Цитат
В предните постове пишеше за "грешки" в развъждането.Грешки може да допусне човек незнаещ, подведен или излъган.Но човек виждал и претендиращ да познава старите кучета/Попов/ да прави кръстоски и да ги представя за чистопородни екземпляри- това вече не е ГРЕШКА, а нагла лъжа.Човек, който е съдил КК, а сега да разправя, че такава порода никока не е имало.Човекът, който наложи и разпространи идеята за "национално предателство"и оплю своите колеги, който сложи отпред едно гръмко "Българско" след като нищо българско не е останало вече и на всичко отгоре определя основните тенденции в развъждането.За каква грешка ми говорите.Извинявайте обаче, ако аз имам чисти намерения бих се дистанцирал от една такава каша.
И след като държите толкова много на името, защо именно българите са го нарекли каракачанско?Замисляли ли сте се по този въпрос?
Писах за грешки на хора не на един, не писах имена умишлено. Но не сам адвокат на никого, всеки може сам да приценява.А за името всеки си дьржи......А относно името на кучето се спрях на БОК , да ти кажа честно не да се правя на наи големия Бьлгарин а защото ми звучеше по Бьлгарско......но не се и подигравам на друг с /друго / име или които не мисли така. ;)