Каракачанското куче
Публикувано: 27 May 2008 - 02:37 PM
Цитат
Ааа моля, моля, да си имаме уважението въздуха се вижда само в Понеделник и Петък при големите преселения in-out ... иначе само се подушва и ако офиса ти е където е моя поскъцва леко между зъбите...
Публикувано: 27 May 2008 - 02:39 PM
Цитат
Цитат
Ааа моля, моля, да си имаме уважението въздуха се вижда само в Понеделник и Петък при големите преселения in-out ... иначе само се подушва и ако офиса ти е където е моя поскъцва леко между зъбите...
и стъклата ,обърнати към булеварда стават черни,терасите също ;D ;D ;D ;D
измиеш го и на следващия ден са покрити с прах и добре че не знаеш с какво още,че сигурно ше ми с отще да излизам на терасата

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 27 May 2008 - 02:42 PM
Цитат
Миии квото такова са ... аз помня като не беше така ама тва е съвсеееееееееем друга тема... за това съм си взел къща в Балкана - кислородни ваканции ...
Между другото кучето съм го пускал с овцете - прибра ги преди да са излезли ;D ;D ;D ;D ;D и най-любезно ме помолиха повече да не го правя.
Публикувано: 27 May 2008 - 02:55 PM
Цитат
Голям смут беше - 5 минути се хипнотизираха едни други, после последва ръмжане, лай и със скокове върху тях ги прибра обратно и легна отпреде.
Тъпо парче се оказа щото ако имаше овен можеше и да пострада, а и не беше някъв овчарски инстинкт, а декларация, че ливадата е нейна..
Публикувано: 27 May 2008 - 03:00 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 27 May 2008 - 03:03 PM
Цитат
Без обучение за нищо не стават поне в овчарската част... примери бол...
Публикувано: 27 May 2008 - 03:47 PM
Цитат
едното го за..а (доберман), посля са хвана с азиатка (май от софия я зеха с обещание да са грижат за нея ) - "тестваше" я по котки в парка в разград. посля я поеха поетапно - русенския академик, власите от перник и т.н. тъй че нейната й още по- :'(
илде,
голяма веселба пада като имаш претенции да знаеш това, което не знаеш и няма как да знаеш. :blink: Получава се "знаене".. ;D
малък,
приемам забележката за отклоняване от темата. сори. :palec:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 27 May 2008 - 04:17 PM
ами че най уязвимото на кучето са ушите,като се дави с хищници да не изпитва тая болка и да не подвие опашка бе кучкари,то и тука няма и чобани кого да питате ;D
САМО ЗА ТОВА СЕ РЕЖАТ НА ЧОБАНСКИТЕ, а на други породи кинолозите да кажат
естетика ха ха, то и при мюслюманите има естетика :P
Публикувано: 27 May 2008 - 04:19 PM
Цитат
ами че най уязвимото на кучето са ушите,като се дави с хищници да не изпитва тая болка и да не подвие опашка бе кучкари,то и тука няма и чобани кого да питате ;D
САМО ЗА ТОВА СЕ РЕЖАТ НА ЧОБАНСКИТЕ, а на други породи кинолозите да кажат
естетика ха ха, то и при мюслюманите има естетика :P
защо тогава не се режат и двете а обикновенно само едното,или вълка лови само лявото :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 27 May 2008 - 04:23 PM
Цитат