Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#3681 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 June 2008 - 10:16 PM

Цитат

Интересна ситуация - когато тук се започне с факти и цитати така наречената данди се покрива като бЪлха в козината .

Неиния любим приятел и вожд росенчу цитирал:

"...преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.

Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде..."
:->) :->) :->) :->)

Та госпоица данди-ева  сигур пак ни послъгва че само каракаченки им казвали.
Или това е само в нейно село ?
И кат гледам едрите и кучета - бая бой са яли дребните мъжки-гръцки пазачи от НАШИТЕ, а "съпругите "-кучките им са яли здраво мазната опашка до съмване... правейки на воля БОК-чета за бъдещите "любители" на псевдо КК "науката".

И ся идва резонния въпрос : Тъй като нейните кучетата  са 95%  Българско Овчарско Куче, дали като поиска да се върне в лоното на родното ни куче ще требе да я приемаме ?
Какво ще речеш Франсе ? Знам че ти е аверка, а и ти е слабост . ;D
Петков,ти да не си превъртял бре.Къде ме слагаш мене?Нито ме познаваш нито си ме срещал(и недай си боже),за да кажеш кой какъв любим приятел ми е?Мога да коментирам неща казани от мен,а не от някой си.Как наричат хората,кучето не само в мойто село,а района,съм казала.И как ги оцени кучетата като едри,като не си ги виждал.Ама по добре да ги не виждаш,щото може да ги заразиш със злобата си,та току виж изяли някой сиромах.ООоо и %-тите са ти много ясни на тебе.Верно ти по добре от мен знаеш колко са ми едри кучетата,как го наричат това куче в мойто родно село,колко % какво е,а сигурно знаеш и коя е родната ми майка.Ти кой си ,та да ме приемаш където и да било :huh:Нешев

#3682 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:23 PM

Илде,знам колко много клевета има,виждам я и я чета постоянно(май най много в тоя форум).Абсолютно си прав,че докато има кой да вярва,ще има и кой да лъже.Ти Илде сигурен ли си ,че името е Гичева,защото доже една от буквите в името е лъжлива.Точно защото не слушам кой какво ми казва,затова питам,щото един едно каже,друг друго,ама коя ли е истината.

#3683 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:27 PM

Цитат

Илде,знам колко много клевета има,виждам я и я чета постоянно(май най много в тоя форум).Абсолютно си прав,че докато има кой да вярва,ще има и кой да лъже.Ти Илде сигурен ли си ,че името е Гичева,защото доже една от буквите в името е лъжлива.Точно защото не слушам кой какво ми казва,затова питам,щото един едно каже,друг друго,ама коя ли е истината.

накарай първо твойте клакьори да ти преведат ей туй изречение

Profiling costs £15 per sample, and this amount is payable on submission of samples. Details on methods of payment will be included in the sampling kit.

мога да ти кажа за коя година става дума  - бая преди 2004.

за Гичева, ще проверя и до 10 минути щи кажа.
User's Signature

Качена снимка

#3684 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:30 PM

Цитат

Цитат

Интересна ситуация - когато тук се започне с факти и цитати така наречената данди се покрива като бЪлха в козината .

Неиния любим приятел и вожд росенчу цитирал:

"...преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.

Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде..."
:->) :->) :->) :->)

Та госпоица данди-ева  сигур пак ни послъгва че само каракаченки им казвали.
Или това е само в нейно село ?
И кат гледам едрите и кучета - бая бой са яли дребните мъжки-гръцки пазачи от НАШИТЕ, а "съпругите "-кучките им са яли здраво мазната опашка до съмване... правейки на воля БОК-чета за бъдещите "любители" на псевдо КК "науката".

И ся идва резонния въпрос : Тъй като нейните кучетата  са 95%  Българско Овчарско Куче, дали като поиска да се върне в лоното на родното ни куче ще требе да я приемаме ?
Какво ще речеш Франсе ? Знам че ти е аверка, а и ти е слабост . ;D
Петков,ти да не си превъртял бре.Къде ме слагаш мене?Нито ме познаваш нито си ме срещал(и недай си боже),за да кажеш кой какъв любим приятел ми е?Мога да коментирам неща казани от мен,а не от някой си.Как наричат хората,кучето не само в мойто село,а района,съм казала.И как ги оцени кучетата като едри,като не си ги виждал.Ама по добре да ги не виждаш,щото може да ги заразиш със злобата си,та току виж изяли някой сиромах.ООоо и %-тите са ти много ясни на тебе.Верно ти по добре от мен знаеш колко са ми едри кучетата,как го наричат това куче в мойто родно село,колко % какво е,а сигурно знаеш и коя е родната ми майка.Ти кой си ,та да ме приемаш където и да било :huh:Нешев

Ти вече подробно ни обясни какви кучета  подаряваш ;) и защо ги подаряваш. :blink:
Не е необходимо да съм те виждал за да преценя умственния ти капацитет. ;D
Това за твърдението за името и хората от вашия район е меко казано неистина. B)

User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3685 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:35 PM

Ей тва Петков го подарих,покажи ти някое по хубаво,.Колко ми е умствения капацитет,не ти искам мнението

#3686 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:37 PM

Цитат

Данди, права си. Ама само за грешката в името- сичко друго й вярно дето го приказват ората тука.

пратиха ми визитката й, но ми казаха, че ша ми я пратят със задраскан адрес.
тъй я и качвам тука.

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3687 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:40 PM

Тази женска също аз съм я подарила,макар,че сега пак ходи с мойте овце.Хубаво виж какви кучета подарявам.

#3688 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:41 PM

:'( :o :-
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#3689 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:42 PM

Цитат

Ей тва Петков го подарих,покажи ти някое по хубаво,.Колко ми е умствения капацитет,не ти искам мнението

Защо го подари?
Много е красиво.
Но сигурно е БЕЗ СЪРЦЕ.
Плюшена играчка ?

А твоя вожд казва:

"...мога да подчертая положителните му качества. На първо място бих поставил храброто му сърце. Това е едно от нещата, заради което каракачаиското куче е най-ценено..."

Затова за теб не е ценно според ТВОИТЕ ДУМИ. ;)Аз на това не му казвам ПОДАРЪК, а оттърване.
User's Signature

Изберете Българското !

#3690 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:42 PM

Цитат

:'( :o :-

г-н Лайката, ти пък що са разплака ся :'(

!!!
Не ме подкокоросвай,прочети иконките,мисля,че правилно съм ги подредил,макар,че снимки не коментирам.Не искам да споря,защото няма смисъл.
User's Signature

Качена снимка

#3691 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:44 PM

Илде,името невярно излезе,току виж и другото се окаже невярно.Ти убеден ли си че другото дето го приказват хората тук е вярно. ;)

#3692 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:44 PM

Цитат

и-и-и данди, туй красиво като бордър коли.
ушити му рязани май ? или тъй ми са вижда.
User's Signature

Качена снимка

#3693 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:46 PM

Цитат

Тази женска също аз съм я подарила,макар,че сега пак ходи с мойте овце.Хубаво виж какви кучета подарявам.

Ти на това ли му викаш АБОРИГЕННА :'(  каракацанка - така може !!! ;D
User's Signature

Изберете Българското !

#3694 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:46 PM

Цитат

Цитат

Защо го подари?
Много е красиво.
Но сигурно е БЕЗ СЪРЦЕ.
Плюшена играчка ?

А твоя вожд казва:

"...мога да подчертая положителните му качества. На първо място бих поставил храброто му сърце. Това е едно от нещата, заради което каракачаиското куче е най-ценено..."

Затова за теб не е ценно според ТВОИТЕ ДУМИ. ;)Аз на това не му казвам ПОДАРЪК, а оттърване.
Това го подарих,защото е драка.Разбираш ли.Не се вписва в глутницата ми и бърка работата на другите кучета.

#3695 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:47 PM

Илде,рязано му е само едното,лявото.

#3696 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:48 PM

данди-и-и-и-и, ти на петков да му отговаряш повичи ти харесва отколкото на меня.

текстове ти пратях,
визитки ти пратях,
въпроси за кучито ти зададах.

ти мълчиш като комунис на разпит  :(
User's Signature

Качена снимка

#3697 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:49 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Защо го подари?
Много е красиво.
Но сигурно е БЕЗ СЪРЦЕ.
Плюшена играчка ?

А твоя вожд казва:

Това го подарих,защото е драка.Разбираш ли.Не се вписва в глутницата ми и бърка работата на другите кучета.

Моя те! Сакън,  тва последното :o не го давай за ДНК тест че ще оплескаш цялата Хаборигенност ! ;D
User's Signature

Изберете Българското !

#3698 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:50 PM

Цитат

Цитат

Ти на това ли му викаш АБОРИГЕННА :'(  каракацанка - така може !!! ;D
И Циста,виж че току що я е окъпал дъжда.Покажи ти някоя по хубава,тоя е още кутре.Като оная дето е баш по стандарта.

#3699 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:52 PM

а-а-а-а данди, извинявай.

не видях, че си отговорила.

ами аз на малко ора вярвам, ма на когото вярвам, му варвам.

туй дето аз аз съм ти го казал и показал е истина.

пък има и ощи, ама не можах да схвана сичко.

ако държиш, мога да разуча допълнително само чи онез дет четат тайно ша си издат топкити от злоба, че са им разнесли вонята.
User's Signature

Качена снимка

#3700 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2008 - 10:57 PM

:blink:Какво и е бре Петков,я обясни,та да не гледам такива.

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни