Цитат
някъде заедно с траките ще са били ;D ;D
мило ...такава ирония бих ти дръпнал ама ше ме обвинят в антибългарска пропаганда
затва се съгласявам напълно с теб ,тука до идването на прабългарите не имало никви кучета ...камо ли овце ,идват с яковете барабар с каракачанските кучета(боковете де ,ша ма прощаваш ама ми е навик от преди комунизма) ,за доказателство мадарския конник ,дето не е доказано че изобразява българин ....башка кучето доста леко чак ми мяса на авганска хрътка ,ма нали после идвали византииците ,дето пук преди тва сме им свили северните провинции и някак са ни омешали малко кучето.....римляните незнам как да ги намеся ,щото са били мнооо преди нас тука ...всъщност византия е източната римска империя със столица константинопол(истанбул де ).аааа сетих рота беше римско куче придружавало стадата на легионите
та значи дръга става картинката значи хрътката на аспарух го е триинала на ротката на византииския цар и така (и бащата получава бащиството в случая)
опс забравихме македонски ,он бил голем фен на едрите кучета ...на бащата на шарпланинците ,абе тя шар планина далеко ,ние "никога" не сме стъпвали там нема как да се омешат
ако се сетиш някои друг киопек или народ с претенции ,обади се да намерим начин да го отпишем
да биде българското