Каракачанското куче
Публикувано: 06 November 2008 - 06:58 PM
Цитат
ТОЙ МОД-а ИЗОБЩО НЕ ЧЕТЕ АКО ПИТАШ МЕН.
МОД:АКО ПИТАТ ТЕБЕ, СИГУРНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛЮЧАТ ТЕМИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ МОДа ЧЕТЕ!??
МОД:АКО ПИТАТ ТЕБЕ, СИГУРНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛЮЧАТ ТЕМИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ МОДа ЧЕТЕ!??
ако питат мене МОД-а трябва да санкционира хората,които само се заяждат в тези форуми :(

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 07 November 2008 - 03:13 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
:blink:
Един помашки красавец и от мен,
........Шкумба,това ли е единственото помашко куче което си виждал у живота си ;D
Искаш да ти отговоря със да ли?
Не, и още едно дето ми продаде и го гръмнах,че обичаше да се храни с телета и агнета голяма дамазлък,преди седмица гръмнах и дъщерята,можеш да питаш вуйчо си и тя наследила доброто хранене на майка си.Пак питай.. ;D ;D
убил си куче??гръмнал си го??наистина ли?/мога ли да знам причината??мислиш ли че е нормално?
Прецени сам,натръшка ми шест телета и четири агнета,това може ли да е овчарско куче,а какво би направил ти,ако теб те бе споходило? :(
породноста никога неможе да бъде прицхина куче да удави теле дори да ниама грам чобанска кръв в него ,просто човека отглеждал го(може би твои работник) незнае кво е куче още по малко пък чобанско ,имаи впредвид че моите(мелези) се храниат и с месо ,наи често говеждо от остатъците от животните които са пазели или с умрели от тиах
родено чобанско куче ниама ,то се прави ,качествата му помагат да си върши работата ,на кво ще го научиш ти е дръга работа ,мога да социализирам пит,бих пробвал и с лъв ако имах ,с крокодил не бих опитвал.а този чиито куче нападнало собственото му стадо(говриа за удушване а не за ухапване) не заслужава овчарско куче и със сигурност незнае какво е това
родени маистори шампиони са само по изложбите за екстериор,защото заобикалиащата среда почти не влияе или влияе много малко в едно поколение ,за поведение нещата са 50 на 50 колкото зависи от вродените качества толкова и от обучението ,това ти куца на теб,под обучение не рабираи легни и стани

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 07 November 2008 - 03:24 PM
Едно смислено мнение!
Покрай хорските глупости, някой съвсем забравиха кучетата!
Покрай хорските глупости, някой съвсем забравиха кучетата!
Публикувано: 08 November 2008 - 03:21 PM
Цитат
Цитат
а това второто в кой тип окраска се вписва.мисля че ще ви е полезно да прочетете последния брой на списание:моят приятел кучето.там са описани много добре различните видове окраска.
котка+куче=КК ;)

Публикувано: 08 November 2008 - 03:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
а това второто в кой тип окраска се вписва.мисля че ще ви е полезно да прочетете последния брой на списание:моят приятел кучето.там са описани много добре различните видове окраска.
котка+куче=КК ;)
Публикувано: 08 November 2008 - 03:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
котка+куче=КК ;)
най-модерната B)