Каракачанското куче
Публикувано: 24 May 2008 - 11:00 PM
Цитат
о-питам те на правилното място,въпреки че не е по темата
не съм видял кучето. писах, което е истина, че влязох там абсолютно случайно и щото та видях, че и там са вреш и там от мъдри хора акъл зимаш.
не знам кое е кучето. не съм го видял.
ядосах се, че се пишат неща от развъждането от хора дето хабер понятие си нямат от туй нещо.
Испански Мастиф - признат от МФК под № 91
Пиренейски Мастиф - признат от БФК под № 92
Голям Пиренеец (също от групата на мастифите) - признат под № 137
Публикувано: 24 May 2008 - 11:00 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ама тоз път май бая сай насмукала, че още не сай обадила
Абсолютно си прав. :yahoo: :yahoo:
ти ша видиш като изтрезней кво става ;D
НА МОРЕТО ДУПКА. :o :o :o :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 24 May 2008 - 11:10 PM
Цитат
Цитат
абе новобранец, ма тя никога не е била подготвена бре.
ok.да знам занапред.
ето снимката

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 24 May 2008 - 11:13 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ok.да знам занапред.
ето снимката
не знам. ;D
питай кака си Инсулт дето тръгна да ми дава акъл. :yahoo:
аз тез не ги харесвам
е ти две от мене
харесвам ги, щото са чобански - № 137 по МФК
Публикувано: 24 May 2008 - 11:17 PM
[/quote]
ИЛДЕ как да ги питам? Не виждаш ли как се крият и не отговарят.От начало бяха много сербез ,а после в миши дупки.Сега чакаме компетентните органи. Да не би тези компетентни органи да са биле на НЕЛИГИТИМНИЯ УС в ПЛОВДИВ. Да не би те пак да са уредили далаверката на РОСЕНЧУ ШАРОВ ТИТОВ , мангизите за него , а данаците за МОКК(МАКК) . Ама те незнаят че сопата винаги има два края. ;D ;D ;D

Публикувано: 24 May 2008 - 11:24 PM
питай някой от бившите си колеги ;D
[/quote]
ИЛДЕ как да ги питам? Не виждаш ли как се крият и не отговарят.От начало бяха много сербез ,а после в миши дупки.Сега чакаме компетентните органи. Да не би тези компетентни органи да са биле на НЕЛИГИТИМНИЯ УС в ПЛОВДИВ. Да не би те пак да са уредили далаверката на РОСЕНЧУ ШАРОВ ТИТОВ , мангизите за него , а данаците за МОКК(МАКК) . Ама те незнаят че сопата винаги има два края. ;D ;D ;D
[/quote]
те са свикали оперативния щаб ;D
да измислят поредната лъжа (интрига) как да са докажат отново честни, ама обезчестени :rolleyes:
кви компетентни органи бе. що ги подценяваш. по компетентни от тях няма :huh:
росенчу му било зор да са вреди да си продава манджата. кво стана не му ли са отвори парашута или малко му са видя, че реши повече да лапне. той не знай ли, че дето й пловдивския гений на "онеправданите" лапане за други няма :'(
Публикувано: 24 May 2008 - 11:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ok.да знам занапред.
ето снимката
не знам. ;D
аз тез не ги харесвам
е ти две от мене
туй кво е .пиренейски ли.красота :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 24 May 2008 - 11:36 PM
[quote author=karaman link=topic=3872.msg411506#msg411506 date=1211663876]
[/quote]
[/quote]
да измислят поредната лъжа (интрига) как да са докажат отново честни, ама обезчестени :rolleyes:
росенчу му било зор да са вреди да си продава манджата. кво стана не му ли са отвори парашута или малко му са видя, че реши повече да лапне. той не знай ли, че дето й пловдивския гений на "онеправданите" лапане за други няма :'(
[/quote]
Един човек му го каза това за пловдивския гений , на 14.04.2008г. в 10.45ч. ама той не вярва. Той вече си мисли че СЕДЕФЧЕВИТЕ са му простили за филма за мелеза КИТАН. ;D ;D ;D ;D ;D

Публикувано: 24 May 2008 - 11:42 PM
[quote author=ildefrance link=topic=3872.msg411507#msg411507 date=1211664263]
[quote author=karaman link=topic=3872.msg411506#msg411506 date=1211663876]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Един човек му го каза това за пловдивския гений , на 14.03.2008г. в 10.45ч. ама той не вярва. Той вече си мисли че СЕДЕФЧЕВИТЕ са му простили за филма за мелеза КИТАН. ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
[size=15]абе те ша му смучат сички ...
ами явно още има кво да са истиска от тях, че затуй не гий пре..ал[/size]
Публикувано: 24 May 2008 - 11:44 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ok.да знам занапред.
ето снимката
не знам. ;D
аз тез не ги харесвам
е ти две от мене
туй кво е .пиренейски ли.красота :yahoo: :yahoo:
Естествено!!!
едни от най-добрите пазачи!!!
е, не са по-добри от кангала, ама са добри. само че нещо ги засраха. много дисплация, много израждане от инбридинг,
ма питай кака си Инсулт. тя и тез явно ги разбира ;D
Публикувано: 24 May 2008 - 11:50 PM

Публикувано: 24 May 2008 - 11:56 PM
Цитат
за цени ша питаш ,емзиоглу :angry:
За мене кучетата нямат цена
Може да е 5 лева, може да е 5000 евро. Важно е за кого е и дали си заслужава човек да му обръща внимание
Мразя!!! Хора дето използват кучета като машини за пари, а сигур 99% от подвизаващите тука из форумите са такива.
Качето за мене винагий било приятел. Приятелите имат ли цена и могат ли да се продават?!
Публикувано: 25 May 2008 - 12:04 AM
Цитат
ванката с цифрите :-
кък може да кажеш че кангала й мърляв бе, ахмак :angry:
малакли е боклук за изродиу, дето хич не гий еня работното куче, а такова дето да са бий и да им носи пари.
мразя хора, дето си захвърлят кучетата, щото не ги били удовлетворявали (Шпакло-о-о :huh:)
маразя такива дето ползват кучета за бой :angry:
че на сичко отгоре на туй му викат "тестове" :huh:
позор за цивилизацията
Публикувано: 25 May 2008 - 12:06 AM
[/quote]
ИЛДЕ, по този въпрос не съм съгласен с теб.Той и С.СТОЕВ беше приятел с някой хора, ама не казват каква цена взеха за да го предадат.

Публикувано: 25 May 2008 - 12:06 AM
Цитат
Цитат
ванката с цифрите :-
кък може да кажеш че кангала й мърляв бе, ахмак :angry:
малакли е боклук за изродиу, дето хич не гий еня работното куче, а такова дето да са бий и да им носи пари.
мразя хора, дето си захвърлят кучетата, щото не ги били удовлетворявали (Шпакло-о-о :huh:)
маразя такива дето ползват кучета за бой :angry:
че на сичко отгоре на туй му викат "тестове" :huh:
позор за цивилизацията
ми с тоя цвят са малко.....................