Цитат
Каракачанското куче
Публикувано: 20 April 2008 - 12:20 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 20 April 2008 - 12:22 PM
Цитат
Публикувано: 20 April 2008 - 01:07 PM
Цитат
Да ти напомням ли една малка случка от едно събрание в Стара Загора.
Ти каза:.."Аз теб не мога да те разбера-ние сме дошли от Варна и Добрич тук заради Светлин"..и аз ти отговорих още тогава:..
"Чакай малко ,има една малка подробност -ако ти или вие сте дошли заради Светлин-аз дойдох заради кучетата."
Така че приятельо от Варна -гледай си кученцата и не се занимавай с мен.Колкото и бегли опитчета да правиш с напъните си до никъде няма да ме трогнеш нито ти нито някой от СМОКК.
ПОздрави и попътен вятър.

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 20 April 2008 - 01:35 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 20 April 2008 - 03:41 PM
[/quote]ДАНДИ, на първите два въпроса ти знаеш отговора.На последния:на ОС в С.Загора Вучков събра членския внос на място от присъстващите.След нощна сбирка на изгонените ,събранието беше обявено за нелегитимно.Ние разбрахме след 24 часа.Кой луд ще изпрати членския внос на Вучков от другите членове които не можаха да присъстват по една или друга причина.Нали на всички им стана ясно за БФК и т.н.В Добрич стана същото.Събрахме от всички присъстващи членски внос и го дадохме където трябва ,а не на Вучков.Дано си ме разбрала!!! ЖИВА И ЗДРАВА!

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 20 April 2008 - 04:47 PM
Цитат
мислиш ли ,правиш ли разлика междъ интерсуват се и милеят?

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 20 April 2008 - 08:49 PM
ПАк ти казвам-парни лафево и напъни..
Една подробност .
Явно ще ти е трудно както виждам да разбереш но ще се опитам да ти кажа нещо.
Опитай се да направиш разлика между приятелски кръг и организация.Между шуробаджинащина и обществена дейност и т.н.Тогава приятельо може и да започнем да говорим на един език.В МАКК съм заради каракачанското куче а не някого.От там натам който иска да направи нещо за кучето"в правилна посока" е добре дошъл ,като приятел.
Който ме познава-а ти не си от тези,знаят ,че обичам да допринасям за асоциацията с всичко с което мога.Тези твои напъни ако ги превърнеш в същите действия ще си много по-полезен на породата .
успех.
Публикувано: 20 April 2008 - 09:01 PM
Петко ще правя кошара да.Но не в Ардино.Първо ще започна и са ми мерак конете.Имам вече 10 такива.Остана да ми кажеш ,че си и най-големия коняр-евала Петко.Но поне правя нещо а не да търся лесното и да се крия някъде по апартаментите в Люлин и само да пиша.По добре е да съм добруджанец и да умра в Балкана,отколкото пущиняк в кибритена кутия/апартамент/,и да избивам комплекси кое как било.
/chok seliam biliazer/.
Публикувано: 21 April 2008 - 11:24 AM
Цитат
Цитат
мислиш ли ,правиш ли разлика междъ интерсуват се и милеят?
Публикувано: 21 April 2008 - 11:30 AM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 21 April 2008 - 12:25 PM
Публикувано: 21 April 2008 - 12:50 PM
Диамандиев, мился че с това отговарям и на твоите въпроси. Много хора разбраха вече коя /кой / съм. Не мисля, че съм сгрешила като съм постъпила така, защото не е важна личноста според мен, а търсенето на някаква истина в спора. Следейки вчерашните дебати, мисля че съм постъпила правилно.
Публикувано: 21 April 2008 - 12:59 PM
Публикувано: 21 April 2008 - 01:26 PM
Какво значение има личността, висок нисък, грозен, дебел къде живее и с какво име се подвизава - истинско или с ник /повечето са с ник във форума /? За мен по важен е спора, защитата на позицията и това, което човек е приел за своя истина.