Каракачанското куче
Публикувано: 25 May 2008 - 12:14 AM
Качето за мене винагий било приятел. Приятелите имат ли цена и могат ли да се продават?!
[/quote]
ИЛДЕ, по този въпрос не съм съгласен с теб.Той и С.СТОЕВ беше приятел с някой хора, ама не казват каква цена взеха за да го предадат.
[/quote]
виж ся кво щи кажа.
човешките взаимоотношения са сложно нещо и аз например като ям на някой лайната най-напред са сърдя на себе си, че съм са излъгъл в преценката си, пък после на отсрешния.
ся ако искаш и лекции за психология на човека да ти изнеса - и туй ша напрая :yahoo:
имам един приятел, дето мий разказвал за една книга за деградацията на човека - като ми разпраял разни работи за разни хора (от вашто обкръжение) и като съпоставям с книгата имам чувството че автора имал за пример някой от вечно онеправданите "чести" и "принципни". само дето автора й живял преди бая години, пък тез мекерета сега си показват параноите.
тъй че и тоз дето ми го цитираш, ся ша лапа и преглъща един път лайната на психопатите, един път собствената си наивност.
Публикувано: 25 May 2008 - 12:22 AM
[quote author=karaman link=topic=3872.msg411550#msg411550 date=1211666807]
Качето за мене винагий било приятел. Приятелите имат ли цена и могат ли да се продават?!
[/quote]
ИЛДЕ, по този въпрос не съм съгласен с теб.Той и С.СТОЕВ беше приятел с някой хора, ама не казват каква цена взеха за да го предадат.
[/quote]
виж ся кво щи кажа.
човешките взаимоотношения са сложно нещо и аз например като ям на някой лайната най-напред са сърдя на себе си, че съм са излъгъл в преценката си, пък после на отсрешния.
ся ако искаш и лекции за психология на човека да ти изнеса - и туй ша напрая :yahoo:
имам един приятел, дето мий разказвал за една книга за деградацията на човека - като ми разпраял разни работи за разни хора (от вашто обкръжение) и като съпоставям с книгата имам чувството че автора имал за пример някой от вечно онеправданите "чести" и "принципни". само дето автора й живял преди бая години, пък тез мекерета сега си показват параноите.
тъй че и тоз дето ми го цитираш, ся ша лапа и преглъща един път лайната на психопатите, един път собствената си наивност.
[/quote]
Аааааа,ИЛДЕ,остави тези лекции за психологията , че ще ми отиде семейния бюджет до края на годината. За вискенцата става дума. ;D ;D ;D

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 25 May 2008 - 01:51 AM
Цитат
Карамане,
Не сте съвсем прави в случая и ще се опитам да се аргументирам.
Има редица ФАКТОРИ , които я оневиняват.
1. Пред името си МАХ има едно определение :huh: което обяснява всичко. ;)
2. Като специалист по радиоелектроника ще се опитам да ви дам един пример с една тонколона свързана към аудио - усилвателна уредба.
На пръв поглед тонколоната изглежда мастита, масивна и вдъхвайки доверие. :blink:
Ако обаче и отворите задния капак, ще се уверите че вътре е куха :o и елементарна -
има само един говорител, които не е логически елемент и се управлява ;) с подаденото му напрежение.
Така че каквото и се подаде като информация от нейните покровители B) това и възпроизвежда тя.
И когато понякога нейните информационни поръчители сгафят с инфото - то ние се смеем от сърце тук в клуба. ;D
Ако не дай си Боже реши да създаде свои собствен звук, то се чува само неразбираемо бръмчене :'( от мембраната .
Бидейки маша в нечии ръце и за нечии чужди интереси и подтискайки собственното си АЗ,
се достига неминуемо до емоционални сривове.
Преминаващи през ролята на зомби-марионетка . :rolleyes:
И достигайки до дълбоки депресии и психични аномалии. :rolleyes:
След което идва "утехата" в алкохола и разните му упойващи треви. :sos:
П.С. Ето един пример на кутре злоупотребило с повечко безалкохолна газирана напитка ;D-(да не говорим за водката) :o :rolleyes::

Публикувано: 25 May 2008 - 08:54 AM
Цитат
видях ти личните и ти писах.
мога да поразуча.
егати стиснатия пърч :angry:
и вискито ли та упхлаши вече бе.
хайде, ша уредиш едно брусче сланина - да си го пърша с яцита от моите кокошки :yahoo:
Публикувано: 26 May 2008 - 10:07 AM
Цитат
Цитат
ами ти бе, боец. ;D
каде се беше попилял :angry:
Вила, Балкан, разходки, туй онуй + хафтентична, хаборигенна, работна САО хранена с боб по манастирски ;) ;D
Вие и чобанпиринееца сте вкарали в дискусията гльодам... ;)
Публикувано: 26 May 2008 - 10:14 AM
Цитат
Цитат
Цитат
ами ти бе, боец. ;D
Вила, Балкан, разходки, туй онуй + хафтентична, хаборигенна, работна САО хранена с боб по манастирски ;) ;D
ами ти - кво намесваш тук САО :huh:
да не си от ония изроди, дето ги използват за бой, пардон - тестват ги :angry:
Публикувано: 26 May 2008 - 10:20 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ами ти бе, боец. ;D
Аууу тия тестери са ми любими.
В Германия присъдата за такива неща е 3 години ефективно + глоби до 50000 ЕВРО, мисля, че подобен член в закона за защита на животните в БГ би бил на място.
Забелязал съм, между другото, че зад агресивни бойни кучета се крият доста комплексирани хора.
САО-то не отговаряло на нечий стандард, леко е кривокрако и било харизано на гложенския манастир да пази монасите. Другата седмица ше им нося витамини за козината му че има инфекция :( иначе със все огромните зъби е много мила кучка...
Публикувано: 26 May 2008 - 10:22 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ами ти бе, боец. ;D
Аууу тия тестери са ми любими.
В Германия присъдата за такива неща е 3 години ефективно + глоби до 50000 ЕВРО, мисля, че подобен член в закона за защита на животните в БГ би бил на място.
Забелязал съм, между другото, че зад агресивни бойни кучета се крият доста комплексирани хора.
САО-то не отговаряло на нечий стандард, леко е кривокрако и било харизано на гложенския манастир да пази монасите. Другата седмица ше им нося витамини за козината му че има инфекция :( иначе със все огромните зъби е много мила кучка...
а-а-а, поздрави тогава и дано са опрай хайванчето :blink:
Публикувано: 26 May 2008 - 10:34 AM
[/quote]
[/quote]
Дано, приемам съвети какви витамини да занеса горе ...
[/quote]
ни знам :(
тука има "КИНОЛОЗИ" ;D, че хала-бала тирани :huh:
те да кажат :yahoo:
Публикувано: 26 May 2008 - 10:39 AM
[quote author=George2502 link=topic=3872.msg412528#msg412528 date=1211790315]
[/quote]
[/quote]
Дано, приемам съвети какви витамини да занеса горе ...
[/quote]
ни знам :(
тука има "КИНОЛОЗИ" ;D, че хала-бала тирани :huh:
те да кажат :yahoo:
[/quote]
Ше си питам вет-а, те кинаджиите докато ми отговорят... кучето ше го докара на голо китайско...
Публикувано: 26 May 2008 - 03:42 PM
Цитат
Цитат
ей, малкия!
мама да не та сложи да спиш бре ;D
не бе .гледах евровизията,да се облагородя малко душевно.
инче вчера нямах нещо нет,ша ма извиняате :yahoo: :yahoo:

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 27 May 2008 - 09:19 AM
Цитат
Цитат
Имам един въпрост?
чакай бре. деня не е започнал още. ;D
пък не видиш ли, че тук са силите на нощта :angry:
Нощем спЪ ;)
Ще ми се някой специалистин по автентични кучета, да ми обясни защо аджеба някой овчари са резали ухо на кучето.
Нали ей така да ме просветлят само...