Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Карамане, слушая ся кво шти кажа.
Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Ти по-добре ми кажи една друга работа.
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
Кажи ми вярно лий туй нещо и кой от ваште засра тъй наистина научните неща.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.
Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004 или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА и др от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.
Някои така наречени "привърженици" на каракаченските кучета тук много се напъваха да
омаложажат и принизят факта с опита да се направят евтини ДНК изледвания на набедените за каракаченски кучета.
И сега ИСТИНАТА бе написана. :->)
И страхът от тази истина - да излезе наяве каква аджеба е Цистата кръв на каракаценките е накарала
техни псевдо босове да подскочат като ужилени против тестовете. :o
И с право !
Защото ако те бяха направени тогава щяха да лъснат генчета на санбернарчета , кавказчета, улични превъзходни, ципоноси и не ципоноси,с каски и без каски , от горната и долната маала ....приплодници обусловили прехвалената им Циста "арииска" раса... :rolleyes: дето като събереш две псета все едно си събрал папуас от Нова Гвинея и ескимос от Аляска. ;D
Цирка е отворен ! Програмата е пълна ! Вярвай им народе ! Сицко е Цисто ! Моля на опашката... ;)
Има за сиЦки...И дори дандита така "благородно" :'( си подаряват боклуците които са "без сърце" и за друго не стават :o...Фукнята да върви. :->):rolleyes: :->)
абе петков,
ти не разбра ли че тук няма кучета ми има интереси бре.
само че ся има и една друга работа - вика и са ундурдисване. тъй че не бой са - ша излезат сичките чисти и сичките каракачански