Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#2201 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2008 - 02:34 PM

Цитат

Всъщност журналистите би трябвало да се ориентират лесно все пак имат опит с 2 синода, 3-4 седесета, 3-4 комунистически партии, 2-3 НДСВта и пр и пр  ;D
Явно не сващат бързо.Просто трябваше да попитат и нямаше да се стигне до тези недоразумения.Пък то и много хора,можеш ли да обърнеш на всеки внимание.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#2202 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 03:24 PM

Цитат

Цитат

Всъщност журналистите би трябвало да се ориентират лесно все пак имат опит с 2 синода, 3-4 седесета, 3-4 комунистически партии, 2-3 НДСВта и пр и пр  ;D
Явно не сващат бързо.Просто трябваше да попитат и нямаше да се стигне до тези недоразумения.Пък то и много хора,можеш ли да обърнеш на всеки внимание.

и в целия калабълък от хора, най-много каракачани сновяха  ;D ей, голямо племе са туй каракачаните - като ги почнеш от Рожен в Каракачания, че стигнеш чак до Варна каракачанска.

абе пишман драскачи, що не продължите да пишете есета и да не се занимавате с псета. пораснаха пилци, че пое...а квачки. кой от къде мине, като му навреш едно колче отзад и друга песен запява.

на едни им криви журналистите, на други им криво, че не лапнаха субсидиите, на трети им криво, че не им стига в главата... и то все българи се пишат.

хайде, чакам поредната "Ода на радостта", за каракачанските кучета, дето никога сред каракачани не са били.

и вие от МАКК, спрете да разкарвате тез старци като мечки от панаир на панаир, ша земат да гибирдясат, че ша имате грях на сърцето, ако имате сърце де. между другото да ва питам, те тез чобани от кой каракачански род са  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#2203 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 03:59 PM

Вземи отиди на лекар да ти препише някакво лекарство че като те чета си мисля, че няма да я караш дълго тъй..
:-
То нали знаеш - рано или късно избива все нанякъде..
Глупост след глупост пишеш, най-редовно. Прави ми впечатление, че почти към всички влагаш някакътв сърказъм и ирония - целия свят ти е крив. Като на стопанина ти и птичето ви. Личи ти че не си стокар човек. Хора дето гледат животни по друг начин разсъждават за житейските неща. И са хора в които злобата няма място.
Та в тоя ред на мисли - един съвет пишман писателю, ти пък не дей си взима куче въобще. Не си за тая работа ми се струва. Остани си пишман писар, по-ти ходи.
:blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2204 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:11 PM

Аз пък не мога да разбера някой като се дразни на дадени теми защо пише в тях и целенасочено търси конфронтацията?
И това са няколко човека в този форум, които не са се изказали само по темите за Йоркширски териер и дакел... не вярвам някой да е чак толкова много профилен кинолог ...

#2205 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:11 PM

Цитат

Вземи отиди на лекар да ти препише някакво лекарство че като те чета си мисля, че няма да я караш дълго тъй..
:-
То нали знаеш - рано или късно избива все нанякъде..
Глупост след глупост пишеш, най-редовно. Прави ми впечатление, че почти към всички влагаш някакътв сърказъм и ирония - целия свят ти е крив. Като на стопанина ти и птичето ви. Личи ти че не си стокар човек. Хора дето гледат животни по друг начин разсъждават за житейските неща. И са хора в които злобата няма място.
Та в тоя ред на мисли - един съвет пишман писателю, ти пък не дей си взима куче въобще. Не си за тая работа ми се струва. Остани си пишман писар, по-ти ходи.

ами, луд умора няма знайш го лично.
User's Signature

Качена снимка

#2206 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:15 PM

Каракачани не знам дали е имало,но иомаше доста овчари дето са се срещали с тях из Родопските пасища преди много години.Кои са тия пишман драскачи :huh:,тия дето нямат и по едно куче,а знаят повече от тия дето цял живот са прекарали с тях.Да не би от опит да знаеш за колчето ;D.Одата на радоста е вече написана.И тез старци не са ония същите старци,виж добре.Тези са местни старци,кехаи,които за първи път присъстват на изложба и като им се обадихме да ги поканим от уважение,неможеш да си представиш каква радост бе за тях,че някой се е сетил за тях.За тия дето години наред съхраняват бъргарските традиции в овчарството,които продължават да разчитат на 100% на кучетата си въпреки преклонната си възраст :->)Единия от тия старци,Минчо Гърбелов от с. Смилян въпреки астмата която го мъчи години наред и му се налага да пасе овцете си на кон,отглежда стадо от около 480бр.овце и в момента има 7 кучета.Личен приятел ми е и много го уважам заради опита му,твърдоста му и грижите които не спира да полага за едно от най кабадайлийските стада в Родопите.Да е жив и здрав

#2207 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:16 PM

Цитат

Аз пък не мога да разбера някой като се дразни на дадени теми защо пише в тях и целенасочено търси конфронтацията?
И това са няколко човека в този форум, които не са се изказали само по темите за Йоркширски териер и дакел... не вярвам някой да е чак толкова много профилен кинолог ...
Я попитай ИЛДЕТО,дали няма да ти обясни нещо и за тези две породи. :yahoo: :yahoo:
User's Signature

#2208 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:17 PM

Цитат

джордже, има една мисъл, че истината дава свобода. аз ще я перефразирам, че истината дава право на избор и право на съдене.

явно не си в игрите на ей тия умници... сложна тема, майна. много сложна, щото тука от продажник по-голям продажник.
мислиш, че тия мекерета са тук заради кучетата ли. лъжеш се. питай драскачите дето са по отдавна в тая помия.

единствено на една се чудя тука (не е лудата, щото тя и в името си го признава), че е свясна жена, пък се е зомбирала по тия интересчии, българопродавци.

хайде, със здраве. отива да си пия хапчетата  ;D
User's Signature

Качена снимка

#2209 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:20 PM

Цитат

Каракачани не знам дали е имало,но иомаше доста овчари дето са се срещали с тях из Родопските пасища преди много години.Кои са тия пишман драскачи :huh:,тия дето нямат и по едно куче,а знаят повече от тия дето цял живот са прекарали с тях.Да не би от опит да знаеш за колчето ;D.Одата на радоста е вече написана.И тез старци не са ония същите старци,виж добре.Тези са местни старци,кехаи,които за първи път присъстват на изложба и като им се обадихме да ги поканим от уважение,неможеш да си представиш каква радост бе за тях,че някой се е сетил за тях.За тия дето години наред съхраняват бъргарските традиции в овчарството,които продължават да разчитат на 100% на кучетата си въпреки преклонната си възраст :->)Единия от тия старци,Минчо Гърбелов от с. Смилян въпреки астмата която го мъчи години наред и му се налага да пасе овцете си на кон,отглежда стадо от около 480бр.овце и в момента има 7 кучета.Личен приятел ми е и много го уважам заради опита му,твърдоста му и грижите които не спира да полага за едно от най кабадайлийските стада в Родопите.Да е жив и здрав

данди, таман те похвалих и ти хоп, зе че ме хапеш. недей тъй бе. допадаш ми (казвам го серьозно) и да ти кажа, ти най-ми се струваш стока из между тия дето си се навряла, ама всеки си прави избора в живота. да си жива и здрава и да ти се множи стоката - и кучешка и овча. Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#2210 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:21 PM

Цитат

Цитат

Я попитай ИЛДЕТО,дали няма да ти обясни нещо и за тези две породи. :yahoo: :yahoo:

оха-а-а! като нищо  ;D
то не е голяма философия да се пишат простотии, на фона на сичките една повече или по-малко - се там  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#2211 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:23 PM

Хапят те птичките тебе.  :blink:

Dog.bg > Кинология > Породи > Кучета пазачи на стадата (Модератор: Laikata) > Тема: Каракачанското куче
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2212 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:25 PM

Не съм в никакви игри и в никакви групи МАКК МОКК БОК ОПЕК ПКК ООН НАТО ЦЕФТА КПСС или квото и да е там. Но се чудя какво се дели тука? И ква е тая злоба едни към други?
ОК изпоразделили сте се кинолозите - дайте критерии кое е БОК кое е КК, оставете всеки да си избере по кучето към кое направление е и дайте да пишем за кучетата си!
аа и Френски, бате дай като си такъв защитник на българщината - не с чат правописа, има си норми на българския език да ги спазваме...

#2213 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:28 PM

Цитат

Dog.bg > Кинология > Породи > Кучета пазачи на стадата (Модератор: Laikata) > Тема: Каракачанското куче
Винаги когато се размирише около теб и пущаш това. ;D ;D ;D ;D
User's Signature

#2214 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:29 PM

Аз не искам никой да ме хвали,и да ти кажа тия дето казваш съм се навряла между тях,познавам от доста години вече,налагало ми се е да ги потърся в нужда нееднократно и винаги са се отзовавали на момента.Не са се възползвали по никакъв начин от мен,нито аз от тях,казваме си всичко право куме в очи и сърдити няма.Те краставите магарета се намират :blink:Относно пожеланията за стаката-много благодаря.Поздрави

#2215 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:30 PM

Цитат

Не съм в никви игри и в никви групи МАКК МОКК БОК ОПЕК ПКК ООН НАТО ЦЕФТА КПСС или квото и да е там. Но се чудя какво се дели тука? И ква е тая злоба едни към други?
ОК изпоразделили сте се кинолозите - дайте критерии кое е БОК кое е КК, оставете всеки да си избере по кучето какво му е и дайте да пишем за кучетата си!
аа и Френски, бате дай като си такъв защитник на българщината - не с чат правописа, има си норми на българския език да ги спазваме...

джордже, нямаш проблеми с мене. аз съм лесен.
апък за другите въпроси - ха да видим кой ще ти даде определение кво е КК и кво е БОК, ама искам да те предупредя, че нов спор ша захване, щото всеки пише някакви си фантасмагории без да казва ЗАЩО това е така, а не онака.

ти да не си политолог бре. изброил си сичките световни организации и тук таме някоя дето е никоя. ;D
User's Signature

Качена снимка

#2216 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:30 PM

Цитат

Цитат

Винаги когато се размирише около теб и пущаш това. ;D ;D ;D ;D

"Умното" си е "умно", никой не може да му го отрече!  ;D
Кажи за кучетата ти, че вече месец не отговаряш.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#2217 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:34 PM

Цитат

Аз не искам никой да ме хвали,и да ти кажа тия дето казваш съм се навряла между тях,познавам от доста години вече,налагало ми се е да ги потърся в нужда нееднократно и винаги са се отзовавали на момента.Не са се възползвали по никакъв начин от мен,нито аз от тях,казваме си всичко право куме в очи и сърдити няма.Те краставите магарета се намират :blink:Относно пожеланията за стаката-много благодаря.Поздрави

Данди, всеки има право на избор. Точна жена си ти. Дай-боже да не "изревеш" някой ден. Да си жива и здрава!
User's Signature

Качена снимка

#2218 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:37 PM

Цитат

Цитат

Не съм в никви игри и в никви групи МАКК МОКК БОК ОПЕК ПКК ООН НАТО ЦЕФТА КПСС или квото и да е там. Но се чудя какво се дели тука? И ква е тая злоба едни към други?
ОК изпоразделили сте се кинолозите - дайте критерии кое е БОК кое е КК, оставете всеки да си избере по кучето какво му е и дайте да пишем за кучетата си!

апък за другите въпроси - ха да видим кой ще ти даде определение кво е КК и кво е БОК, ама искам да те предупредя, че нов спор ша захване, щото всеки пише някакви си фантасмагории без да казва ЗАЩО това е така, а не онака.

ти да не си политолог бре. изброил си сичките световни организации и тук таме някоя дето е никоя. ;D

;D не съм политолог, но съм попрочел нещичко ;)
яд ме е, защото като се регистрирах тука исках да задам 3-4 въпроса за отглеждането на едри кучета от, айде да сме в мир с всички, "местен произход", а попаднах на словесна баталия.
Между другото в Гърция на подобни кучета им казват просто овчарски кучета ... а сега отдайте се на анализ по темата...
Ей, ще съм благодарен някой да ми обясни що е "български горан"?

#2219 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:45 PM

Цитат

Цитат

Цитат

яд ме е, защото като се регистрирах тука исках да задам 3-4 въпроса за отглеждането на едри кучета от, айде да сме в мир с всички, "местен произход", а попаднах на словесна баталия.
Между другото в Гърция на подобни кучета им казват просто овчарски кучета ... а сега отдайте се на анализ по темата...

българския горан е комплексарщината на един друг. той не се вре между тез шамари.

я си отпери 3-4-те въпроса, пък току виж някой "кинолог" ша ти обясни. само че те нещо мълчат и пуснали отново лудата кавалерия да им защитава името.
User's Signature

Качена снимка

#2220 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 04:52 PM

[/quote]
[/quote]Не закачай тази тема.Тя е тема без край. ;D Нека ИЛДЕТО ти обясни. Той е най навътре в нещата.От години не могат да се разберат че сега ли.
User's Signature

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена