Каракачанското куче
Публикувано: 09 January 2007 - 10:26 PM
Прикачени файлове
-
post_51_1146337886_1_.jpg (77.8K)
Брой сваляния: 125
Публикувано: 09 January 2007 - 10:26 PM
Прикачени файлове
-
post_51_1146338079_1_.jpg (93.27K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 10 January 2007 - 07:56 AM
Абе драги, ти помниш ли колко БОК бяха с изрязани уши? И то не едното ами и двете! Ха помъдрувай малко па се надявам да се сетиш!
Тук в този случай един силно проявен недостатък - високо поставени уши, не означава че това кученце ще бъде включено в развъдна работа за в бъдеще.
Пробва й нещо ново! Дано някой ти върже!!!! l) l) l)
Публикувано: 10 January 2007 - 09:13 AM
Цитат
Абе драги, ти помниш ли колко БОК бяха с изрязани уши? И то не едното ами и двете! Ха помъдрувай малко па се надявам да се сетиш!
Тук в този случай един силно проявен недостатък - високо поставени уши, не означава че това кученце ще бъде включено в развъдна работа за в бъдеще.
Пробва й нещо ново! Дано някой ти върже!!!! l) l) l)
Добре де, това тука е пале и примерно няма да се работи с него. В което не съм сигурен. Айде кажи нещо за снимките , които пусна шаро. Двете глави .
Публикувано: 10 January 2007 - 09:38 AM
Благодаря предварително за отговорите!
Поздрави!
Публикувано: 10 January 2007 - 09:53 AM
Цитат
Благодаря предварително за отговорите!
Поздрави!
Привет Владко!
С възрастта долната челюст ще продължи да израства и най вероятно захапката ще стане обратна. Сега е така наречената обратна ножица-има триене между горните иш долните резци но долните са пред горните. Клещовидната захапка се проявява когато има съвпадане на на горните и долните резци.
Поздрави
Публикувано: 10 January 2007 - 11:05 PM
Цитат
Щом Пайо наричаш азиатец!!!! l) 1super
А Паисий винаги трябва да се цитира щом има нужда!
А , никъде не съм казал такова нещо.Вярно споменавам за прародината ...... обаче гузен негонен бяга. d)
Иначе имах предвид , че някои от животинките трябва да вървят със по -изправени глави. За да не си настъпят бърните. "Специалисте"! bash
Публикувано: 14 January 2007 - 10:26 PM
ХАн,тоя е веселяк ха oleeee ?????
хехехехехех

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 15 January 2007 - 01:21 PM
Цитат
ХАн,тоя е веселяк ха oleeee ?????
хехехехехех
Като си толкоз курназ качи пак снимките , обаче и в двете теми. Нека да чуем по-вече мнения.
Публикувано: 15 January 2007 - 02:04 PM
1. Защо кучето от снимката ,което беше обявено за мелез със кавказец,побеждава в изложба на МАКК в Силистра със съдия В.Динчев?
2. Има ли снимки на потомци на Гаро,синове внуци, каквото и да било,за сравнение?
Ако нямате какво да отговорите по тези въпроси,всичко което казахте до сега за кучето ще го считам за безпочвено оплюване на Балчев.
Публикувано: 15 January 2007 - 06:09 PM
Вярно казваше братовчед ти Цафа -преди няколко дни"Стефан коча-братовчед ми само преди няколко години на овците кучета казваше и обратно,дорбе че не влизам в форума да напиша и аз малко истини за сегашния клуб на БОК и произхода на мелезчетата"....
поздрави,,,,

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 16 January 2007 - 08:55 AM
Цитат
Вярно казваше братовчед ти Цафа -преди няколко дни"Стефан коча-братовчед ми само преди няколко години на овците кучета казваше и обратно,дорбе че не влизам в форума да напиша и аз малко истини за сегашния клуб на БОК и произхода на мелезчетата"....
поздрави,,,,
Дай ги тези дето се смеяг да ги чуем тук. Колкото до познанията ми , не си ти човека който може да ме засегне!
Братовчед ми Цафа е грамотен. Да заповяда във форума . Другото е интрига , но слабо скроена. И за това се иска акъл, ама при тебе както всички знаят е дефицит.