Каракачанското куче
Публикувано: 15 March 2008 - 04:11 PM
На въпросите ти е отговорено вече, по-назад в темата.
Топлата вода няма да откриеш, колкото и да ти се иска.
Каракачаните са част от българския народ. Има от тях такива, които продължават да гледат животни.
Власите също са номади.
Топлата вода няма да откриеш, колкото и да ти се иска.
Каракачаните са част от българския народ. Има от тях такива, които продължават да гледат животни.
Власите също са номади.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 15 March 2008 - 04:26 PM
Цитат
Цитат
Цитат
А за кучетата какви са.Като ги има каде да идя и да ги видя.
?
Кефи се на живота, по начина по който го схващаш и това е.
Задаваш въпроси, на които е отговаряно стократно.
Нов отговор, който да те устройва няма кой да ти измисли.
Така че.. Радвай се! :blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 15 March 2008 - 06:22 PM
Цитат
Цитат
пок бе или бмок
...ъ ...каво да бълнувам.джентълмене ,я образоваи.тва тди-ката ....ти българин ли си ,или не си ,гледам драифа отгоре ти ;D ;D ;D,три пъти ,турчин те пише ....то по точно сокла помак написа де.
турбо аз съм помак и не съм единствения във форума и в България,ако продължиш да ми драифаш ,ще ми станеш на атмосверен дизел,направо щи издухам турбото от гоненене ;D
дали съм Българин ти няма ми кажеш кво съм аз сам си определям ,тебе си можеш да пишеш татарин или тюркмен ,мен ше ме питаш къв съм ......яснооо,няма се оплаквам на модератора щото имаше нещо в правилата по въпроса

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 15 March 2008 - 06:29 PM
Цитат
мила пепи несе ядосваи без нерви скьпа :wub:
аре бе турчин ли си ? а?или те е срам да си кажеш?

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 15 March 2008 - 06:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
мила пепи несе ядосваи без нерви скьпа :wub:
аре бе турчин ли си ? а?или те е срам да си кажеш?
B)е срамуваи си се ефтине(тва от иофтин интригант ли идва) ,аз няма за кво
мноо поздрваи на онез де биаа на гиозе