Каракачанското куче
Публикувано: 17 March 2008 - 09:59 AM
хахаха честито разцеплание
единствения развъдчик на пазачи в България за мен е ,ила са по точно ,братя Седефчеви. Новата мокк ще стане като нкбок после и тя ще се делне
остават си старите муцуни ,и попов ще остане ,и стоев и всички му там .ще делят делят и накрая няма да има кво да им е честито
единствения развъдчик на пазачи в България за мен е ,ила са по точно ,братя Седефчеви. Новата мокк ще стане като нкбок после и тя ще се делне
остават си старите муцуни ,и попов ще остане ,и стоев и всички му там .ще делят делят и накрая няма да има кво да им е честито

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 17 March 2008 - 11:54 AM
Цитат
B)Задавам си въпроса защо едни от най големите радетели на МАКК не са били поканени на това прочуто събрание и щом ще се сменя ръководството не трябва ли ида присъстват всички членове-а тука нещо по терлички май и това събрание да лие лигитимно в такъв случай
Публикувано: 17 March 2008 - 12:13 PM
Аз мисля че не трябва да се присмиваме и хулим хората от МОКК, защото
първо ние не сме членове на тяхната организация, второ не сме запознати
с точните причини накарали ги да се разделят със доскорошните си идоли !!!!!
Знам само че не е желателно да се смеем на комшиите когато тяхната къща гори,
защото огънят много лесно може да се прехвърли и в нашата къща. Така, че момчета и
момичета нека ги оставим да се разберат сами и да разрешат споровете си на спокойствие...
Всеки сам си избира къде да членува, на кого да симпатизира и как да именува кучетата си !!!
Въпреки, че съм член на НК БОК и винаги съм бил за името Българско Овчарско Куче със синоним
Каракачанско, това не ми е пречело да поддържам приятелски отношения със членове на МАКК или
сега МОКК. Със Светльо Стоев се познавам от 98 година или преди 10 години, с Тихомир Кунев сигурно
пак от толкова, с Росен Михайлов също от доста години, с Атила Седефчев от три години и въпреки, че
с тях не споделяме едни и същи виждания по отношение името и визията на овчарското ни куче винаги
сме намирали общ език и сме говорили на тема същото това наше овчарско куче. Хора, важно е кучето...
защото огънят много лесно може да се прехвърли и в нашата къща. Така, че момчета и
момичета нека ги оставим да се разберат сами и да разрешат споровете си на спокойствие...
Всеки сам си избира къде да членува, на кого да симпатизира и как да именува кучетата си !!!
Въпреки, че съм член на НК БОК и винаги съм бил за името Българско Овчарско Куче със синоним
Каракачанско, това не ми е пречело да поддържам приятелски отношения със членове на МАКК или
сега МОКК. Със Светльо Стоев се познавам от 98 година или преди 10 години, с Тихомир Кунев сигурно
пак от толкова, с Росен Михайлов също от доста години, с Атила Седефчев от три години и въпреки, че
с тях не споделяме едни и същи виждания по отношение името и визията на овчарското ни куче винаги
сме намирали общ език и сме говорили на тема същото това наше овчарско куче. Хора, важно е кучето...
Публикувано: 17 March 2008 - 12:19 PM
Цитат
Аз мисля че не трябва да се присмиваме и хулим хората от МОКК, защото
Публикувано: 17 March 2008 - 12:20 PM
Murtap,
даваш пояснения само по определени въпроси.. Жалко.
Диамандиев,
аз когато сгреша отчитам. Зная какво съм писала и заставам зад всяка от думите си. Съвсем последователни са ми постовете. :blink:
Прибързваш с изводите и грешиш. :blink:
даваш пояснения само по определени въпроси.. Жалко.
Диамандиев,
аз когато сгреша отчитам. Зная какво съм писала и заставам зад всяка от думите си. Съвсем последователни са ми постовете. :blink:
Прибързваш с изводите и грешиш. :blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 17 March 2008 - 12:23 PM
Цитат
Цитат
ТЯ НАШАТА КЪЩА ЕЗГОРЯ ОДАВНА,И ДОСТА ОТ ТЯХ СЕ ПОСМЯХА ;DНО КАКТО КАЗВАШ ТО ПРИХВАЩА ;D ;D ;D ;D ;D
Прихваща и то много бързо, направо мълниеносно !!!
Публикувано: 17 March 2008 - 12:34 PM
Защо не се замислите,за да се стигне до този моменти е имало предистория!
Защо КАРА-АТИЛА или ТИТО-РОСЕН след като са били мълчат!
Защо ТИТО-РОСЕН,не е пожелал да се запише за събранието а е бил само наблюдател!Същото важи и за ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ!
А как оправителният съвен е бил подменен преди няколко месеца без ОБЩО СЪБРАНИЕ от изгонените господа,като отстраняват СВЕТЛИН СТОЕВ от прецедателското място!ТОВА ОТ КАКВИ ПОДБУДИ Е БИЛО ПРОДИКТУВАНО-В ИМЕТО НА КУЧЕТО ИЛИ В ИМЕТО НА ПАРАТА,КАКТО Е СЪС ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ И ДРУГАТА ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЕДЕФЧЕВИ!
ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
ТАКА ЧЕ,ВИЕ КОИТО ИМАТЕ РАБОТЕЩИ КУЧЕТА И СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЖИВОТНОВЪДСТВО,А НЕ ГЛЕДАТЕ КУЧЕТА ЗА"КЕФ",ЗАДАЙТЕ ТОЧНИТЕ ВЪПРОСИ НА ВАШИТЕ "ДРУГАРЧЕТА",КОНКРЕТНО И ДА ВИДИМ КАКЪВ ОТГОВОР ЩЕ ПОЛУЧИТЕ!
ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО Е КОРЕКТЕН ОТ ИЗКЛЮЧЕНИТЕ И НЕ Е ЗАДКУЛИСНО НАСТРОЕН Е ВЕРГИЛ МУРАРОВ!КОГАТО ГО ПОЗНАВАХ!
Защо КАРА-АТИЛА или ТИТО-РОСЕН след като са били мълчат!
Защо ТИТО-РОСЕН,не е пожелал да се запише за събранието а е бил само наблюдател!Същото важи и за ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ!
А как оправителният съвен е бил подменен преди няколко месеца без ОБЩО СЪБРАНИЕ от изгонените господа,като отстраняват СВЕТЛИН СТОЕВ от прецедателското място!ТОВА ОТ КАКВИ ПОДБУДИ Е БИЛО ПРОДИКТУВАНО-В ИМЕТО НА КУЧЕТО ИЛИ В ИМЕТО НА ПАРАТА,КАКТО Е СЪС ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ И ДРУГАТА ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЕДЕФЧЕВИ!
ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
ТАКА ЧЕ,ВИЕ КОИТО ИМАТЕ РАБОТЕЩИ КУЧЕТА И СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЖИВОТНОВЪДСТВО,А НЕ ГЛЕДАТЕ КУЧЕТА ЗА"КЕФ",ЗАДАЙТЕ ТОЧНИТЕ ВЪПРОСИ НА ВАШИТЕ "ДРУГАРЧЕТА",КОНКРЕТНО И ДА ВИДИМ КАКЪВ ОТГОВОР ЩЕ ПОЛУЧИТЕ!
ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО Е КОРЕКТЕН ОТ ИЗКЛЮЧЕНИТЕ И НЕ Е ЗАДКУЛИСНО НАСТРОЕН Е ВЕРГИЛ МУРАРОВ!КОГАТО ГО ПОЗНАВАХ!
Публикувано: 17 March 2008 - 12:40 PM
Цитат
Това е лъжа, която изрекох, афектирана от случая.
Не отговаря на истината.
:blink:
Не отговаря на истината.
ТАЗИ ЛЪЖА ТЕ ДЪРЖА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА!
А СЕГА КАК ДА ТИ ВЯРВАТ ХОРАТА!
НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ.
ОТДАВНА НЕ ТИ ВЯРВАМ!
Публикувано: 17 March 2008 - 12:40 PM
Цитат
Цитат
Това е лъжа, която изрекох, афектирана от случая.
Не отговаря на истината.
Не отговаря на истината.
ТАЗИ ЛЪЖА ТЕ ДЪРЖА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА!
А СЕГА КАК ДА ТИ ВЯРВАТ ХОРАТА!
НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ.
ОТДАВНА НЕ ТИ ВЯРВАМ!
Не ме е държала повече от година, а може би около седмица, две.
А кой на какво и кога, в какъв момент вярва си е лично негова работа.
Човек вярва в каквото иска.

Вълк вълка не хапе.