Цитат
Знаете ,че с много от вас се познавам, в това число много добре Франсето,но това не ми пречи да ви чистя щом прекалите.Знаете ,че за мен няма значение приятел или не, щом прекалява някой.И най много съм трил ФРАНСЕТО,за който искам да кажа ,че що се отнася за кучета и кинология ви слага(без да се обиждате) всички в джоба и не само за кучета.Не се хващайте на правописа и правоговора.Много от вас поискаха да го пусна във форума ,а сега ,какво се получава?
Продължавайте със споровете иначе истината я няма ,но не прескачайте границата!
;D,o ха добре дошъл ,точно ти ми трябваше .Трябваше ми човек които познава много добре франсето(да видим сега и ти ли си лъжец)няма да те питам кои е ,а сигурен ли си че не е господин Атанасов ?Ако не е кои аджеба ще е тоз известен кинолог де ниама грам собствено мнение(щото "преписва яко')и взел назаем цялата личност на господина барабар с неприкритата си неприязън към дадени личности ,организации и идеи атака също и приятел на неговите(да вземем теб например)
инак франсето или господин Атанасов (за мен почти нямат разлика) са за саита дано си се върне скоро ;D,само ми е странно ,на мен що правят "забележки" ...за правописа даречем,на него не ,при все че тои доказано може да пише почти безгрешно ,па аз със редактор не бих успял.
пп кинолог може да е ,но за кучетар .....без да ми се обиждате ни ти ни тои,на никои не се давам ,то тва си и е вродено на някои хора ...други искате да го научите ;D