Каракачанското куче
Публикувано: 24 April 2008 - 02:57 PM
МАКК за вас е история. Както и вие за нея.
Пожелаваме ви успех в кучкаруването!
N.B! Да ти напомня - изписва се "Международна организация "Каракачанско куче(МОКК)". Така че не заблуждавайте хората, добавяйки след името си абревиатурата на Асоциацията - МАКК.

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 24 April 2008 - 04:56 PM
Цитат
Ми ние половината и повече си се познава ме и лично и си знаеме и стоката,така че..

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 24 April 2008 - 05:27 PM
Цитат
Я погледни отляво откъде съм.Нещо май се чудиш какво да пишеш във форума.Нито има се вика пЕсовици,нито бЕсовци ,а имена колкото щеш

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 24 April 2008 - 06:08 PM
Публикувано: 24 April 2008 - 06:54 PM
Цитат
Публикувано: 24 April 2008 - 07:00 PM
Цитат
Можеш ли да покажеш нейни снимки и да кажеш от кои родители е тя ?
Публикувано: 24 April 2008 - 07:01 PM
Цитат

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 24 April 2008 - 07:03 PM
Публикувано: 24 April 2008 - 07:04 PM
Цитат
Цитат
Можеш ли да покажеш нейни снимки и да кажеш от кои родители е тя ?
Добре, тогава значи не съм догатнал правилно че АРЗАН като син на ШАРО Пепеляновия му е баща !!!
Като нямаш снимки на родителите му, можеш ли поне да споделиш как се казват и през кого е внук на ШАРО ?
Публикувано: 24 April 2008 - 07:11 PM
Цитат
Цитат
ами те тия гражданя са по-големи селяни от сляните. щото като идат в големия град от комплекси от къде са се пръкнали започват да си мразят корена. особено пък такива дето са вече трето четвърто поколение гражданя. я му кажи селянин, леле-е-е-е, ще ти издере очите пък то манталитета му не на селянин ами на селяндурин.
Публикувано: 24 April 2008 - 07:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ами те тия гражданя са по-големи селяни от сляните. щото като идат в големия град от комплекси от къде са се пръкнали започват да си мразят корена. особено пък такива дето са вече трето четвърто поколение гражданя. я му кажи селянин, леле-е-е-е, ще ти издере очите пък то манталитета му не на селянин ами на селяндурин.
мда ,повечето софиянци реагират така ,забелязъл съм ,мисля че имаше впредвид друго данди обаче ,нека са си граждани (на село раждани) но да бъдат хора като селяните ,говоря за човешки добродетели

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 24 April 2008 - 07:22 PM
Цитат
Публикувано: 24 April 2008 - 07:44 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
мда ,повечето софиянци реагират така ,забелязъл съм ,мисля че имаше впредвид друго данди обаче ,нека са си граждани (на село раждани) но да бъдат хора като селяните ,говоря за човешки добродетели
абе джонсън, българите сме чешити. виж си подписа. който има добродетели ги има. независимо къде е раждан или къде живее. пък който си е рядко л...о, той си е такова.
Публикувано: 25 April 2008 - 12:59 AM
Цитат
==================================================================
Karaman-e,
Как така какви идеи ги свързват Бре ? :blink:
Ами Далаверата бе брато ...мангизите... за какво мислиш са всичките им мръсни номера и инсинуации?
Един прави мезез от Каракитан -едър космат с бъчонка под врата за да е продаваем , друг негов върл противник прави разобличителен филм за това и готово. ;D ...парите да се въртят.
Собственника на санбернарския Каракитан плюе своя опонент Росен и го анатемосва и в следващия момент
се заобичват като брятя :drugarche:, обединени от финикийските знаци.
За какво достоинство и етика може да става дума?
Забравили са Идеята за кучето и всяко тяхно действие смърди.
..."ДОСТА бяхме и в кв.ЗОРА когато ШАРО се появи за първи път за да става член на МАКК.Ти помниш ли как го посрещна Сидер?Помниш ли как брат ти се опълчи на толкова хора,като Каракачанско куче на пост и ШАРО си тръгна като ........ "
...Изгонили са шаро и той се изнизал като пръдня... и какво от това ?
Той е като ненаситен кърлеж, без етични норми - ето отново се впи и смуче кръв (разбирай мангизи).
Утре предателя отново ще се отвърне от сегашните си покровители и ще се присламчи към поредния донор.
Защото един индивид :prase: паднал веднъж в септичната яма ще си смърди цял живот.
Според мен вземете го зачислете във всички организации-БОК-МОКК-МАКК-ГОРАН...еди кой си за БОК ...
към дворните кучета на Ба`т Бойко... за не се претеснява пепеПудката при своите бъдещи прелитания насам - натам.
Ей, Българи ! Забравете парите, лидерските си амбиции, и нека НАШЕТО ОВЧАРСКО КУЧЕ бъде на първо място.
Докато не осъзнаете това и не спрете да си го "мерите" напредък няма да има. :mazohist: