Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1701 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 April 2008 - 12:17 PM

Цитат

ООО,Ванко,разбрах,че готвиш преврат,айде да свалим и правителството,искаш ли?
Пак нищо не си разбрала,както обикновенно ;D ;D ;D

#1702 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:20 PM

и Ванко,аз понеже не ходя на изложби,ми носят записи от тях и едно "полско"представяне ми прави огромно впечетление. Отлична селекция,разумни хора и прекрасни отношения между клубовете. Ето така се работи за порода,а не срещу нея.
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#1703 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:21 PM

Цитат

Цитат

Така ли,май не съмп сама в неведението този път.
User's Signature

#1704 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:22 PM

Цитат

и Ванко,аз понеже не ходя на изложби,ми носят записи от тях и едно "полско"представяне ми прави огромно впечетление. Отлична селекция,разумни хора и прекрасни отношения между клубовете. Ето така се работи за порода,а не срещу нея.
Такали,не знаех но щом казваш а разбираш вече и от селекции.

#1705 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:24 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Така ли,май не съмп сама в неведението този път.
Пак сте подучули нещо ама какво ;D

#1706 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:27 PM

Чул не дочул ;D ;D ;D

#1707 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 01:07 PM

Цитат

karaman ,

Да ти напомням ли една малка случка от едно събрание в Стара Загора.

Ти каза:.."Аз теб не мога да те разбера-ние сме дошли от Варна и Добрич тук заради Светлин"..и аз ти отговорих още тогава:..
  "Чакай малко ,има една малка подробност -ако ти или вие сте дошли заради Светлин-аз дойдох заради кучетата."
Така че приятельо от Варна -гледай си кученцата и не се занимавай с мен.Колкото и бегли опитчета да правиш с напъните си до никъде няма да ме трогнеш нито ти нито някой от СМОКК.
  ПОздрави и попътен вятър.
Ееееееее ШАРО(ТИТО) ти се появи.Ей голям артист си.Браво. :->) :->) :->)Твоите отговори са добре обмислени от дълги години.Тогава само аз не можех да те разбера,но сега още доста хора.ПЛЮ КК после дойде при нас. Започна да плюеш колегите от БОК.ИЗХРАЧИ СЕ върху труда на Сидер и Атила ,а сега си ближеш храчката като плюеш С.Стоев.Ако някой може да те разбере? Ти мислиш ,че Сидер ще ти прости ??????????????????                                          Наистина сме навсякъде заради С.Стоев за да защитим нашата обща кауза.Колко клуба е създал Светлин  иколко  изгонените? Да ти припомням ли колко са в актива на С.С. :Добрич ,Варна,Силистра,Пловдив,Велико Търново,........ДОРИ И СОФИЯ.                                                                                                                                Още една долна лъжа от твоя страна:не си знаел за ОС на 19.12.07г.,не си знаел за смяна на името,разбрал си за името чак в Добрич.Това решени се взе когато ние с теб водихме този разговор.Много ЛЪЖИ бе ШАРО(ТИТО).                                                                                                                                                                                      Все пак трябва да имаш малко ДОСТОЙНСТВО!!!!!                                                                                                                                    ПП.Виж си обръщението" Към всички наши приятели във форума на КК" от  01.08.2006г. 11.30ч.  Все пак говорим за достойнство.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1708 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 01:35 PM

Цитат

Цитат

Чета аз,ама или не мога да чета като хората,или не мога да проумея някои неща.Ти Карамане твърдиш,че членския внос се Плаща при Вучков,аз също си плащам при него-редовно при това.Той пък твърди,че повечето от присъствалите на въпросното събрание не са плащали членския внос и това значи че не са редовни членове или ако са странно на кой са платили.Това лесно може да се провери.Също може да се провери ,че аз редовно съм си плащала членския внос от 2002 г. и въпреки това не съм уведомена за проведените две последни събрания.Питах се защо,къде съм згафила ама почнах да си отговарям лека полека.И достатъчно съм разочарована от някои хора,от това повече здраве му кажи.И ти продължавай да пишеш лошо няма
Данди,вярвам ти, че си плащаш редовно членския внос.Ти не си сгафила.А за събранията-просто и ясно.Който те уведоми за събранито в С.Загора на което ти присъства той трябваше да те уведоми за събранито на 19.12.2007г. в С.Загора.Атила присъстваше на УС .Той знаеше.Изглежда не си им трябвала за да не те уведомят.Ако беше на19.12.2007г.щеше да знаеш за 15.03.2008г.Изгонените и ШАРО(ТИТО)как научиха.Просто и ясно.
Ами за събранието в Ст Затора ме уведоми Св. Стоев представи си.Значи той е трябвало да ме уведоми и за другите.Вас кой ви уведоми,Атила ли?Изгонените и Шаро(Тито) как са научили не знам,кажи ти.На другия въпрос на кого са платили членския си внос тия дето са гласували като редовни членове ще кажеш ли нещо

#1709 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 03:41 PM

Ами за събранието в Ст Затора ме уведоми Св. Стоев представи си.Значи той е трябвало да ме уведоми и за другите.Вас кой ви уведоми,Атила ли?Изгонените и Шаро(Тито) как са научили не знам,кажи ти.На другия въпрос на кого са платили членския си внос тия дето са гласували като редовни членове ще кажеш ли нещо
[/quote]ДАНДИ, на първите два въпроса ти знаеш отговора.На последния:на ОС в С.Загора Вучков събра членския внос на място от присъстващите.След нощна сбирка на изгонените ,събранието беше обявено за нелегитимно.Ние разбрахме след 24 часа.Кой луд ще изпрати членския  внос на Вучков от другите членове които не можаха да присъстват по една или друга причина.Нали на всички им стана ясно за БФК и т.н.В Добрич стана същото.Събрахме от всички присъстващи членски внос и го дадохме където трябва ,а не на Вучков.Дано си ме разбрала!!!          ЖИВА И ЗДРАВА!
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1710 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 04:47 PM

Цитат

но Джонсън,май хората от полето на последък милеят повече за него и по-добре работят в полза на породата.

мислиш ли ,правиш ли разлика междъ интерсуват се и милеят?
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1711 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 08:49 PM

karaman ,
  ПАк ти казвам-парни лафево и напъни..
Една подробност .
  Явно ще ти е трудно както виждам да разбереш но ще се опитам да ти кажа нещо.
    Опитай се да направиш разлика между приятелски кръг и  организация.Между шуробаджинащина и обществена дейност и т.н.Тогава приятельо може и да започнем да говорим на един език.В МАКК съм заради каракачанското куче а не някого.От там натам който иска да направи нещо за кучето"в правилна посока" е добре дошъл ,като приятел.
    Който ме познава-а ти не си от тези,знаят ,че обичам да допринасям за асоциацията с всичко с което мога.Тези твои напъни ако ги превърнеш в същите действия ще си много по-полезен на  породата .
успех.

#1712 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 09:01 PM

JONSANA ,
Петко ще правя кошара да.Но не в Ардино.Първо ще започна и са ми мерак конете.Имам вече 10 такива.Остана да ми кажеш ,че си и най-големия коняр-евала Петко.Но поне правя нещо а не да търся лесното и да се крия някъде по апартаментите в Люлин и само да пиша.По добре е да съм добруджанец и да умра в Балкана,отколкото пущиняк в кибритена кутия/апартамент/,и да избивам комплекси кое как било.
/chok seliam biliazer/.

#1713 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 April 2008 - 10:15 AM

:OK: :samodovolen: :palec:
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#1714 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 April 2008 - 11:24 AM

Цитат

Цитат

но Джонсън,май хората от полето на последък милеят повече за него и по-добре работят в полза на породата.

мислиш ли ,правиш ли разлика междъ интерсуват се и милеят?

Не бива да слагаш хората под един знаменател. Сигурен съм че и ти вътрешно в теб вярваш че хората не се делят на географско положение. Да не говорим че нито парите и дрехите правят човека някои си. Несериозно е да се твърди че някои щом живее тук е такъв а другия виждаш ли е ......наи добрия. Нявсякаде има хора които да изведат дивиденти от кучето и такива безкорисно да раБотят за него.  Лошото е че има такива навсякаде и от всички лагери, а това само по себе си бавно убива кучето , по един или друг начин.

#1715 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:30 AM

Всяко стадо има бели и черни овци,но накои полски клубове показват отлични кучета и това говори за добра работа с песовете,а щом организацията,отношението между кучкарите и качеството на кучета са на ниво,това е повече от показателно кой,какво прави и резултатите не закъсняват.
User's Signature

#1716 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:33 AM

Брей,такали било,браво на тия клубове.

#1717 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 12:25 PM

Следя форума, но изчаках да се поуспокоят страстите и тогава да се включа. Караман, веднага ти отговарям за добрия тон - в моя отговор имаше сарказъм, вярно, но покажи ми една обидна дума. А в отговорите към мен трябваше да се намеси Мода и да трие нецензурни думи.

#1718 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 12:50 PM

Караман, виждам, че не ми отговаряш на поставените въпроси директно, да отговориш по мъжки - да това е вярно, или не, лъжеш. А пак се връщаш към моята личност. Затова ти отговарям и мисля с това да приключим  този въпрос. Мое е право е да пиша под псевдоним като не нарушавам никакви правила на форума. Познават ме доста хора, включително и ти. Бях активен член запален от идеята за МАКК и Кучето. Но както и други несъгласни с управлението и идеята се оттеглих без да се опитваме да разцепим или да правим алтернативна организация / това което направихте вие /. Харесвам КК и съм превърнала това в свое хоби. Според възможностите си гледам кучета и в момента имам шест.
Диамандиев, мился че с това отговарям и на твоите въпроси. Много хора разбраха вече коя /кой / съм. Не мисля, че съм сгрешила като съм постъпила така, защото не е важна личноста според мен, а търсенето на някаква истина в спора. Следейки вчерашните дебати, мисля че съм постъпила правилно.

#1719 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 April 2008 - 12:59 PM

Минка , въпрос на виждане е кои как ще се представя. Аз не съм човека които ще казва кое как да е. Но за МЕН общуването с някои които умишлено се крие зад ник , не предизвиква възхищение. Наи малкото тои показва че крие нещо. Ако това е името му и съшноста му, направи си извод как аз бих могъл да му вярвам за нещо дори да се двоумя. Не говоря за теб само , а принципно въобще.

#1720 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 01:26 PM

Диамандиев, погледни форума от вчера - който е висок "високо ум не вирее, на ниско мухлясва, който живее в полето е мамул, в балкана пущиняк" и т.н. Това ли искаш да четеш във форума?
Какво значение има личността, висок нисък, грозен, дебел къде живее и с какво име се подвизава - истинско или с ник /повечето са с ник във форума /?  За мен по важен е спора, защитата на позицията и това,  което човек е приел за своя истина.

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни