Каракачанското куче
Публикувано: 14 March 2008 - 04:29 PM
Ако името зависи от това от кои етнос са вземани кучетата на МАКК и НКБОК бъдете сигурни че не е нито кк нито бок а пок тоест помашко овчарско куче или както е модерно да се казва българомохамеданско овчарско куче кажете ми колко линии произлизат от този етнос ,и колко линии в които ниама никакъв помашки корен кучето?Ахриани горани торбеши булгаромохамедани или накратко казано помаци ,населяват балканския полуостров и то по изворните места на балканските кучета .....та да го кръстим със името си .....мастаре?не мислиш ли че не е правилно да се казва бок

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 March 2008 - 04:37 PM
Цитат
Йоан Кръстител Поредний. :namigam:
епа не съм кристина ...момче съм
;D ;D :P,нали всички пишем за да се правим на интересни

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 March 2008 - 04:47 PM
Цитат
Ако името зависи от това от кои етнос са вземани кучетата на МАКК и НКБОК бъдете сигурни че не е нито кк нито бок а пок тоест помашко овчарско куче или както е модерно да се казва българомохамеданско овчарско куче кажете ми колко линии произлизат от този етнос ,и колко линии в които ниама никакъв помашки корен кучето?Ахриани горани торбеши булгаромохамедани или накратко казано помаци ,населяват балканския полуостров и то по изворните места на балканските кучета .....та да го кръстим със името си .....мастаре?не мислиш ли че не е правилно да се казва бок
Публикувано: 14 March 2008 - 04:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не всички.
Среща се по някой друг отстояващ истината.
Къде е?Тук ли?Коя истина ?

Публикувано: 14 March 2008 - 04:52 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Не всички.
Среща се по някой друг отстояващ истината.
Къде е?Тук ли?Коя истина ?
Не. Тук е само бойно поле за отстояването й.
:palec:
За обмен на информация.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 14 March 2008 - 05:06 PM
Цитат
Специално за пепи едно помашко-каракачанско
ти ли си го произвел че твърдиш че такова?

Публикувано: 14 March 2008 - 05:14 PM
Цитат
Пътя на каракачаните ;DДоспат-Сърница-Велинград-Юндола-Белмекен ;)Сега ще видите и оригинални каракачани и техните къщи ;)