Цитат
Неиния любим приятел и вожд росенчу цитирал:
"...преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански"Huh?-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.
Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде..." :->) :->) :->) :->)
Та госпоица данди-ева сигур пак ни послъгва че само каракаченки им казвали.
Или това е само в нейно село ?
И кат гледам едрите и кучета - бая бой са яли дребните мъжки-гръцки пазачи от НАШИТЕ, а "съпругите "-кучките им са яли здраво мазната опашка до съмване... правейки на воля БОК-чета за бъдещите "любители" на псевдо КК "науката".
И ся идва резонния въпрос : Тъй като нейните кучетата са 95% Българско Овчарско Куче, дали като поиска да се върне в лоното на родното ни куче ще требе да я приемаме ?
Какво ще речеш Франсе ? Знам че ти е аверка, а и ти е слабост . ;D