Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#3661 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 June 2008 - 08:38 PM

Цитат

Цитат

по принцип не ме вълнува кой каква позиция защитава и кое куче, но ме дразнят хора които лъжат

Едно цитатче:

Цитат

Здравейте,
преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде...КАзват още-някакви си братя от Пернишко се правят че имали и чували/гледали/от тия ми ти кучета-хабер си нямат от старите кучета.Може и да си мислят че имат ама няма такова нещо.Чисти от тия КК дето им викат няма,всичко е мешано.
         Говорехме си надълго и широко и ми беше много приятно да си побъбриме за кучетата и точно с хората за които и на които им се преписват толкова много измислици.Истината си я казват и споделяме заедно мнението че интереса заради който се изопачяват нещата е подгонен само от бизнес стремежа на някои хора .

ха така вано  :->)

ама бълхите ги няма. да та оборят и да ти кажат, че туй не са го казвали.
те ся само четат тайно и псуват наум.

на туй дето го припомняш освен пак да добява за е тия дето влизат, четат и вярват едно към едно:

докат има наивници, ша има и мошеници !
Ти от кой си.
От наивниците или
От МОШЕНИЦИТЕ :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#3662 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:40 PM

Цитат

Цитат

Цитат

по принцип не ме вълнува кой каква позиция защитава и кое куче, но ме дразнят хора които лъжат

Едно цитатче:

Цитат

Здравейте,
преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде...КАзват още-някакви си братя от Пернишко се правят че имали и чували/гледали/от тия ми ти кучета-хабер си нямат от старите кучета.Може и да си мислят че имат ама няма такова нещо.Чисти от тия КК дето им викат няма,всичко е мешано.
         Говорехме си надълго и широко и ми беше много приятно да си побъбриме за кучетата и точно с хората за които и на които им се преписват толкова много измислици.Истината си я казват и споделяме заедно мнението че интереса заради който се изопачяват нещата е подгонен само от бизнес стремежа на някои хора .

на туй дето го припомняш освен пак да добява за е тия дето влизат, четат и вярват едно към едно:

Ти от кой си.
От наивниците или
От МОШЕНИЦИТЕ :yahoo: :yahoo: :yahoo:

аз съм кокошкар.
тъй чи тук за меня няма нито далавера, нито минавка.
User's Signature

Качена снимка

#3663 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:42 PM

Цитат

Цитат

Едно цитатче:

Цитат

Здравейте,

Илде , с какво да го оборят ВАНО .С идеята за МЕЛЕЗА КИТАН  , или с ПРИЯТЕЛЯ СВЕТЛИН , или със снимките дадени му отСветлю , или с картините които е сложил на страницата си.
Кажи ИЛДЕ  ; с КАКВО?
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#3664 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:47 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Едно цитатче:

Цитат

Здравейте,

Илде , с какво да го оборят ВАНО .С идеята за МЕЛЕЗА КИТАН  , или с ПРИЯТЕЛЯ СВЕТЛИН , или със снимките дадени му отСветлю , или с картините които е сложил на страницата си.
Кажи ИЛДЕ  ; с КАКВО?

а-а-а-а, не знам.
виж тоз аборигенния ли беше примитивния ли беше. той явно ги владей тез работи. питай него.
User's Signature

Качена снимка

#3665 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:50 PM

дандито ми разпрая една история за цигането дето имало едно копче и отишло да му зашият към него палто.

тъй са става и каракачанкажия.

първо отивате при ей тоя.

Качена снимка

купувате си от него гьстерица, слагате си нашийник от неговите, той ша ва научи на селекция и развъждане, ша ви продаде кученце, ша ви продаде и рана с кво да го раните и готово-о-о-о!
вече сте в играта  ;D
User's Signature

Качена снимка

#3666 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:54 PM

Еи тоя от Нова загора бил защитен от всякъде веднага ми трият мненията.Ама аз утре ще снимам това списание и щего побликувам там където тоя МОД НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗТРИЕ. :yahoo:
МОД:НЕ ЗАНИМАВАЙ ХОРАТА С ГЕРМАНСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ,ТОВА Е ТЕМА ЗА НАШИ КУЧЕТА!

#3667 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:55 PM

Цитат

Нямам намерение да се включвам,но ще кажа само едно -Простотията ходи по хората!

А бе ваярно е че простотията по хората ходи, но някои много са привилегировани - всеки ден ги навестява ,
И като ги хване - не ги пуска.

И пак искам да попитам:

Нямало ли е български овчари, с български стада, даващи мляко , вълна,.. и Български кучета с тях - пазещи стадата.
Или това малцинство ни е внесло и оФце и кучета и вълците и мечките... и добре че са били те че да вкусим и прочутото Българско (що ли не е и то каракацанско) кисело мляко?
Всеки знае отговора - имало ги е ПРЕДИ, имало ги е и по времето, ще ги има и СЛЕД каракаценското малцинство.
Абе вии от КК сте дълбоко зомбирани.

User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3668 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 08:57 PM

Цитат

Вано-о-о-о-о, давай !!!

аз ша пригласям  :yahoo:

да бяха казали поне и "умно-тъпи"  :huh:

Какво да давам, то доста глупости са изписани, ето кои ми направиха най-силно впечетление:

Нещо характерно за каракачаиското куче е и високият коефициент на интелигентност, изключително умно куче.

Сигур членуват в МЕНСА

Не трябва да забравяме, че каракачаиското куче е една много стара порода по Балканите, оцеляла с помощта на народната селекция и на естествения подбор. Само най-силните и здравите са оцелявали.

Кой ли ги подбира?

- И аз така съм го чувал и така би трябвало да е. Така го нарича и народът - а защо??

И на мен ми е интересно защо?

На първо място искам да поставя оценяването на кучетата. Това стана с помощта на видни каракачани - овчари от гр. Самоков,

Сигурно тези същите които са ти казвали че няма такова куче - КК.

Това е едно куче, което в продължение на хиляди години е било по нашите земи. Съпровождало ни е във всичко и навсякъде. Знае се добре за суровия характер, както и гордостта на каракачанското куче. Качества, които носи всеки един българин дълбоко съхранени в себе си.

От колко години каракачаните са по нашите земи? (Говоря за територията на днешна България)?

Преди всичко трябва да се опознае много добре каракачанското куче като нрав, характер, поведение и всички останали негови качества

Кои са тези качества които не се вписват в нрава, характера и поведението на кучето. Може би високия коефицент на интелигентност ;D

В днешно време за съжаление повечето хора целят грандоманството, искат кучето им да е дори и 100 кг и да е 1 метър високо и шарено.

Евала, машала - точно попадение - тук сме на едно мнение  ;D

Преди всичко човек трябва с помощта на много фактори да съзрее в истината за каракачанското куче, а това не става бързо.

Как се съзира с фактори ?  ;D

Очите са пълни с история.

Само трябва някой да я прочете и ще разбере истината за тези кучета КК ли са или овчарски или чобански и от къде аджеба са се пръкнали по нашите земи. Ама как се чете тоя поглед?

- За мен те са безценни. Човек не взема просто едно малко кученце, а взема част от българщината. Всеки един стопанин на такова куче може да се гордее с него. Каракачанското куче с нищо не отстъпва на останалите породи, напротив, това е единствената автохтонна национална патентована порода, официално регистрирана в патентното ведомство на Министерството на земеделието и горите в Република България.

Всяко куче върви с печат патентовано.  Copyright © 2008 MAKK. Всички права запазени.  ;D
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#3669 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:03 PM

И този татуирания мазник защо не споменава за миналото си в БОК,
за десетките кучета продадени из България, Холандия...
За КИНОложките си - филмови постижения , доказал че КК са МЕЛЕЗ-ирани...

User's Signature

Изберете Българското !

#3670 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:07 PM

Мале мале много чесни хора се извъдиха тука.
Абе погледнете се първо вие пък тогава гледайте другите. ;D ;D ;D
То зависта граници няма.

#3671 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:26 PM

Цитат

То зависта граници няма.

Гледам се и какво - да не съм излъгал някого. Ако знаеш казвай дори на мен ще ми е интересно кой и за какво съм излъгал.

Но когато веднъж кажеш че хората лично са ти казвали че са го наричали така, а после пък твърдиш че същите тези хора са ти казали че винаги са го наричали онака е това какво е? Едното, ако е вярно, другото какво е - невярно. А невярното твърдение аз знам че се нарича лъжа - за теб незнам.

И няма нищо лошо човек да си прави бизнес, пък било то и с кучета - щом може евала му правя - ама да твърди че всичко прави от любов към кучето - аз лично не вярвам! А за да разбере човек, че 90% от БОК са мелези не е нужно да купиш развъдник, в който се оказва че е има доста подобни БОК, ама нали собствениците му са казали че кучетата са КК и айде те са номер едно - да номер едно са, ама при тях има и номер 2 - в един друг форум се казха някой "истини" за р-к ТИТО и веднага се почнаха едни обиди.

А когато изказваш позиция по медиите от позицията на някакъв фактор в дадена организация поне изискай да си прочетеш казаното преди да бъде публикувано или ако неможеш да се изкажеш не го прави - защото ни се смеят и гаргите вече - като започнеш от изказванията на "вожда" Попов, мине се през глупостите на Аврам и се завърши с подобни тъпотии исказани от гурута в МАКК.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#3672 Потребителят е офлайн   GORSKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 30 June 2008 - 09:29 PM

:->)

#3673 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:31 PM

Цитат

Цитат

То зависта граници няма.

Гледам се и какво - да не съм излъгал някого. Ако знаеш казвай дори на мен ще ми е интересно кой и за какво съм излъгал.

Но когато веднъж кажеш че хората лично са ти казвали че са го наричали така, а после пък твърдиш че същите тези хора са ти казали че винаги са го наричали онака е това какво е? Едното, ако е вярно, другото какво е - невярно. А невярното твърдение аз знам че се нарича лъжа - за теб незнам.

И няма нищо лошо човек да си прави бизнес, пък било то и с кучета - щом може евала му правя - ама да твърди че всичко прави от любов към кучето - аз лично не вярвам! А за да разбере човек, че 90% от БОК са мелези не е нужно да купиш развъдник, в който се оказва че е има доста подобни БОК, ама нали собствениците му са казали че кучетата са КК и айде те са номер едно - да номер едно са, ама при тях има и номер 2 - в един друг форум се казха някой "истини" за р-к ТИТО и веднага се почнаха едни обиди.

А когато изказваш позиция по медиите от позицията на някакъв фактор в дадена организация поне изискай да си прочетеш казаното преди да бъде публикувано или ако неможеш да се изкажеш не го прави - защото ни се смеят и гаргите вече - като започнеш от изказванията на "вожда" Попов, мине се през глупостите на Аврам и се завърши с подобни тъпотии исказани от гурута в МАКК.

:->) :->) :->) :->) :->)
User's Signature

#3674 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:34 PM

Цитат

Еи тоя от Нова загора бил защитен от всякъде веднага ми трият мненията.Ама аз утре ще снимам това списание и щего побликувам там където тоя МОД НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗТРИЕ. :yahoo:
МОД:НЕ ЗАНИМАВАЙ ХОРАТА С ГЕРМАНСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ,ТОВА Е ТЕМА ЗА НАШИ КУЧЕТА!

питай меня бе аборигенен.
нали разбра, че имам сичко.
напрау моя да ти пратя копията, сканирани, нагласени, натъкмени. що да са мъчиш  ;D
User's Signature

Качена снимка

#3675 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:49 PM

МОД, ОСТАВЕТЕ ГО ЧОВЕКА ДА СЕ ИЗЦЕПИ И ДА МУ ГЛЕДАМЕ СЕИРА.
ПИЛ ДВЕ РАКИИ ЧОВЕКА....
Същото ще стане като  МИНКА---ВАЛЕНТИНКА. ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

#3676 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 09:55 PM

Интересна ситуация - когато тук се започне с факти и цитати така наречената данди се покрива като бЪлха в козината .

Неиния любим приятел и вожд росенчу цитирал:

"...преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.

Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде..."
:->) :->) :->) :->)

Та госпоица данди-ева  сигур пак ни послъгва че само каракаченки им казвали.
Или това е само в нейно село ?
И кат гледам едрите и кучета - бая бой са яли дребните мъжки-гръцки пазачи от НАШИТЕ, а "съпругите "-кучките им са яли здраво мазната опашка до съмване... правейки на воля БОК-чета за бъдещите "любители" на псевдо КК "науката".

И ся идва резонния въпрос : Тъй като нейните кучетата  са 95%  Българско Овчарско Куче, дали като поиска да се върне в лоното на родното ни куче ще требе да я приемаме ?
Какво ще речеш Франсе ? Знам че ти е аверка, а и ти е слабост . ;D
User's Signature

Изберете Българското !

#3677 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:04 PM

Цитат

Интересна ситуация - когато тук се започне с факти и цитати така наречената данди се покрива като бЪлха в козината .

Неиния любим приятел и вожд росенчу цитирал:

"...преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.

Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде..."
:->) :->) :->) :->)

Та госпоица данди-ева  сигур пак ни послъгва че само каракаченки им казвали.
Или това е само в нейно село ?
И кат гледам едрите и кучета - бая бой са яли дребните мъжки-гръцки пазачи от НАШИТЕ, а "съпругите "-кучките им са яли здраво мазната опашка до съмване... правейки на воля БОК-чета за бъдещите "любители" на псевдо КК "науката".

И ся идва резонния въпрос : Тъй като нейните кучетата  са 95%  Българско Овчарско Куче, дали като поиска да се върне в лоното на родното ни куче ще требе да я приемаме ?
Какво ще речеш Франсе ? Знам че ти е аверка, а и ти е слабост . ;D

единствена слабос тук за сея ми й оня ана с трите из отзад, щот ми подпали фитила да ми ликува главата  ;D

дандито, ако обещай и тя нещо (меня ми стига само да ми обещаят, толкоз са ми ангелите) ша ми стане слабос и любимка.

пък колкото за кучатта - да ти кажа че проблема не е в овчарите и кучкарите, а в СЕЛЕКЦИОНЕРИТЕ  ;D щото те лъжат ората пускат им фитили и виж даже им са появяват адвокати тука. пък те въшловците - силни там, дето не мой да им са възразява.  :huh:
ха да ги видим тука  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3678 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:04 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Аз каквото трябваше направих.Щом си решила така

Карамане, слушая ся кво шти кажа.
Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Ти по-добре ми кажи една друга работа.
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
Кажи ми вярно лий туй нещо и кой от ваште засра тъй наистина научните неща.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.

Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора  на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004  или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА  и др  от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.

Карамане,след тази публикация и аз останах изумена в интерес на истината.Първо нещо започна да ме гложда,абе Динчев в качеството си на какъв ще гони хора дошли да правят почти безплатни ДНК тестове.Той нито е бил в управителния съвет ,още по малко председател,та той да решава.И като е станало така,защо тогавашния председател не е изгонил него.Та реших да разпитам и други хора,които са присъствали на това събрание.Ама те друго ми казаха.Казаха,че въпросните Сотиров и Гичева(дори името и не било точно Гичева) са говорили за ДНК или по точно са разяснявали що е то ДНК,но не са предлагали,тестове,защото на онзи етап-2004,това дори е било технически невъзможно.Та Карамане сигурен ли си в това дето публикуваш? Да не се окаже клевета.

#3679 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:09 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Аз каквото трябваше направих.Щом си решила така

Карамане, слушая ся кво шти кажа.
Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Ти по-добре ми кажи една друга работа.
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
Кажи ми вярно лий туй нещо и кой от ваште засра тъй наистина научните неща.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.

Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора  на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004  или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА  и др  от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.

Карамане,след тази публикация и аз останах изумена в интерес на истината.Първо нещо започна да ме гложда,абе Динчев в качеството си на какъв ще гони хора дошли да правят почти безплатни ДНК тестове.Той нито е бил в управителния съвет ,още по малко председател,та той да решава.И като е станало така,защо тогавашния председател не е изгонил него.Та реших да разпитам и други хора,които са присъствали на това събрание.Ама те друго ми казаха.Казаха,че въпросните Сотиров и Гичева(дори името и не било точно Гичева) са говорили за ДНК или по точно са разяснявали що е то ДНК,но не са предлагали,тестове,защото на онзи етап-2004,това дори е било технически невъзможно.Та Карамане сигурен ли си в това дето публикуваш? Да не се окаже клевета.

Данди, знайш ли колко много клевета има.
докат има кой да вярва, ша има и кой да лъжи.
пък спецялно за Гичева не стоят тъй нещата както някой ти ги й казал.
недей слуша само кво ти казват, ами и кой ти го казва, щото тя истината многостранна.
User's Signature

Качена снимка

#3680 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:10 PM

"...защото на онзи етап-2004,това дори е било технически невъзможно."

Ха-ха ще падна от стола от смях.  ;D
Явно не са ви информирали отново коректно вашите  суфльори , от кога се прилагат ДНК тестовете. ;D
Не им вярвайте сляпо.
User's Signature

Изберете Българското !

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Последна »