]
[/quote]
ВЕРНО Е БЕ КАРАМАНЕ,КОЛКО ПЪТИ ЩЕ МЕ ПИТАШ.
ДРУГИТЕ РАЗБРАХА,А ТОВА ЧЕ СЕГА ГОВОРИ ДРУГО НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА,ЧЕ ГО Е КАЗАЛА.
ТАЗИ ТЕМЕ НЕМЕ ВЪЛНУВА,ТОГАВА ВЗЕХ ОТНОШЕНИЕ ПОРАДИ ДРУГИ ПРИЧИНИ,НЕ МЕ НАМЕСВАЙТЕ!
НО КАКВОТО СЪМ КАЗАЛ Е ВЯРНО.ИЛИ НАПИСЪЛ!

#2322 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:43 AM

Валентине, ти разбираш това, което искаш. Там ти е и грешката в интерпретациите. Та грешно го и предаваш на "публиката". За мене написаното от тебе е абсолютна ЛЪЖА. Пей си и си лъжи колкото си искаш.  :blink:
Жив и здрав.

Джордже, ей това ядат каракачанските кучета :
:blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2323 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:52 AM

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Май ще се придържам към роялканина.... 

#2324 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:56 AM

Цитат

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Май ще се придържам към роялканина.... 
Гошо  , не и обръща внимание . От сутринта захапва ВОДКАТА и........  ;D ;D ;D ;D
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#2325 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:04 AM

Цитат

Гошо  , не и обръща внимание . От сутринта захапва ВОДКАТА и........   ;D ;D ;D ;D

Ето още един пример за преувеличени лъжи и тяхното разпространение.
И за наивния народ дето кълве и вярва в туй, което му изнася на момента.

Ти за мен не бери душа, "карамане".  :blink:

пс. реметалк никога не ме е познавал.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2326 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:05 AM

Не знам кой кво пие и от колко го пие.
Снимката с дървеното корито с домашното мляко си е много хубава, почти художествена в хубав етнографски стил, ама ръждясалата тенжура с нещу вътре ... Мадмакс, това можеше да ми го спестиш, празнувахме титлата на Ман Ютд снощи и са не мога да гледам такива неща...

#2327 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:07 AM

Цитат

Снимката с дървеното корито с домашното мляко си е много хубава, почти художествена в хубав етнографски стил, ама ръждясалата тенжура с нещу вътре ... Мадмакс, това можеше да ми го спестиш, празнувахме титлата на Ман Ютд снощи и са не мога да гледам такива неща...

Джордже, едното е цвика, другото е качамак с "подправки" /почти винаги/ - хляб, кисело мляко, печени кокали.

пс. И това по съдината не е ръжда, а засъхнал качамак.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2328 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:14 AM

Цитат

Цитат

ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
РЕМЕТАЛК, това което си написал,отговаря ли на истината. Защото Кристинчето пише че е ЛЪЖА.  Ако имаш време  -отговори.

Качена снимка

1. Не съм казвала, че там каракачански овце няма.
2. Конете бяха пуснати на свободна паша, но всеки ден са наглеждани от чобаните на другите стада по пасбищата и водоемите.
3. Калоферските кози, каракачанските овце, каракачанските коне и кучета са собственост на СЕМПЕРВИВА - център за опазване на редки породи. Местният козар си има няколко лични бройки в стадото. Както и овчаря си гледа овцете със каракачанското стадо, макар че са типични ткзс-арски каращици.
4. С мои приятели искахме да вземем земя и електропастири, за да подпомогнем и продължим работата в близост и в района на мястото, в което СЕМПЕРВИВА отглежда животни. И да, имам мерак да си построя къща един ден като си събера пари и да гледам животни от тези дамазлъци. На сърце са ми.
5. До сега не съм нападала което и да е било ръководство, камо ле на БРФК  както и клубове.
6. Куче съм водила на обществен тест един единствен път - в Бъзън, за да проверя какъв контакт съм си изградила с животното.
7. Питала съм го как прави животните си агресивни - "непознат трябва да ти намлати кучето" е негов отговор. Не бих допуснала подобно нещо.
8. Записи имам много, от всякакви държави. И списания, и разкази, и т.н. Един ден ще ми свършат работа по друг повод.
9. Пия ракия.  :blink: Пияна до сега никой не ме е виждал, няма и как да се случи.
10. До сега съм била ухапвана два пъти.
11. Активен член съм на МАКК, да.
12. Тестовете, които държат кучетата на МАКК са с овцете. В такива участвам активно, да.
13. Пише защото обича да плюе в паницата от която яде. Не е само той.  :blink: Дано се излекува.

пс. И поне веднъж да се държи мъжки - ако има нещо да ми уточнява по темата да се изправи и да го направи очи в очи. Телефона ми го има, знае къде живея.

Темата е за КАРАКАЧАНСКОТО КУЧЕ. Не е за ЕдиКойСи.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2329 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:15 AM

Установявам, че не обичам качамак с подправки ;)  :( :o

#2330 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:17 AM

Цитат

Човека ти пише че живее на центара на СОФИЯ ,а ти му пишеш за качамак,........... Задължително ли трябва да го храни с това за да е КК. ;D ;D ;D И това ако не е под въздействието на алкохола  .......... ;D ;D ;D
User's Signature

#2331 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:23 AM

[quote author=karaman link=topic=3872.msg404747#msg404747 date=1210886948]
[quote author=remetalk link=topic=3872.msg365664#msg365664 date=1205750410]
[quote author=Mad Max link=topic=3872.msg365658#msg365658 date=1205750233]
Това е лъжа, която изрекох, афектирана от случая.
Не отговаря на истината.
[/quote]
ТАЗИ ЛЪЖА ТЕ ДЪРЖА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА!
А СЕГА КАК ДА ТИ ВЯРВАТ ХОРАТА!
НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ.
ОТДАВНА НЕ ТИ ВЯРВАМ!
Я СИ ПОМИСЛИ ПАК?  ;D ;D ;D
User's Signature

#2332 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:28 AM

Цитат

Цитат

Джордже, едното е цвика, другото е качамак с "подправки" /почти винаги/ - хляб, кисело мляко, печени кокали.

Срамота в 21 век сме, а вие се излагате като храните кучетата си с мамалига и сурватка !!!

Мале, мале и вие наричате себе си селекционери и съхраняващи автентичното овчарско куче.
Ами като мислите, че таз помия дето сте забъркали е много хранителна, пълноценна и достъчна за
нормалното съществуване на овчарските кучета, защо не ядете и вие от същото та да видим до къде
ще я докарате ? Да ама не, вие си хапвате сиренце, кашкавалец и мръвка; а пък остатъците за псетата ?

Кристина, как така стана че нещеш ли Вальо не те познава ?
Съжителството в определен период от време в една и съща квартира не
предполага ли опознаване ? Твойта "алабайка" не спеше ли заедно с Вальовите, а ?

И за да не си помисли някой нещо по розово, ще уточня че РЕМЕТАЛК е сериозен човек и не
би си позволил да се "сближи" прекалено с ЛУДИТЕ си съквартиранти и съквартирантки, ха, ха, ха...
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2333 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:35 AM

Яде и постно - само на Бъдни вечер ;) ;D ;D ;D

#2334 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:35 AM

Цитат

Установявам, че не обичам качамак с подправки ;)  :( :o

;D
А знаеш ли, че има овчари, които са яли и от това, като няма друго..  :blink:
Така се хранят работни кучета, които живеят по 20-тина години.

Той народа не може да схване, че кучето изгражда името, а не обратното. Името на работните кучета в България е Каракачанско Куче със всичките му синоними.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2335 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:41 AM

Цитат

предполага ли опознаване ? Твойта "алабайка" не спеше ли заедно с Вальовите, а ?

Айде и на тебе ще ти обясня, че днес съм в настроение.  :blink:
С Валентин работехме на едно място и да, два месеца и половина - три, бяхме в една работна квартира, част от наема на която поемаше общият ни работодател. Работехме в различни отдели - аз през деня, той през нощта. В почивни дни всеки си хващаше пътя. За два месеца и половина не се събират 5 часа в които да сме изкарали плътно заедно.  :blink: Откъде да ме познава от приказки и от форуми, като тебе?
В двора бяха кутретата, заедно, свободно пуснати - да си играят на воля. Като всеки си отговаряше лично за кучето/тата.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2336 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:49 AM

Цитат

Цитат

Айде и на тебе ще ти обясня, че днес съм в настроение.  :blink:
С Валентин работехме на едно място и да, два месеца и половина - три, бяхме в една работна квартира, част от наема на която поемаше общият ни работодател. Работехме в различни отдели - аз през деня, той през нощта. В почивни дни всеки си хващаше пътя. За два месеца и половина не се събират 5 часа в които да сме изкарали плътно заедно.  :blink: Откъде да ме познава от приказки и от форуми, като тебе?
В двора бяха кутретата, заедно, свободно пуснати - да си играят на воля. Като всеки си отговаряше лично за кучето/тата.

Да бе от форумите се знаем, няма от къде другаде, ха, ха, ха...  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2337 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 10:18 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Срамота в 21 век сме, а вие се излагате като храните кучетата си с мамалига и сурватка !!!

Мале, мале и вие наричате себе си селекционери и съхраняващи автентичното овчарско куче.
Ами като мислите, че таз помия дето сте забъркали е много хранителна, пълноценна и достъчна за
нормалното съществуване на овчарските кучета, защо не ядете и вие от същото та да видим до къде
ще я докарате ? Да ама не, вие си хапвате сиренце, кашкавалец и мръвка; а пък остатъците за псетата ?

И за да не си помисли някой нещо по розово, ще уточня че РЕМЕТАЛК е сериозен човек и не
би си позволил да се "сближи" прекалено с ЛУДИТЕ си съквартиранти и съквартирантки, ха, ха, ха...
Торменторе,мамалига каква дума е,българска ли?И сурватка и цвик са 2 различни неща.И с какво мислиш са хранени дедите на кучетата дето твърдиш че имаш,преди да има гранули.Точно тия дето са ги хранили с качамак и цвик са "виновни" тия кучета да оцелеят до днес,да ги имат такива като теб и мен.Кой те е излъгал,че качамака е нехранителен,виждал си снимки на моите кучета,да си видял едно недохранено или зле изглеждащо :huh:И то при положения ,че за тях почивка няма.И друго дето ми прави впечатление,тук постоянно питат за проблеми,които имат с кучетата,лъжливи бремености,дисплазии и други болести за които не съм и чувала.Вие уж храните пълноценно,полагате големи грижи за кучетата си,а те боледуват.Защо ли?Знаеш ли че суроватката лекува цероза?

#2338 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 10:22 AM

Ако ги гледаш в балкана ОК... би било ненормално да боледуват, но в града... тук и хората боледуват повече и кучетата...

И това за цирозата - малко автогол си вкара току що... ;)

#2339 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 10:25 AM

Какво е Цвик ДЖОРЖ?

#2340 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 10:26 AM

Цитат

Ако ги гледаш в балкана ОК... би било ненормално да боледуват, но в града... тук и хората боледуват повече и кучетата...

И това за цирозата - малко автогол си вкара току що... ;)

а ти се заяждаш малко с човек,който е много в час майче
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема