Цитат
Цитат
Едно цитатче:
Цитат
преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде...КАзват още-някакви си братя от Пернишко се правят че имали и чували/гледали/от тия ми ти кучета-хабер си нямат от старите кучета.Може и да си мислят че имат ама няма такова нещо.Чисти от тия КК дето им викат няма,всичко е мешано.
Говорехме си надълго и широко и ми беше много приятно да си побъбриме за кучетата и точно с хората за които и на които им се преписват толкова много измислици.Истината си я казват и споделяме заедно мнението че интереса заради който се изопачяват нещата е подгонен само от бизнес стремежа на някои хора .
ха така вано :->)
ама бълхите ги няма. да та оборят и да ти кажат, че туй не са го казвали.
те ся само четат тайно и псуват наум.
на туй дето го припомняш освен пак да добява за е тия дето влизат, четат и вярват едно към едно:
докат има наивници, ша има и мошеници !
От наивниците или
От МОШЕНИЦИТЕ :yahoo: :yahoo: :yahoo: