Цитат
Каракачанското куче
Публикувано: 19 May 2008 - 02:34 PM

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 19 May 2008 - 03:24 PM
Цитат
Цитат
и в целия калабълък от хора, най-много каракачани сновяха ;D ей, голямо племе са туй каракачаните - като ги почнеш от Рожен в Каракачания, че стигнеш чак до Варна каракачанска.
абе пишман драскачи, що не продължите да пишете есета и да не се занимавате с псета. пораснаха пилци, че пое...а квачки. кой от къде мине, като му навреш едно колче отзад и друга песен запява.
на едни им криви журналистите, на други им криво, че не лапнаха субсидиите, на трети им криво, че не им стига в главата... и то все българи се пишат.
хайде, чакам поредната "Ода на радостта", за каракачанските кучета, дето никога сред каракачани не са били.
и вие от МАКК, спрете да разкарвате тез старци като мечки от панаир на панаир, ша земат да гибирдясат, че ша имате грях на сърцето, ако имате сърце де. между другото да ва питам, те тез чобани от кой каракачански род са :huh:
Публикувано: 19 May 2008 - 03:59 PM
:-
То нали знаеш - рано или късно избива все нанякъде..
Глупост след глупост пишеш, най-редовно. Прави ми впечатление, че почти към всички влагаш някакътв сърказъм и ирония - целия свят ти е крив. Като на стопанина ти и птичето ви. Личи ти че не си стокар човек. Хора дето гледат животни по друг начин разсъждават за житейските неща. И са хора в които злобата няма място.
Та в тоя ред на мисли - един съвет пишман писателю, ти пък не дей си взима куче въобще. Не си за тая работа ми се струва. Остани си пишман писар, по-ти ходи.
:blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:11 PM
И това са няколко човека в този форум, които не са се изказали само по темите за Йоркширски териер и дакел... не вярвам някой да е чак толкова много профилен кинолог ...
Публикувано: 19 May 2008 - 04:11 PM
Цитат
:-
То нали знаеш - рано или късно избива все нанякъде..
Глупост след глупост пишеш, най-редовно. Прави ми впечатление, че почти към всички влагаш някакътв сърказъм и ирония - целия свят ти е крив. Като на стопанина ти и птичето ви. Личи ти че не си стокар човек. Хора дето гледат животни по друг начин разсъждават за житейските неща. И са хора в които злобата няма място.
Та в тоя ред на мисли - един съвет пишман писателю, ти пък не дей си взима куче въобще. Не си за тая работа ми се струва. Остани си пишман писар, по-ти ходи.
ами, луд умора няма знайш го лично.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:15 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 04:16 PM
Цитат
И това са няколко човека в този форум, които не са се изказали само по темите за Йоркширски териер и дакел... не вярвам някой да е чак толкова много профилен кинолог ...

Публикувано: 19 May 2008 - 04:17 PM
Цитат
джордже, има една мисъл, че истината дава свобода. аз ще я перефразирам, че истината дава право на избор и право на съдене.
явно не си в игрите на ей тия умници... сложна тема, майна. много сложна, щото тука от продажник по-голям продажник.
мислиш, че тия мекерета са тук заради кучетата ли. лъжеш се. питай драскачите дето са по отдавна в тая помия.
единствено на една се чудя тука (не е лудата, щото тя и в името си го признава), че е свясна жена, пък се е зомбирала по тия интересчии, българопродавци.
хайде, със здраве. отива да си пия хапчетата ;D
Публикувано: 19 May 2008 - 04:20 PM
Цитат
данди, таман те похвалих и ти хоп, зе че ме хапеш. недей тъй бе. допадаш ми (казвам го серьозно) и да ти кажа, ти най-ми се струваш стока из между тия дето си се навряла, ама всеки си прави избора в живота. да си жива и здрава и да ти се множи стоката - и кучешка и овча. Поздрави!
Публикувано: 19 May 2008 - 04:21 PM
Цитат
Цитат
оха-а-а! като нищо ;D
то не е голяма философия да се пишат простотии, на фона на сичките една повече или по-малко - се там :blink:
Публикувано: 19 May 2008 - 04:25 PM
ОК изпоразделили сте се кинолозите - дайте критерии кое е БОК кое е КК, оставете всеки да си избере по кучето към кое направление е и дайте да пишем за кучетата си!
аа и Френски, бате дай като си такъв защитник на българщината - не с чат правописа, има си норми на българския език да ги спазваме...
Публикувано: 19 May 2008 - 04:29 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 04:30 PM
Цитат
ОК изпоразделили сте се кинолозите - дайте критерии кое е БОК кое е КК, оставете всеки да си избере по кучето какво му е и дайте да пишем за кучетата си!
аа и Френски, бате дай като си такъв защитник на българщината - не с чат правописа, има си норми на българския език да ги спазваме...
джордже, нямаш проблеми с мене. аз съм лесен.
апък за другите въпроси - ха да видим кой ще ти даде определение кво е КК и кво е БОК, ама искам да те предупредя, че нов спор ша захване, щото всеки пише някакви си фантасмагории без да казва ЗАЩО това е така, а не онака.
ти да не си политолог бре. изброил си сичките световни организации и тук таме някоя дето е никоя. ;D
Публикувано: 19 May 2008 - 04:30 PM
Цитат
Цитат
Dog.bg > Кинология > Породи > Кучета пазачи на стадата (Модератор: Laikata) > Тема: Каракачанското куче
"Умното" си е "умно", никой не може да му го отрече! ;D
Кажи за кучетата ти, че вече месец не отговаряш.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:34 PM
Цитат
Данди, всеки има право на избор. Точна жена си ти. Дай-боже да не "изревеш" някой ден. Да си жива и здрава!
Публикувано: 19 May 2008 - 04:37 PM
Цитат
Цитат
ОК изпоразделили сте се кинолозите - дайте критерии кое е БОК кое е КК, оставете всеки да си избере по кучето какво му е и дайте да пишем за кучетата си!
апък за другите въпроси - ха да видим кой ще ти даде определение кво е КК и кво е БОК, ама искам да те предупредя, че нов спор ша захване, щото всеки пише някакви си фантасмагории без да казва ЗАЩО това е така, а не онака.
ти да не си политолог бре. изброил си сичките световни организации и тук таме някоя дето е никоя. ;D
;D не съм политолог, но съм попрочел нещичко ;)
яд ме е, защото като се регистрирах тука исках да задам 3-4 въпроса за отглеждането на едри кучета от, айде да сме в мир с всички, "местен произход", а попаднах на словесна баталия.
Между другото в Гърция на подобни кучета им казват просто овчарски кучета ... а сега отдайте се на анализ по темата...
Ей, ще съм благодарен някой да ми обясни що е "български горан"?
Публикувано: 19 May 2008 - 04:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
яд ме е, защото като се регистрирах тука исках да задам 3-4 въпроса за отглеждането на едри кучета от, айде да сме в мир с всички, "местен произход", а попаднах на словесна баталия.
Между другото в Гърция на подобни кучета им казват просто овчарски кучета ... а сега отдайте се на анализ по темата...
българския горан е комплексарщината на един друг. той не се вре между тез шамари.
я си отпери 3-4-те въпроса, пък току виж някой "кинолог" ша ти обясни. само че те нещо мълчат и пуснали отново лудата кавалерия да им защитава името.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:52 PM
[/quote]Не закачай тази тема.Тя е тема без край. ;D Нека ИЛДЕТО ти обясни. Той е най навътре в нещата.От години не могат да се разберат че сега ли.