Каракачанското куче
Публикувано: 01 September 2008 - 10:30 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
от филмите го знам,иначе хич ме нямаше в училище ;D
охо-о-о-о, вий да ни сте съучиници бе.
нимой да ни си я натискал пу кюшетата на класната стая :yahoo:

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 01 September 2008 - 10:38 AM
Цитат
Цитат
добре,че директора ни беше съученик,та завършихме осми клас ;D
ей, тигре!
ама и ти си многу кух ;D
ми ти ни знаиш ли, че та са карали вичерно начало училище - със закъснение във възраста :yahoo:
Публикувано: 01 September 2008 - 10:39 AM
Цитат
Цитат
Цитат
добре,че директора ни беше съученик,та завършихме осми клас ;D
ей, тигре!
ама и ти си многу кух ;D
ми ти ни знаиш ли, че та са карали вичерно начало училище - със закъснение във възраста :yahoo:
Публикувано: 01 September 2008 - 10:40 AM
Анютке, ади щот си душица наивна, пък иначи ни си лоша, ша ти напиша ощи едно нещо.
Един унгарски учан кументирал защо България я създали българти, а не славянти или тракити (особено тракити, дету са са мотали из нашти земи в продължение на 1500 години, дет са били втори пу многубройност на Земята и дет са са дукарали ду там, чи в 106-та гудина от началуту на новата ера да изчезнат напълну от картата на зимята).
Та тоз учан казва така:
България не я основаха славяните, нито траките, защото прости хора държави не могат да правят. Славяните са загадъчно мързеливи и бленуващи, траките са обсебени от анархизма и забравата.
Тряа да кажа, чи цитата можи да не е многу точан, ама същнуста ми й запазена.
Ади до тук ша спрем с изпитата кръв на тракити, пък можи по-нататък да прудължим с тува, куга са са пуявили пу нашти земи, колку времи са стуяли, куга са изчеснали и колку века след тях са пуявявя прудълженийто им каракачените.
Апък каракачанолюбците ша убяснят с дуказателства как станало тъй, чи каракаченити носят кръвта (демек ГЕНИТЕ) на тракити. :huh:
Един унгарски учан кументирал защо България я създали българти, а не славянти или тракити (особено тракити, дету са са мотали из нашти земи в продължение на 1500 години, дет са били втори пу многубройност на Земята и дет са са дукарали ду там, чи в 106-та гудина от началуту на новата ера да изчезнат напълну от картата на зимята).
Та тоз учан казва така:
България не я основаха славяните, нито траките, защото прости хора държави не могат да правят. Славяните са загадъчно мързеливи и бленуващи, траките са обсебени от анархизма и забравата.
Тряа да кажа, чи цитата можи да не е многу точан, ама същнуста ми й запазена.
Ади до тук ша спрем с изпитата кръв на тракити, пък можи по-нататък да прудължим с тува, куга са са пуявили пу нашти земи, колку времи са стуяли, куга са изчеснали и колку века след тях са пуявявя прудълженийто им каракачените.
Апък каракачанолюбците ша убяснят с дуказателства как станало тъй, чи каракаченити носят кръвта (демек ГЕНИТЕ) на тракити. :huh:
Публикувано: 01 September 2008 - 10:45 AM
Цитат
ся ша доди стартера и ша обясни ;D ;D ;D ;D ;D
Стартера ша убясни, куга си изджагърти гюбрето от задника и минат пуне 1000 гудини.
учанти ора са ти гу написали по-горя: прос народ държава не саздава, аз ша дубавя, чи прос народ държава унищужава :angry:
Публикувано: 01 September 2008 - 10:49 AM
Цитат
Славяните са били мързеливе,но много миролюбив и кротък народ,това е помогнало за създаването на държавата ни
Анютке, пак са отвиваш не на мясту и не на времи.
Ся кво? Да почвами темата за славянити ли.
Те са били по-гулеми пусеркувци и от тракити. И хич ни са били мирулюбиви, ами са били игуисти и са мисляли за себе си а не за рода като цяло.
личи си, чи с твоя съучиник повичи сти са натискали пу кишатата отколкуту да учиш историйта на майка България :'(
Публикувано: 01 September 2008 - 10:53 AM
Цитат
Цитат
Славяните са били мързеливе,но много миролюбив и кротък народ,това е помогнало за създаването на държавата ни
Анютке, пак са отвиваш не на мясту и не на времи.
Ся кво? Да почвами темата за славянити ли.
Те са били по-гулеми пусеркувци и от тракити. И хич ни са били мирулюбиви, ами са били игуисти и са мисляли за себе си а не за рода като цяло.
личи си, чи с твоя съучиник повичи сти са натискали пу кишатата отколкуту да учиш историйта на майка България :'(

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 01 September 2008 - 10:57 AM
Илд,не са славяните,които са основали държавата ни,но поне са си траели и не са водели битки с прабългарите,за това ти викам,че това е спомогнало,пък и кой ще излезе на среща на малоазиатците,тези хали и войни :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "