Каракачанското куче
Публикувано: 03 August 2008 - 03:06 PM
Само че Илдю не обича да си вре кокошия мозък там, дето не муй работата и ако не са беше обадила джолито, пак нямаше да пише. А са намесях щото тя посочи, че проблема й в суровото месо ........
...ИЛДЕ Не казах че проблема е в суровото месо-а че аз винаги давам сварено :'
Чувала съм че сурово е мн по -добре но не съм рискувала :-
И да не ме отнесеш пак-това си е мое виждане :(
Публикувано: 03 August 2008 - 03:13 PM
Цитат
Цитат
мисля че обясних че ги взимам пресни съхранъавам ги във фризер но когато има дадох повечко крака и глави и което не са го изяли не ги прибрах и на следващия ден бяха пред кучетата и се вмирисаха
а всичките ми 40бр кучета ядоха от пресните глави и крака
аз от години ги варя
ти и за крадец ме изкара
това само малоумик може да го изръсе
КАРАМАН Е ПРАВ ХИМИЯ ХИМИЯ И ПАК ХИМИЯ ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ САМО ПИЛЕШКО НА ИЗВЕСТНИ МАРКИ ЗА 35 ДЕНА 2 КИЛА ДЕТ ГИ ПРАВЯТ.
ПП.ЕТО ТИ МОИТЕ ГЛАВИ И КРАКА НА СЕДМИЦА ХАРЧА ЕДИН ФРИЗЕР ОТ 500 КГ
А бе ей, паток ! :huh:
На Илдю не муе тряя време за нищо. Илдю винагий готов. :yahoo:
Само че Илдю не обича да си вре кокошия мозък там, дето не муй работата и ако не са беше обадила джолито, пак нямаше да пише. А са намесях щото тя посочи, че проблема й в суровото месо (или нещо подобно, не помня; нямам толкоз акъл). :'(
Туй чи съм писал, чи ги крадеш, не видиш ли, че сложах иконка на малуимен смешник бре. :o
Ти толкоз ли си тясно скроен да не фанеш истина от майтап. Кютюк с тебя кютюк :angry:
Ти от години казваш, че вариш. Аз пък ша ти кажа, че от години не варя !!! ама винаги знам от къде зимам, как са съхранявани ТАМ и как ги съхранявам аз.
Ботулитновия токсин не е продукт на т.н. химия с която блъскат животните, по простата причина, че ако има ботулини в тях самите те ша умрат. Казах вече да са включат докторята и капацитетите КИНОЛОЗИ, а не само да четат тайно. :-
готов си ама ти трябват две седмици
грешката ми е че което оставиха не ги прибрах а ги оставих да ги доядат ама до тогава
нали се вмирисват бе УМНИК :huh:ДЕТ ИМАШ ОТГОВОР ЗА ВСИЧКО кокоша главо :angry:
а не искаш да прозреш истината а си знайш свойто и въртиш кат изтъркана плоча
пп. моя приятел има рибарник и си взе пилешка кръв да червясат но червеното се изпари и остана розова вода или химикал, купи черва остави ги да червясат те се мумифицираха изсъхнаха
без да червясат
храни си твойте кокошки с домашна ярма и нидей да ги хвалиш купешките виж да ни ги хване и грипа :P
Публикувано: 03 August 2008 - 03:14 PM
Цитат
Само че Илдю не обича да си вре кокошия мозък там, дето не муй работата и ако не са беше обадила джолито, пак нямаше да пише. А са намесях щото тя посочи, че проблема й в суровото месо ...
.........Илде не казах че проблема е в суровото месо-а че аз винаги давам сварено :'
Оп-п-па! ;D
Отнасям та като бръмбър сламка :P
Майтап ма джоли, да ни земиш ся и ти да са вържиш като ремзиоглу :yahoo:
Ся кой кво казал (между нас двамата) няма значение. Аз пък (ако ми падне, де) давам само сурово месо, ама не давам таквиз отпадъци като крака и глави. Не чи в тях може да има ботулинови токсини. за тях вечи казах.
Тука някой беши питал за патешки фенери. аз не давам патешки фенери - щото за мазни, кокъла й по-твърд, хранителността й по-ниска от пилишкити фенери.
Пилишкити фенери като най-достъпни и сровнително най-евтини, са добра храна ама съвсем не най-добрата. само че повичи Илдю не казва щото ша му тряат 2 седмици да си подготви отговора :yahoo:
Публикувано: 03 August 2008 - 03:21 PM
Цитат
Цитат
Само че Илдю не обича да си вре кокошия мозък там, дето не муй работата и ако не са беше обадила джолито, пак нямаше да пише. А са намесях щото тя посочи, че проблема й в суровото месо ...
.........Илде не казах че проблема е в суровото месо-а че аз винаги давам сварено :'
Оп-п-па! ;D
Ся кой кво казал (между нас двамата) няма значение. Аз пък (ако ми падне, де) давам само сурово месо, ама не давам таквиз отпадъци като крака и глави. Не чи в тях може да има ботулинови токсини. за тях вечи казах.
Тука някой беши питал за патешки фенери. аз не давам патешки фенери - щото за мазни, кокъла й по-твърд, хранителността й по-ниска от пилишкити фенери.
Пилишкити фенери като най-достъпни и сровнително най-евтини, са добра храна ама съвсем не най-добрата. само че повичи Илдю не казва щото ша му тряат 2 седмици да си подготви отговора :yahoo:
Публикувано: 03 August 2008 - 03:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
мисля че обясних че ги взимам пресни съхранъавам ги във фризер но когато има дадох повечко крака и глави и което не са го изяли не ги прибрах и на следващия ден бяха пред кучетата и се вмирисаха
а всичките ми 40бр кучета ядоха от пресните глави и крака
аз от години ги варя
ти и за крадец ме изкара
това само малоумик може да го изръсе
КАРАМАН Е ПРАВ ХИМИЯ ХИМИЯ И ПАК ХИМИЯ ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ САМО ПИЛЕШКО НА ИЗВЕСТНИ МАРКИ ЗА 35 ДЕНА 2 КИЛА ДЕТ ГИ ПРАВЯТ.
ПП.ЕТО ТИ МОИТЕ ГЛАВИ И КРАКА НА СЕДМИЦА ХАРЧА ЕДИН ФРИЗЕР ОТ 500 КГ
А бе ей, паток ! :huh:
На Илдю не муе тряя време за нищо. Илдю винагий готов. :yahoo:
Само че Илдю не обича да си вре кокошия мозък там, дето не муй работата и ако не са беше обадила джолито, пак нямаше да пише. А са намесях щото тя посочи, че проблема й в суровото месо (или нещо подобно, не помня; нямам толкоз акъл). :'(
Туй чи съм писал, чи ги крадеш, не видиш ли, че сложах иконка на малуимен смешник бре. :o
Ти толкоз ли си тясно скроен да не фанеш истина от майтап. Кютюк с тебя кютюк :angry:
Ти от години казваш, че вариш. Аз пък ша ти кажа, че от години не варя !!! ама винаги знам от къде зимам, как са съхранявани ТАМ и как ги съхранявам аз.
Ботулитновия токсин не е продукт на т.н. химия с която блъскат животните, по простата причина, че ако има ботулини в тях самите те ша умрат. Казах вече да са включат докторята и капацитетите КИНОЛОЗИ, а не само да четат тайно. :-
готов си ама ти трябват две седмици
грешката ми е че което оставиха не ги прибрах а ги оставих да ги доядат ама до тогава
нали се вмирисват бе УМНИК :huh:ДЕТ ИМАШ ОТГОВОР ЗА ВСИЧКО кокоша главо :angry:
а не искаш да прозреш истината а си знайш свойто и въртиш кат изтъркана плоча
пп. моя приятел има рибарник и си взе пилешка кръв да червясат но червеното се изпари и остана розова вода или химикал, купи черва остави ги да червясат те се мумифицираха изсъхнаха
без да червясат
храни си твойте кокошки с домашна ярма и нидей да ги хвалиш купешките виж да ни ги хване и грипа :P
Патока сий паток. :-
Не ми тряят две седмици тряя ми един месец :yahoo:
Кокошата глава има малко акъл ама са убеждавам, чей повичи от твоя, патарок с тебя патарок :huh:
Кво кат са вмирисват бре. Ти не знайш ли, че физиологията на цялото сем. Кучета й приспособена към мърша и много хайванчета ядат с по-голям апетит вмирисано, отковлкото прасно :huh:
Нямам отговор за сичко, ама за квото имам имам. :->)
Пак ти казвам, патарок! :huh:
Хормоните, кокцидиостатиците, антибиотиците и консервантите имат съвсем друго влияние върху организма на човека като почнеш от елементарни хранителни отравяния, до хормонални изменения, включително и развитие на някои форми на рак.
Ама ако в случай говорим за ботулизъм, немой кокошките да са имали и да са живели, а твойти кучета да са го хванали от тях. Анадънму, патарок :angry:
Публикувано: 03 August 2008 - 03:25 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Оп-п-па! ;D
а-а-а-а, съкън! :o
кък тъй шта отнасят. кой ша краси форума :->)
Публикувано: 03 August 2008 - 03:39 PM
ей тия варненски доктори нищо не разбират
а пък си имат клиники апаратури лаборатории
и пак не знаят колкото илдю ;D
а моята теза накрая е от преяждане и свръх протеини,щОМ НЕ Е БОТУЛИЗЪМ
или то е едно и също
а не от мръсотия друга теза на УМНИКА кокошкар
в кръвта е открит йоден антибиотик който е бил забранен за храна на кокошки и пилета и въпреки това се използвал
Публикувано: 03 August 2008 - 03:47 PM
Цитат
или то е едно и също
в кръвта е открит йоден антибиотик който е бил забранен за храна на кокошки и пилета и въпреки това се използвал
ами аз кво ти казах бе паток :yahoo:
не написах ли - антибиотици, хормони, кокцидиостатици и т.н. :huh:
не съм казал че не може да бъде ботулизъм :-
казах, че не може по начина, по който го разисквате тука, патарок с тебя патарок :huh:
апък колкото до туй дали съм УМНИК, да-а-а-а - поне повече от мойти кокошки и някои набедени кучкари ;D
Публикувано: 03 August 2008 - 03:51 PM
Цитат
Цитат
или то е едно и също
ами аз кво ти казах бе паток :yahoo:
не написах ли - антибиотици, хормони, кокцидиостатици и т.н. :huh:
не съм казал че не може да бъде ботулизъм :-
казах, че не може по начина, по който го разисквате тука, патарок с тебя патарок :huh:
апък колкото до туй дали съм УМНИК, да-а-а-а - поне повече от мойти кокошки и някои набедени кучкари ;D
даааа
с радио не мож се спори ;D
Публикувано: 03 August 2008 - 05:30 PM
Виж какво пише той; дал им е единия ден прясни крака и глави-нямал е проблем.
Останало е извесно количество от храната и той не я е прибрал.Ако се е замърсила с пръст най много , това не вярвам да е проблем.На другия ден вече има голям проблем-храната става отровна.Казаха ми че токсина се развивал когато се свърже с кислорода.Но къде се намира токсина преди да се развие?
Ремзи, недей вярва много на докторите.Едното куче казаха че умряло от простуда. :huh:
Ремзи, започнаха ли да движат краката?

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 03 August 2008 - 06:40 PM
Карамане,ти се изложи бе човек,как десет дена не се появи на Камчия да ми се обадиш?

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 03 August 2008 - 07:08 PM
Цитат
Карамане,ти се изложи бе човек,как десет дена не се появи на Камчия да ми се обадиш?
Аааааа, МОД,НЕ СИ ПРАВ. Бях и те търсих. В неделя на изложбата на БОК те търсих. Не познавам никой , освен Стефан Попов и то по физиономия.Лично него три пъти го питах за теб.Отговора беше; Тука беше , но е мръднал някаде.Не съм виновен че не си седиш на работното място.

Публикувано: 03 August 2008 - 07:13 PM
Цитат
Виж какво пише той; дал им е единия ден прясни крака и глави-нямал е проблем.
Останало е извесно количество от храната и той не я е прибрал.Ако се е замърсила с пръст най много , това не вярвам да е проблем.На другия ден вече има голям проблем-храната става отровна.Казаха ми че токсина се развивал когато се свърже с кислорода.Но къде се намира токсина преди да се развие?
Ремзи, недей вярва много на докторите.Едното куче казаха че умряло от простуда. :huh:
Ремзи, започнаха ли да движат краката?
Нали предложах да са включат Кинолозите бре, Халабалатираните :yahoo:
отде толкоз акъл в Илдю да ви обяснява сичко. ;D
неможе една тема, по която никой тук не е компетентен достатъчно да са философства ей тъй - само да си чешим честолюбието.
прайлно са ти казали, щото токсина и анаеробен и кат са свърже с кислорода - хоп, на ремзиту кучатта болни :'(
не мой да са съди за даден проблем по откъслечни данни - били в хладилник, ама посля стояли извън хладилник, пък посля съ били вмирисали и незнам си ощи кво. то ако нещата бяха толкоз прости нямаше да има нужда от учани ора и от медицина, не чи сичката медицина й за свят ама се пак...
апък понеже ремзито и патарок и ма засегна, повече нищо няма да му кажа
ремзи, ако много си голям отворко, да ти обясня и механизма на действие на ботулиновия токсин ?
няма да ти го обясня, щото не заслужаваш.
иначи, колкото до кучатта ти, дано са опраят животинките.
Публикувано: 03 August 2008 - 07:39 PM
майтапиш обиждаш пък не търпиш на майтап
ти обяснявай аз през това време да прочета малко за креационизъм ;)
Карамане кучетата се оправиха
Публикувано: 03 August 2008 - 07:43 PM
Не изкам никой да филосовства , а всеки който е имал проблем или е чул за такъв да го напише.
С тези сложни схеми кой ще разбере. Обясни го по простичко, като за нас . ;D ;D

Публикувано: 03 August 2008 - 07:52 PM
Цитат
Не изкам никой да филосовства , а всеки който е имал проблем или е чул за такъв да го напише.
С тези сложни схеми кой ще разбере. Обясни го по простичко, като за нас . ;D ;D
Абе карамане, нали туй исках да кажа.
секи да си знай мястото. Аз не моя да обяснявам. Нямам толкоз акъл. Ако не вярваш, питай Голямата Шапкла (нали ма, Шпакло ;D)
За сяко нещо си има хора и труда и знанията им тряа да са уважават.
Да са включат докторите, Кинолозите ;D ... те да са изкажат.
на меня ми дай да гледам колко яйца са снесли кокошките ми :yahoo:
Публикувано: 03 August 2008 - 08:00 PM
Цитат
Не са ма излъгали. Да ти са живи и здрави. :yahoo:

Публикувано: 03 August 2008 - 08:05 PM
Цитат
Цитат
Не са ма излъгали. Да ти са живи и здрави. :yahoo:
Да-а-а, и от меня - да са му здрави кучетата и да внимава!
пък на него ша му кажа да си седни малко на задника и преди да каже Хоп, да не скача :angry:
Публикувано: 03 August 2008 - 08:21 PM
Цитат
Цитат
Абе и там ша я закъдриш една... :huh:
да прав си
по си падам по
Чарлз Ледбитър и Робърт Монро
ати сега обясни по простичко както казва караман като за кучкари без епитети на висок стил и технически термини чи и аз кучкаря да схвана нещо и дане правя пак грешки с некомпетентното си хранене на моите кангалчета,а и всички кучета раним.
чи да си седя малко на задника чи ний младите сме многу емоционални и докато кажеш леб той ти лепнал А ТО ЗА ЛЕБЛЕБИЯ ставало въпрос ;D