Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#3501 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 June 2008 - 08:57 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Аз каквото трябваше направих.Щом си решила така

Карамане, слушая ся кво шти кажа.
Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Ти по-добре ми кажи една друга работа.
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
Кажи ми вярно лий туй нещо и кой от ваште засра тъй наистина научните неща.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.

Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора  на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004  или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА  и др  от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.

Някои така наречени "привърженици" на каракаченските кучета тук много се напъваха да
омаложажат и принизят факта с опита да се  направят евтини ДНК изледвания на набедените за каракаченски кучета.
И сега ИСТИНАТА  бе написана. :->)

И страхът от тази истина - да излезе наяве  каква аджеба е Цистата кръв на каракаценките е накарала
техни псевдо босове да подскочат като ужилени против тестовете.  :o
И с право !
Защото ако те бяха направени тогава щяха да лъснат генчета на санбернарчета , кавказчета, улични превъзходни, ципоноси и не ципоноси,с каски и без каски , от горната и долната маала ....приплодници обусловили прехвалената им Циста "арииска"  раса... :rolleyes: дето като събереш две псета все едно си събрал  папуас от Нова Гвинея и ескимос от Аляска. ;D
Цирка е отворен ! Програмата е пълна ! Вярвай им народе ! Сицко е Цисто ! Моля на опашката... ;)
Има за сиЦки...И дори дандита така "благородно"  :'( си подаряват боклуците които са "без сърце"  и за друго не стават :o...Фукнята да върви.  :->):rolleyes: :->)

абе петков,

ти не разбра ли че тук няма кучета ми има интереси бре.

само че ся има и една друга работа - вика и са ундурдисване. тъй че не бой са - ша излезат сичките чисти и сичките каракачански

User's Signature

Качена снимка

#3502 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:06 AM

Ами че то в "БКК за БОК" вече се проведоха ДНК тестове на основни разплодници, предстоят още (макар че не ни ги правят "за без пари" се работи усърдно в тази насока). Хубаво ще е ако се правят такива и на кучета извън нашия клуб,но това е до желание и възмости на собствениците. Поздрави на всички.  :blink:

#3503 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:09 AM

Цитат

Ами че то в "БКК за БОК" вече се проведоха ДНК тестове на основни разплодници, предстоят още (макар че не ни ги правят "за без пари" се работи усърдно в тази насока). Хубаво ще е ако се правят такива и на кучета извън нашия клуб,но това е до желание и възмости на собствениците. Поздрави на всички.  :blink:

знам, знам. ;D
и за вас знам. :yahoo:
само са молете да не пръкните и вий някой такъв болен да ви засере работите. :rolleyes:
иначе до ся добре вървите  :->)

ако не ми вярваш до утря вечер ша моя да ти кажа и колко проби сти напраяли  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3504 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:12 AM

Петков,мен ме обиждай,но не наричай кучетата ми боклуци :huh:Ясно.Показвай твоите,те нали са елит.Такива дето си подаряват кучетата май хич не са ви по сърце,щото не ви върви далаверата.Виж ,ако бях фукня,има още знаеш ли колко да пиша за кучетата си и да им правя реклама.Не съм написала и 10% от това дето знам и това което се случва с кучетата ми.

#3505 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:15 AM

Цитат

Петков,мен ме обиждай,но не наричай кучетата ми боклуци :huh:Ясно.Показвай твоите,те нали са елит.Такива дето си подаряват кучетата май хич не са ви по сърце,щото не ви върви далаверата.Виж ,ако бях фукня,има още знаеш ли колко да пиша за кучетата си и да им правя реклама.Не съм написала и 10% от това дето знам и това което се случва с кучетата ми.

о-о-о-о Данди !

добро утро !

що не са напънеш да напишеш една книга, казвам го серьозно. да не е много научна а от онес дето ги пишат тъй наречените природоизпитатели - лекичка, пълна със случки, написана на нормалян език, само информацията да е истинска.

тъй хем лесно са пише, хем лесно и от сички са чете, хем са научават вярни работи.
User's Signature

Качена снимка

#3506 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:17 AM

да,тя Данди има време да пише книги,с този стока,дето чака,виж по-добре ти иди при нея дя я инте :blink:рвюираш и след това пиши
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#3507 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:19 AM

Цитат

да,тя Данди има време да пише книги,с този стока,дето чака,виж по-добре ти иди при нея дя я инте :blink:рвюираш и след това пиши

първо ша дода при тебя да ми опрайш главата ;D
пък посля, вече опраян, ша ида при дандито. ако ма покани де.
User's Signature

Качена снимка

#3508 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:20 AM

аз да не съм доктор,пък и твоита глава май не подлежи на оправия много-много :blink:
User's Signature

#3509 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:21 AM

Добро утро и на теб и честит Петровден на всички.Илде,не ме бива в писането.Виж ,че едно пиша и искам да кажа,съвсем иначе ме разбират.Май си имам проблем с изразяването :(.Нали съм ти казала и преди,че едвам си завърших средното образование от ходене по овчарници.

#3510 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:23 AM

Цитат

аз да не съм доктор,пък и твоита глава май не подлежи на оправия много-много :blink:

абе аз да дода, пък щи кажа кък ша са ликуваме.
User's Signature

Качена снимка

#3511 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:23 AM

Цитат

Добро утро и на теб и честит Петровден на всички.Илде,не ме бива в писането.Виж ,че едно пиша и искам да кажа,съвсем иначе ме разбират.Май си имам проблем с изразяването :(.Нали съм ти казала и преди,че едвам си завърших средното образование от ходене по овчарници.

Честит Петров ден,Данди вчера стригаха овцете,ама на 200 броя имаше 13 човека стригачи,направих снимки,но утре ще ги пусна,аз само събирах,иначе можеше да закола някоя вместо да я острижа
User's Signature

#3512 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:24 AM

Илде, защото втори път питаш за тези ДНК проби, снощи се заинтересувах и това беше отговора.
Нека да бъда честен .Атила,Сидер,Вучков (макар че не се обичаме с тях, не мога да си изкривя душата) също бяха изумени от действията на Венелин Динчев.
За Росенчу ШАРОВ ТИТОВ изобщо не говоря.Той тогава плюеше КК и събираше материал за филма за МЕЛЕЗА КИТАН.
Тогава нямаше субсидии , но всеки можеше да си позволи 30лв за куче.
И всички щяхме да се съгласим.
Тогава развали работата само един човек.Мисля че другите нямат вина за осирането с ДНК.Защо ги изяде такива ,само той си знае.
И имената са точни.Ти ги написа.

На предния семинар в Пловдив също имаше човек на науката , но и той си тръгна обиден.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#3513 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:26 AM

Цитат

най-напред мерси за поздравите.
днеска май са коли пиле.
слушай ся. нали видиш оная с трите из отзад предлага да дода да та интюрвирам.
тя като ми омекне главата, ша дода при тебя. ти ша разпраяш пък аз ша записвам (с касетофонче) щото съм тъповат и не ша моя сам да го напиша. ма посля ша го дадем на някой умен и той ша го натамани.

и далавера ша има - ша го накараме да на пише съавтори  ;D
User's Signature

Качена снимка

#3514 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:28 AM

Цитат

Цитат

Честит Петров ден,Данди вчера стригаха овцете,ама на 200 броя имаше 13 човека стригачи,направих снимки,но утре ще ги пусна,аз само събирах,иначе можеше да закола някоя вместо да я острижа
На 200 бр 13 човека си е добре.Ние на толкова 2-мата с мъжа ми.Е не за ден де.То и събирането си е работа.Ние и за това не можем да намерим човек,защото в селото останаха само баби за съжаление :'(Чакам снимките с нетърпение.

#3515 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:32 AM

Цитат

Илде, защото втори път питаш за тези ДНК проби, снощи се заинтересувах и това беше отговора.
Нека да бъда честен .Атила,Сидер,Вучков (макар че не се обичаме с тях, не мога да си изкривя душата) също бяха изумени от действията на Венелин Динчев.
За Росенчу ШАРОВ ТИТОВ изобщо не говоря.Той тогава плюеше КК и събираше материал за филма за МЕЛЕЗА КИТАН.
Тогава нямаше субсидии , но всеки можеше да си позволи 30лв за куче.
И всички щяхме да се съгласим.
Тогава развали работата само един човек.Мисля че другите нямат вина за осирането с ДНК.Защо ги изяде такива ,само той си знае.
И имената са точни.Ти ги написа.

На предния семинар в Пловдив също имаше човек на науката , но и той си тръгна обиден.

Карамане-е-е-е-е ....

за пет пари не ставате (извинявай ма, нали си и ти в бандата - и тебя в кюпа  ;D)

виий да ни ви изпила кукувеца акъла бе.
туй дето сте го изтървали са отваря един път в живота.
ха кажи ся кой луд.
тоз дето му текат лигите или тез дето му ги бършат.

тъй чи сичките сте за требапе, ма проблема сий ваш.

меня кокошките ми измряха, са за кучатата ви ша зема да мисля.

само едно - мислях, че има между вас умни хора (дето наистина расъждават). язък ви.

не ша са опрайте, докато не доде фадромата да изрини лайната.

оня шифиора пък, хич не го споменавай.
той докат зацепи за кво става дума - ша ви извитреят пробите.
нали преди 3-4 години по вашия креай за пръв път му показаха квой туй овчарско куче - до тук стига.
User's Signature

Качена снимка

#3516 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:32 AM

голям адет е,то едни бутилки със здравец,едни песни,много весело,ами събират се хората и си помагат,един ден стрижат при едните,другия при другите и така
User's Signature

#3517 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:34 AM

Илко,стига си обиждал хората,каде ти е възпитанието :huh:
User's Signature

#3518 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:35 AM

Цитат

Илко,стига си обиждал хората,каде ти е възпитанието :huh:

кво възпитани е ма - нали знайш че аз пия нафта (ти го кеаза)  ;D
само че ней нафта ами мазут  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3519 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:36 AM

Илде,ще се срещнем един слънчев ден.Ама мен в далаверите не ме бива.Да си далавераджия,трябва да си изкусен лъжец,аз не ставам.Има тук от мене много по стари,с много богат овчаро-кучетарски опит,те много повече от мен има какво да разправят.Те са ми на мен даскалите и съм им благодарна.Покрай тях израснах.И като се замисля,не са ме научили само на овчарство,а на страшно много неща.

#3520 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:38 AM

не ми говори на ма,ако обичаш. Данди,като гледах колко работа е и колко време отнема стригането на 13 изпечени стригача,си представям вие с мъжа ти колко зор сте видяли,днеска стрижат на друг овчарник и там ще ида да се попречкам и поснимам
User's Signature

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена