Каракачанското куче
Публикувано: 01 July 2008 - 03:29 PM
Публикувано: 01 July 2008 - 03:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ха !
Герге, удари десятката. готов си за награда :->)
Тарикатски молос ;D
бравос на тебя.
ей ша излези, че ни си толкоз тъп. няма да са налага да чакаш втория семинар, чи да ти отворят очите :yahoo:
B) бе не съм тъпо парче аз ;) B) пък то и аз имам татуировки ;) така де B) ;D
ма на врата татуировки имаш ли ;D
Публикувано: 01 July 2008 - 03:39 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ха !
Тарикатски молос ;D
бравос на тебя.
ей ша излези, че ни си толкоз тъп. няма да са налага да чакаш втория семинар, чи да ти отворят очите :yahoo:
еми не ... всъщност то малко в БГ е недоразбрано татуирането по врата. На повечето места по света понеже никога не знаеш кога ще ти се наложи да се появиш по костюм, татуировки на врата, освен разни певци и спортисти, си правят затворниците и дилърите на дрога - за да се разпознават.
Публикувано: 01 July 2008 - 03:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ха !
Тарикатски молос ;D
бравос на тебя.
еми не ... всъщност то малко в БГ е недоразбрано татуирането по врата. На повечето места по света понеже никога не знаеш кога ще ти се наложи да се появиш по костюм, татуировки на врата, освен разни певци и спортисти, си правят затворниците и дилърите на дрога - за да се разпознават.
Е-е-е-е-е, Герге !
Пак ма утрепа :->)
Точно.
ама има и ощи едни дето праят тъй. комплексираните дет нямат собствян образ а са мъчат да са омязат с някои от героите на деня.
Публикувано: 01 July 2008 - 04:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ха !
Тарикатски молос ;D
бравос на тебя.
Какво лошо че шофьорчето си е татуирало дебелия врат-нали в Холандско тревата е позволена.Така че е нормално да си е дилърче на дрога.
А за
"комплексираните дет нямат собствян образ а са мъчат да са омязат с някои от героите на деня. "
- затова господина се облича винаги в светлочервени крещящи фланелки, за да го забележат по добре. Защото с друго нищо не изпъква.

Субсидийте (и предателите) клатят феса !
Публикувано: 01 July 2008 - 04:03 PM
Публикувано: 01 July 2008 - 04:15 PM
Цитат
Наистина беше започнала да ме впечатляваш в началото, но после тотално ме разочарова, с откровенията , че си подаряваш само кучетата които не са добри - т.е. без сърце. А нали то е най цененото.
Като се има в предвид и факта че наричаш българското овчарско куче, което ти охранява стадата с името каракачанско (нямащо нищо общо със сегашните кучета), съвсем ми се промени отношението и вярата към това което пишеш. Със това си поведение не даваш добър пример за по младите хора решили да се занимават с нашето куче.Но това си е твои проблем госпожице.

Субсидийте (и предателите) клатят феса !
Публикувано: 01 July 2008 - 04:56 PM
Публикувано: 01 July 2008 - 05:34 PM
мноо романтично :blink:
аз пък от моя прозорец виждам оборския тор на комшията ;D
Публикувано: 01 July 2008 - 05:36 PM
Публикувано: 01 July 2008 - 05:41 PM
Цитат
;D ;DИзвинявай Еждане ;)
Ама понеже на са по темата ги пропуснах ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 01 July 2008 - 05:46 PM
Цитат
Цитат
;D ;DИзвинявай Еждане ;)
Ама понеже на са по темата ги пропуснах ;D
ти не ми обращай внимание ;D
каде остана илдюто тез кокошки не са нараниха ;D
че мода нещо мен ме предупреждава
е приемам го като комплимент на теб думам дъще сещай се снахо ;D
всеки търси ниско магаре но балканските са мноо високи ;)