Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1941 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2008 - 07:59 PM

Там вода колкото искаш,на Рожен смърчове с дебела сянка колкото искаш,няма място за притеснение ;DА за сняг ,не вали сняг а и да завали кучетата от сняг не ги е страх ;D

#1942 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 08:17 PM

Здравейте!Много харесвам каракачанска овчарка и ще се радвам ако някой може да ми подари куче от тази порода по възможност до 2-3 месеца няма значение дали ще е женско или мъжко.

#1943 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 08:21 PM

Здравейте г-жо,
  Един въпрос:
-Защо искате каракачаското куче да е на 2-3 месеца по възможност?

#1944 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 08:25 PM

Ами защото колкото по мъничко толкова по бързо ще свикне с нас.Ако е по голямо кучето да речем около 5-6 години тъкмо ще се привържем към него и ..... а и то ще е свикнало с други стопани и после трудно ще свикне с нас.Не казвам че кучето трябва да е между 2 и 3 месеца може и да е по малко.

#1945 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 08:53 PM

Доказано е ,че малкото куче в период от 6-тата до 12-тата седмица възприема всичко което запомня до края на дните си..Така ,че трябва според мен да го вземете по-малко.И друго -нормалната възраст за вземане е 7седмици.

#1946 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 08:59 PM

Цитат

Доказано е ,че малкото куче в период от 6-тата до 12-тата седмица възприема всичко което запомня до края на дните си..Така ,че трябва според мен да го вземете по-малко.И друго -нормалната възраст за вземане е 7седмици.
а коя възраст е подходяща за подарък г-н Тито ;D ;D ;D :sos:
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#1947 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:01 PM

Никоя Балчев.Куче и нож не се подаряват.Или с по прости думи"хубаво куче се купува"-от подараци аман..

Има кучета за подаръци"хубави" ;D,
А има други,които не са . ;D

-аз досега куче подарък не съм вземал-и да ми дават няма да го взема..А ти???

#1948 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 04 May 2008 - 09:06 PM

една млада дама беше ми казала,мерак с пари се гаси младежо,ех младини  ;D

#1949 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:15 PM

Така е Ремзи - и аз така знам.Митко и той го знае добре ама се прави на луд.

#1950 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:16 PM

ТИТО това че ти няма да вземеш не означава че другите няма да вземат.Това че ти си имаш в наличност много такива и гледаш само чрез тях да си изкараш парите а не да ги гледаш с любов.Аз искам кучето да го гледам с любов а не да го ползвам за търговия.Не само аз сигурна съм че и други хора искат куче за да го обичат а не да правят търговия

#1951 Потребителят е офлайн   PinK^{LaDy} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:23 PM

Тито на мене ми подариха кокер шпаньол на 5-6 години със паспорт със всички ваксинации и сега е на 14 години,но е в отлично здраве.Като 2-3 месеца не са подходяща възраст за подаряване "желаете ли да ви подаря куче което е на 14 години".Ако нямам възможност къде да го гледам и аз бих потърсила някой на който да го подаря а не на който да го продам и едва ли не да правя търговия с кучето ми.Това че някой иска да му се подари куче от порода която вие развъждате не означава че трябва да се нахвърляте срещу него.
User's Signature

Всеки Страда И Всеки Обича , А После Плаче И Дълго Мълчи.Всеки Вярва В Някого , Докато Той Не Го Нарани

#1952 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:24 PM

[quote author=elena stoqnova link=topic=3872.msg396717#msg396717 date=1209928571]
ТИТО това че ти няма да вземеш не означава че другите няма да вземат.Това че ти си имаш в наличност много такива и гледаш само чрез тях да си изкараш парите а не да ги гледаш с любов.Аз искам кучето да го гледам с любов а не да го ползвам за търговия.Не само аз сигурна съм че и други хора искат куче за да го обичат а не да правят тъ.......точно така Ленче и аз от кога чакам Тито да го проумей, нито нож ни куче подарява тоя младеж еиииии ;D ;D ;D
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#1953 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:30 PM

Ти като имаш 50 кучета едва ли ще се грижиш по добре от един стопанин на едно куче който ще го обича и ще се грижи за него като свое дете.Направи сравнение с едно дете гледано в домашни условия с родители които го обичат и едно дете гледано в домове за сираци.

#1954 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 04 May 2008 - 09:31 PM

Цитат

На кои ден биеш последната ваксина, че така като гледам го приготвяш за даване 4-5 дни ,като си я сложил......И ако пътува за някаде кучето може пак да подаряваш. Маи подходящата възраст е 7-8 дни след 7 седмици, немислиш ли..?

#1955 Потребителят е офлайн   PinK^{LaDy} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:31 PM

Забравих да дам един пример.Скоро един мой приятел имаше една голяма мечта и тя беше да си има родвайлер.Съвсем наскоро мечтата му се збъдна и той се здоби с едно малко чиатокръвно родвайлерче което му беше подарено защото нямаше къде да се гледа.Какво кучетата от чистокръвни породи ако не се купят няма да ги бъде ли.Хората които имат малки кученца и нямат къде да ги гледат да ги изхвърлят на улицата ли? :rolleyes:
User's Signature

Всеки Страда И Всеки Обича , А После Плаче И Дълго Мълчи.Всеки Вярва В Някого , Докато Той Не Го Нарани

#1956 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:34 PM

Не се нахвърлям срещу никого а напротив г-жата срещу мен.
Вижте,това е една много голяма тема за която много може да се говори.
Аз лично като развъдчик,мислейки за моите кучета с загриженост -мисля ,че най-добрия вариант е кучетата да се продават а не подаряват.По този начин те се оценяват и гледат по-добре.Преди време подарявах и около 5 кучета трябваше да си взема обрато -защото ги изтезаваха от глад,мизерия и т.н
     С две думи:
Преди подарявах - и не се гледаха добре.
Сега продавам -и се гледат добре.Това  са факти.
Ами да ви кажа чесно аз съм по загрижен за кучетата които произвеждам  да са добре,да изглеждат добре и да са здрави.От там нататак който каквото иска да си мисли си е негова работа..

#1957 Потребителят е офлайн   PinK^{LaDy} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:36 PM

Цитат

Цитат

На кои ден биеш последната ваксина, че така като гледам го приготвяш за даване 4-5 дни ,като си я сложил......И ако пътува за някаде кучето може пак да подаряваш. Маи подходящата възраст е 7-8 дни след 7 седмици, немислиш ли..?

Явно ТИТО прави разлика между 7-8 седмици и 2 месеца. elena stoqnova беше написала 2-3 месеца.
User's Signature

#1958 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:41 PM

Стандартно -обикновено даваме малките 10-12 дни след поставяне на 1-вата бебешка ваксината.Понякога има изключения.ЗАвиси от много неща.Имаме тестове и тестваме малките.ПОнякога може да е наложи ваксините да се поставят по-рано.А ако се усъмня в усвояването на ваксината или някоя друга причина -задържам кутретата и след като реваксинирам,тогава се дават-като това го обеснявам на собствениците.

PinK^{LaDy} - от 2 до 3 месеца има разлика 30 а може и 31 дни...нали така????

#1959 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:46 PM

Тито вече имам предложение да ми подарят каракачанско куче.Хората явно не искат да правят с малките търговия а да ги дадат на някой който ще ги гледа.Не съжалявам че пуснах този пост че търся някой да ми подари куче.Аз имам смелостта да поискам да ми го подарят защото знам че ще се грижа добре за него и че ще има кой да го обича.Пожелавам ти да имаш успехи в бизнеса

#1960 Потребителят е офлайн   copacabana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:49 PM

Цитат

Тито вече имам предложение да ми подарят каракачанско куче.Хората явно не искат да правят с малките търговия а да ги дадат на някой който ще ги гледа.Не съжалявам че пуснах този пост че търся някой да ми подари куче.Аз имам смелостта да поискам да ми го подарят защото знам че ще се грижа добре за него и че ще има кой да го обича.Пожелавам ти да имаш успехи в бизнеса
браво ти след малко и кола ще искаш да ти подарят с обещанието че ще се грижиш добре за нея ;D

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни