Цитат
Ил дьо Франс.Нали ти казвам,че съм човек от народа,по простоват.Едва си завърших образованието от мерак да съм все покрай чобаните,овцете ,кучетата.Та учена не станах,но хич и не съжалявам.Фолклор и невярно викаш.Кажи твоята версия,научната от книгите(не се заяждам)да се научим и ние.Уиски,ако не черпим за безплатната лекция,то я овче мляко ,сирене,пък и чеверме може.Само ще ти кажа,че едно кутре докато стане добро работно куче,може да ти искара всички нерви,то не се ражда научено.Има някои с които не се занимаваш,но има и такива темерути :blink:Та това с рязането на ухото(последната ми версия) работи безотказно,изпропвана е хиляди пъти винаги има резултат.Ако хванеш кутрето на "местопрестъплението" и му резнеш ушето,не повтаря тая грешка повече.
Дадни, понеже казах веднаж, че си ми симпатична, ша са постарая да ти отговоря по-скоро да ти кажа (напомня) някои неща.
Ша ма узориш да пиша нормално, ама за тебе ша опитам:
Човек получава или не получава образование основно по две причини липса на средства или манталитет. Не съм ти съдник и не ме интересува. Ако нямаш достатъчно образование, поне показваш природна интелигентност и за това към тебе опитвам да пиша като хората.
Вече ти казах веднъж нямам претенции да зная всичко, но имам претенции, че това което зная го зная! Благодаря за предложената почерпка. Сигурно няма да се реализира, защото няма да тръгна по чукарите за едно мляко или чеверме дори.
Не мога да ти дам лекция, нито безплатна, нито платна. Но моля те, ако искаш да продължавам да изпитвам респект към тебе, уважавай науката и образованието!!! Всъщност, не си длъжна да се вслушаш в молбата ми, но всяка публична изява е своебразен атестат за този, който я е направил.
Нещо, което много ненавиждам, това е невежеството. Дори и него мога да преглътна то си е проблем на този, който го притежава. Но не мога да мълча, когато виждам невежи хора да се опитват да се надскочат.
Ненавиждам и хората без позиции без морал като общоприета категория. Интересчии, за които кучето има стойност единствено за постигане на лични, комерсиални интереси. Не искам пак да се повтарям. Така или иначе лумпените, за които се отнася няма да го разберат именно, защото са такива.