Каракачанското куче
Публикувано: 18 May 2008 - 09:08 PM
Цитат
Хаде бре хора даите нещо от Варненската изложба на МОКК. Носят се слухове,че е имало около 130 кучета.Даите молко информация :blink: :blink: :blink:

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 18 May 2008 - 09:12 PM
Цитат
Веско , пратих ти една от снимките с победителите на Желю. Тои ще ти я прати. ;)
чакай ся, че тук хептен се обърках. :o
и във варна ли имало каракачани. мчи те ша излязат повече от българите бре, кво прайте вий :huh:
апък г-н желев уж май бок развъждаше, ся каракачани станаха. голям миш-маш.
Публикувано: 18 May 2008 - 09:16 PM
Цитат
Цитат
Веско , пратих ти една от снимките с победителите на Желю. Тои ще ти я прати. ;)
чакай ся, че тук хептен се обърках. :o
и във варна ли имало каракачани. мчи те ша излязат повече от българите бре, кво прайте вий :huh:
Публикувано: 18 May 2008 - 09:42 PM
Цитат
Цитат
Нищо чобанско не развъждам аз,само отглеждам ;D,БОК.
абе ти май и НОК имаше ли са ме излъгали.
Има една реклма с павката попандов дето вика - ти мигачите ги остави на нас.
че и ти г-н Желев, развъждането го остави на разбирачите, то не е за нас - зяпачите ;D
Публикувано: 18 May 2008 - 11:01 PM
Видяхме рекламата на спонсора. Няма ли да покажете и кучета? Доста хора снимаха? :P
п.п. За Роженската изложба говоря.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 May 2008 - 11:02 PM
Цитат
Видяхме рекламата на спонсора. Няма ли да покажете и кучета? Доста хора снимаха? :P
ми то туй най-важното бре.
който дава парите, той поръчва музиката.
чавека може да сий платил само него да дават и онези- кво да праят